- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.398
- 598
- Konu Sahibi quantumkizi
-
ya bence de. ben de oraya takılmıştım da söylemeyeyim dedimm :)
"gözlüğü ısırmak" nasıl bir fantazidir..
bence bu adamın gözü açılmış. gözü dışa kaymış ya da..
gözlüğü ısır üstten bak dediğine göre öyleBen zaten asla makyajsiz bile cikmazdim. Ama o ne gerek var derdi kizardi yaptigimda. Bakimsiz biri zaten degilim ama tarzimi begenmiyo mu onu anlamadim. Daha seksapel mi seviyor acaba
Benimki seninkinin tıpkısının aynısı. Adam french ne demek nasık yapılır balyaj nedir hepsini bilir .
Bendende bekler açıkçada söyler bakımlı sevdiğini...bende alıstım artık zaten içimdede var doğuştan süslüyüm:) onun istediği gibi giyiniyorum etek vs istemez ama değişik olucak farklı şeyler görünce hemen iltifatlar yağar .
Çoğu erkekde var bu bence
Bizimkisi biraz dile getirenlerden heralde.
Ben zaten asla makyajsiz bile cikmazdim. Ama o ne gerek var derdi kizardi yaptigimda. Bakimsiz biri zaten degilim ama tarzimi begenmiyo mu onu anlamadim. Daha seksapel mi seviyor acaba
Inanin cok istiyorum 47 bile olsam sukredicem, olmuyorHaaa bir de azıcık kilo alabilirsiniz giyiminiz daha gösterişli durur. En azından 50 olun bari.
Kimse kendi kandırmasın olduğu gibi kabullenmek nedir ? Burnun kemerli olur anlarım ama kıyafet ayakkabı Takı vs ?
Yani giyim kuşam üniforma değilki "mecburi" aynı olsun.
İstediği gibi ol demiyorum ama sürekli ima ediyo söylüyosa sende eksiklik var demekki.
Pantalon spor ayakkabı Gömlek ? Bence çok Zıt şeyler . Spor kesim de olsa Gömlek klasik bi parça , pantalon klasiği klasikleştirşr sporu sporlaştırır, spor ayakkabı ise spora giderken Eşofman ile giyilmeli gerisi çok saçma.
Kıza gelince bence beğendiği için falan değil 1,2 dokunuş değişiklikle nasıl güzelleşildiğini göstermek için söylemiştir.
Evet de mi? Cok ilginc istekler. Dusunsene disarida gozluk agzinda geziyosun
Ben zaten asla makyajsiz bile cikmazdim. Ama o ne gerek var derdi kizardi yaptigimda. Bakimsiz biri zaten degilim ama tarzimi begenmiyo mu onu anlamadim. Daha seksapel mi seviyor acaba
Canim taki bende hic takamam. Bijuteri vs. Hemen kasinti yapar boynumda kolumda. O taki da sariysa yesil olur, griyse kararir filan. Bende altin takiyorum kolye yuzuk. Onlar alerji yapmiyo. Dene istersen. Diger konuda da sevgilin seviyo madem 1-2 parca onun gosterdigi tarzda bisiler al. Yine kot giy ustune pariltili kazak falan. Bazi erkekler icin cok onemli bu. Kizi da oyle gorunce dikkatini cekmistir. Onlarda bizim gibi yorum yapabiliyo bazisi da hic takmiyo
Daha seksi ya da gösterişli olmaniz için dediğim gibi kokoş ve klasik giyinmenize gerek yok. Uygun parçalar kullanarak salaş ve doğal bir görünümle de belli bir seksapele sahip olabilirsiniz.
Anladim belli bir tarziniz var; ama surekli pantolon-gömlek-spor ayakkabi giymek bence de tekdüze ve sıkıcı olabilir..
Kilo alamiyorum ve makyaj yapiyorum. Kilo kadinsiligi cok etkiliyor. Dedigim gibi etek giydim frketmedi bile170 boya 43 kilo. önce kilo almakla başlayın. çok zayıfsınız. sonra bakım. hafif makyaj. . kıyafetlerinizide biraz da olssa daha kadınsı yapın..
Skinny kot dene. Abes gelebilir ama pentide popo cikartan kulot tarzi bise vardi. Hani cok sikayetciysen. Aklima geldi.Hic sevmiyorum ki normal hayatta parilti falankizdada ekstra bisiy yoktu kesik bir tshirt vrdi ve bel ustu pantalon benim giydigim tarz.tabi o benden kilolu hatlar falan masllahi vardi
Skinny kullaniyorum hep zatenSkinny kot dene. Abes gelebilir ama pentide popo cikartan kulot tarzi bise vardi. Hani cok sikayetciysen. Aklima geldi.
Ekoseli ve degisik desenli gomlekleri seviyorum. Kumas olamiycagina gore o tarz gomlekle4in altinada kot giyiyorum. Spor ayakkabiya gelirsek gunde en az 4 saat yol ve ayakta cektigim icin. Okuldada atolye derslerimde full ayaktayim. Anormel durdugunu hic dusunmedim bunlarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?