- 20 Mart 2014
- 5.713
- 6.139
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Ayyy öylemi diyorsun ..Boşver, çok takılacak bir şey yok bence...asıl adam eziklenmiş, burdan bakınca senin ona fazla olduğunun farkında gibi duruyor.
güzel bulmuyorsa neden evlenmiş o vakit çekim gücüne mi kapılmışbu aralar en cok duydugum söz eşim söyledi bunu birde bilmem tuhaf hissettim..
Ben güzelim güzelim diye ortalıkta gezinen bir kadın degilim ama bu laf tuhafıma gitti.. Benimde dertim oldu sizinlede paylaşmak istedim..
Yok hayır genel konuştu ..Kime böyle bakmışsin peki onuda soyledimi
Çekmiş olabilirimgüzel bulmuyorsa neden evlenmiş o vakit çekim gücüne mi kapılmış
Tartışma anında baya hararetli hararetli konuşurken ..
Ohaaa sana şuh kadin benzetmesi yapmış resmen kime yapmışsın peki bunu
Öylemi sence ..
Evet sonrada farkettim yanlis yaziyi cevaplamisimben konu sahi değilim tatlım
Bu iyiydi bir daha söylerse bunu söyliyecegim ofiş :)sende yakışıklı değilsin ama bir giderin var diyeydin
İnşallah öyledir Canım inşallah..evet..
hatta aynen şöyle:
senin güzel olduğunu da düşünüyo ama söylersem k.çı kalkar diyo.ve başka erkeklerin dikkatini çekmene bozulmuş onu da nası ifade edeceğini bilemeyip, yok güzel değilsin bilmemne ama milleti kendine çekiyon vırt zırt..
kocan seni feci kıskanıyo tatlım
Tatlı şey herkes güzel olup çekici olmadığının derdini çeker.bu aralar en cok duydugum söz eşim söyledi bunu birde bilmem tuhaf hissettim..
Ben güzelim güzelim diye ortalıkta gezinen bir kadın degilim ama bu laf tuhafıma gitti.. Benimde dertim oldu sizinlede paylaşmak istedim..
Dendi işte..Aboov öyle sey mi denirmis
Cok tesekkür ederim Can'ım sende öpüldün..Tatlı şey herkes güzel olup çekici olmadığının derdini çeker.
Sense çekiciyim ama güzel değilimin derdindesin☺
Opuldun.
Bir erkege bakınca o erkeği cekiyormuşum var mı böyle bişey yaa.. Sen hissetmiyorsun ama cekiyorsun bakışlarınla duruşunla dedi..
Bilmiyorum valla birde ben bunu yaparken hissetmiyormuşum ama öyleymişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?