• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel degil çekicisin

Canım üç çeşit kadın tipi vardır: 1.sevimli/tatlı; bu tipler minyon genelde renkli gözlü çocuk masumlugunda surata dahip fındık burunlu tiplerdir
2.Güzel; bunlara ise baktıkça bakasin gelir, kusursuz gelir o an sana o kadın. Şahsen ben bile güzel görünce bir bakıp maşallah diyorum
3.Çekici; bu "hatun"lar ise insanın bi anda dikkatini çeken arzulamasina sebep olan kadın kadın gözüken etkileyici goze çarpan tiplerdir. Şahsen ben böyleyim.
Oyuzden alınacak düşünecek bir mevzu yok ortada olan bu çünkü :KK66:

Sevgilime GÖRE ben 3üyüm :oops::KK68::KK37:
Yani seven insana göre böyle olmasi gerekmez mi herkes hakkin da öyle düsünmese deo_O

Sevgilime GÖRE ben 3üyüm :oops::KK68::KK37:
Yani seven insana göre böyle olmasi gerekmez mi herkes hakkin da öyle düsünmese deo_O
Seven insanin gozune hem sevinli hem güzel hemde cekici gelirsin ama, genel kkonuşmuş bence cevrendeki insanlar gibi objektif yorum yapmis. Kafaya takacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Zaten oda güzel ve çekici kavramlarini kullaniyorsa benim soylediklerimi oda birebir söyleyecektir

Yok kızlar bunu sözlü tartışma anında söyledi..normal şekilde söylemiş olsaydı takmaZdım ..
Bir erkege bakınca o erkeği cekiyormuşum var mı böyle bişey yaa.. Sen hissetmiyorsun ama cekiyorsun bakışlarınla duruşunla dedi..

Eşiniz özgüvensizlik problemi yaşıyor ve sizi aşağı çekerek(hatta bakışlarınıza bile suçlayıcı anlamlar yükleyerek) bu problemi aşacağını sanıyor.Eşinizin sizin egonuzu manipule etmesine izin vermeyin gitsin özgüven için terapi görsün

güzelsin ama çekici değilsin deseydi bence daha çok bozulurdunuz erkekler için çekiciliğin daha önemli olduğunu düşünüyorum

bu aralar en cok duydugum söz eşim söyledi bunu birde bilmem tuhaf hissettim..
Ben güzelim güzelim diye ortalıkta gezinen bir kadın degilim ama bu laf tuhafıma gitti.. Benimde dertim oldu sizinlede paylaşmak istedim..
Benimkide güzel değilsin ama şirin,ve seksi sin dedi aman boşver ben gördüm dünürüm gözel avratsan ;)

Bozulduysan eğer eşinin bu gafına sende bi sohbet esnasında yakışıklı değilsin ama sempatiksin gibi vişey söyleyrek yedir ona bu cümleyi ben öyle.yapardım şahsen :KK53::KK53:

Back