Güzel degil çekicisin

Sevgilime GÖRE ben 3üyüm
Yani seven insana göre böyle olmasi gerekmez mi herkes hakkin da öyle düsünmese de

Sevgilime GÖRE ben 3üyüm
Yani seven insana göre böyle olmasi gerekmez mi herkes hakkin da öyle düsünmese de
Seven insanin gozune hem sevinli hem güzel hemde cekici gelirsin ama, genel kkonuşmuş bence cevrendeki insanlar gibi objektif yorum yapmis. Kafaya takacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Zaten oda güzel ve çekici kavramlarini kullaniyorsa benim soylediklerimi oda birebir söyleyecektir

Eşiniz özgüvensizlik problemi yaşıyor ve sizi aşağı çekerek(hatta bakışlarınıza bile suçlayıcı anlamlar yükleyerek) bu problemi aşacağını sanıyor.Eşinizin sizin egonuzu manipule etmesine izin vermeyin gitsin özgüven için terapi görsün

güzelsin ama çekici değilsin deseydi bence daha çok bozulurdunuz erkekler için çekiciliğin daha önemli olduğunu düşünüyorum

bu aralar en cok duydugum söz eşim söyledi bunu birde bilmem tuhaf hissettim..
Ben güzelim güzelim diye ortalıkta gezinen bir kadın degilim ama bu laf tuhafıma gitti.. Benimde dertim oldu sizinlede paylaşmak istedim..
Benimkide güzel değilsin ama şirin,ve seksi sin dedi aman boşver ben gördüm dünürüm gözel avratsan

Bozulduysan eğer eşinin bu gafına sende bi sohbet esnasında yakışıklı değilsin ama sempatiksin gibi vişey söyleyrek yedir ona bu cümleyi ben öyle.yapardım şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…