- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Bencede yaGuzel ve cekici ayni sey degilmdir ya??
Guzel ve cekici ayni sey degilmdir ya??
Ne demek istiyorsun Canım anlamadımBunlar daha cok duymak istediklerin gibi.
Zira sürekli salak oldugunu söyleyen bir kocanin bu cumleleri bir araya getirme ihtimali bana kalirsa % 0 (sifir)
Bazen kişi çok guzel olur ama bir cazibesi olmaz , soğuktur. Bazende tam tersi. Bazende her ikisi :)
Canım üç çeşit kadın tipi vardır: 1.sevimli/tatlı; bu tipler minyon genelde renkli gözlü çocuk masumlugunda surata dahip fındık burunlu tiplerdir
2.Güzel; bunlara ise baktıkça bakasin gelir, kusursuz gelir o an sana o kadın. Şahsen ben bile güzel görünce bir bakıp maşallah diyorum
3.Çekici; bu "hatun"lar ise insanın bi anda dikkatini çeken arzulamasina sebep olan kadın kadın gözüken etkileyici goze çarpan tiplerdir. Şahsen ben böyleyim.
Oyuzden alınacak düşünecek bir mevzu yok ortada olan bu çünkü
Seven insanin gozune hem sevinli hem güzel hemde cekici gelirsin ama, genel kkonuşmuş bence cevrendeki insanlar gibi objektif yorum yapmis. Kafaya takacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Zaten oda güzel ve çekici kavramlarini kullaniyorsa benim soylediklerimi oda birebir söyleyecektirSevgilime GÖRE ben 3üyüm
Yani seven insana göre böyle olmasi gerekmez mi herkes hakkin da öyle düsünmese de
Yok kızlar bunu sözlü tartışma anında söyledi..normal şekilde söylemiş olsaydı takmaZdım ..
Bir erkege bakınca o erkeği cekiyormuşum var mı böyle bişey yaa.. Sen hissetmiyorsun ama cekiyorsun bakışlarınla duruşunla dedi..
Benimkide güzel değilsin ama şirin,ve seksi sin dedi aman boşver ben gördüm dünürüm gözel avratsanbu aralar en cok duydugum söz eşim söyledi bunu birde bilmem tuhaf hissettim..
Ben güzelim güzelim diye ortalıkta gezinen bir kadın degilim ama bu laf tuhafıma gitti.. Benimde dertim oldu sizinlede paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?