• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin farkında olmadan veya olarak beni eleştirmesi artık zoruma gidiyor kızlar bi göz atın..

Adetim çok düzenliydi geçen ay ilk defa 4 gün gecikti pcosta hamilelik için adet düzensizliği de etkiliyor diyo
Adet düzensizliği olup çok hamile kalan var yumurtlamayı takip edip yakalamak gerekiyo ve eşinde kıntrol olsun sperm testi versin tek kadında bitmiyo ki bu iş

Adet düzensizliği olup çok hamile kalan var yumurtlamayı takip edip yakalamak gerekiyo ve eşinde kıntrol olsun sperm testi versin tek kadında bitmiyo ki bu iş
Yurt dışında yaşıyorum ovalasyon testi yapacam gelecek ay adetten sonra baslayacam

Malesef olmadı hayırlısı inositol önermiştim az önce de yazdım amazondan alabilirsin markası effective nature bende almanyadayım o yüzden öneriyorum normalde türkiyede eczanelerde satılıyo çok iyi pkoya
Aaa alayım amazondan

Bakar mısın bu mu dedigin

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-15-02-13-57-739_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-15-02-13-57-739_com.android.chrome.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 4
İnsulin direnci reaktif hipoglisemi pko ölümcül üçlüsü bende de var. O kadar iyi anlıyorum ki. İştahı kontrol etmemiz çok zorlaşıyor. İlaçları glifor ve igneleri zaten biliyorsunuzdur diyet şeklini de biliyorsunuzdur muhtemelen. Doktor bana bu taniyi koyarken dedi ki 3 4 ay değil ömür boyu sağlıklı beslenme ve spor yapman lazım ki hemen geri gelmesin. Çok sinir bozucu çünkü hayat bazen çok stresli oluyor ve insan iştahını kontrol edemiyor. Bu tür metabolizma hastalıklarına ve duygusal yemeye sahip olmayan insanlar anlamaz. Yine de kendi sağlığımız için mücadele etmemiz lazım.

Eşiniz kesinlikle acayip kaba bir birey. Ama o konuda bir şey diyemedim keşke Salon Kadini Salon Kadini hanımın dediği gibi aramıza alıp adamı zorbalayabilsek 🤣

Back