Kızlar merhaba coğunuz beni tanıyorsunuz gerek kadın hastalık bölümünden coğunuzda bir derdim var sayfasından yorumlardan.
Burası bir forum iyi veya kötü yorum herzaman olucaktır sadece şunu bilmenizi istiyorum ben çok stressli bir yaşam tarzı içerisindeyim bunların detayına girersem çıkamam fakat evde extra kırılmak üzülmek beni bugün ilk defa derinden etkiledi.
Ben pkoluyum kilo ve insülin direncim var bi dönem kırdım onu sonra yine aynı kiloma döndüm 100 kilo değilim fakat adım adım yaklaşıyorum nerdeyse minyon tıpliyim ve pkolular bilir kilo alırken elma tipi oluyosun e bide boy da yok kısacık.. konuya gelirsek iştahlı yemek yememle alakalı konuşmalar oluyo sofrada başlarda takmıyodum tedavi gördüğüm için bebek istediğimizden ilaçlar beni çok şişirdi + bide insülin direnci derken şuan 20 kilo fazlam var ..uzun süredir eşim şaka yapıp nasıl yemek yediğimi iştahlı yiyosun felan demesi fiziksel olarak benim ağırlaştığımı hep söylüyordu bu arada kendisi 113 kilo .. tığ değil. Bugün ilk defa ama ilk defa aşırı kırıldım sofrada tartışma çıktı kızdığım için zehir ettin bana herzaman yapıyosun artık beni bu noktamdan vurma dedim tartıştık herkes bi odayq cekildi. Şuan zoruma aşırı gitti nişanlyken çok zayıf ve zarıftım bir kadın dediğin böyle ince belli güzel bakımlı olması gerekirken ben pkodan ve ilaçlqr yüzünden yüzüm gözüm sivilceli kilolu bir kadına dönüştüm daha cocuğum olmadan bukadar bakımsız ve çirkinleştim bunları da ağlayarak yazıyorum uzun olduysa kuusra bakmayın içimi dökmek istedim yorumlarda buluşmak üzere kızlar
bence hiç bi kadın bunu hak etmiyor bende ama kendime bugün yemin ettim hiç bişey yemicem artık..