• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin farkında olmadan veya olarak beni eleştirmesi artık zoruma gidiyor kızlar bi göz atın..

Şakadır bir yapılır, iki yapılır. Sürekli hale gelirse ve zaten rahatsız olduğunuzu da bir şekilde belli ettiyseniz daha üzerinize gelmesi zorbalıktan başka bir şey değil. Ki bazı konular da hassastır; fiziksel görünüm, üzerine çok şaka yapabileceğiniz bir konu değil eğer ofansif mizah tarzını benimsemiş bir stand upçı değilseniz. Eşler arası samimiyetle takılınır, hani totomuza göbeğimize iki laf atılır belki ama zaten canınızı sıkan bir konuda kendi tipine bakmadan ısrarla şakaları(!) sürdürmesi çok itici. Bi de üzerine tartışılınmış; "Takılıyordum, seni incittiğimi fark edemedim affedersin" deseymiş eşiniz, yine kabul edilebilir, aksine tartışmaya dönmüş, ne yaptığının farkında da değil şuursuz.

Tabi ki illa zayıf olması gerekmez kadınların ben onu kendi adıma yazdım da herkes yanlış anladı .. biraz bende de suç var boğazımı tutmadım ama bu erkeklerin salakca şuursuzca konuşması benide sinir ediyo neyseki dün sonradan yanıma geldi ve cok ciddi konuştum artık yemek yediğim zaman ağzını açmıcakmış bilmem ne şaka yapmayacakmış yapma zaten dedim içimde ne yaşadığımı bilmiyosun kesti sesini özür diledi rencide edici resmen kabaca davranış elimde değil napayım hastalığımın arkasına sığınmiyorum ama oldukca zor kilo vermek
İyi bari tatlıya bağladıysanız. Akşam 7 den sonra hicbirsey yemeyin cay içebilirsiniz bunu rutin haline getirin inan etkisini görürsünüz ve hergün tatlı yada ekmek tüketmeyin haftada 2 ye düşürün denge sizin elinizde ben 7 den sonra yemedm epey yol aldım

Kızlar merhaba coğunuz beni tanıyorsunuz gerek kadın hastalık bölümünden coğunuzda bir derdim var sayfasından yorumlardan.

Burası bir forum iyi veya kötü yorum herzaman olucaktır sadece şunu bilmenizi istiyorum ben çok stressli bir yaşam tarzı içerisindeyim bunların detayına girersem çıkamam fakat evde extra kırılmak üzülmek beni bugün ilk defa derinden etkiledi.

Ben pkoluyum kilo ve insülin direncim var bi dönem kırdım onu sonra yine aynı kiloma döndüm 100 kilo değilim fakat adım adım yaklaşıyorum nerdeyse minyon tıpliyim ve pkolular bilir kilo alırken elma tipi oluyosun e bide boy da yok kısacık.. konuya gelirsek iştahlı yemek yememle alakalı konuşmalar oluyo sofrada başlarda takmıyodum tedavi gördüğüm için bebek istediğimizden ilaçlar beni çok şişirdi + bide insülin direnci derken şuan 20 kilo fazlam var ..uzun süredir eşim şaka yapıp nasıl yemek yediğimi iştahlı yiyosun felan demesi fiziksel olarak benim ağırlaştığımı hep söylüyordu bu arada kendisi 113 kilo .. tığ değil. Bugün ilk defa ama ilk defa aşırı kırıldım sofrada tartışma çıktı kızdığım için zehir ettin bana herzaman yapıyosun artık beni bu noktamdan vurma dedim tartıştık herkes bi odayq cekildi. Şuan zoruma aşırı gitti nişanlyken çok zayıf ve zarıftım bir kadın dediğin böyle ince belli güzel bakımlı olması gerekirken ben pkodan ve ilaçlqr yüzünden yüzüm gözüm sivilceli kilolu bir kadına dönüştüm daha cocuğum olmadan bukadar bakımsız ve çirkinleştim bunları da ağlayarak yazıyorum uzun olduysa kuusra bakmayın içimi dökmek istedim yorumlarda buluşmak üzere kızlar 😢 bence hiç bi kadın bunu hak etmiyor bende ama kendime bugün yemin ettim hiç bişey yemicem artık..
Cok üzüldüm… icim okurken ciz etti. Gönül demek isterki; sende söyle erkek dedigin kaslı uzun boylu vucutta hic yag olmicak söylemeni.. ama insanin dili tutuldugunu da biliyorum. Allah yardimcin olsun bitanem

Back