- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Azıcık daha yumuşatıp öküzcan da diyebilirizKısaca öküz dedim işte
Olur kambur gezerim bundan sonra deseydin.Yok kızlar bunu sözlü tartışma anında söyledi..normal şekilde söylemiş olsaydı takmaZdım ..
Bir erkege bakınca o erkeği cekiyormuşum var mı böyle bişey yaa.. Sen hissetmiyorsun ama cekiyorsun bakışlarınla duruşunla dedi..
Sözlü tartışma anında söyledi..Ya boyle bir anda mi soyluyor bunlari esleriniz?
40 sene yalvarsam esim boyle bir ayrim yapamaz.
Bu konu ustune dusundugunu dusunemem bile, o derece.
Siz mi sordunuz bu soruyu esinize?
Ne tuhaf bir diyalog ama belki kendince iyi bir sey demek istemistir.
Yok kızlar bunu sözlü tartışma anında söyledi..normal şekilde söylemiş olsaydı takmaZdım ..
Bir erkege bakınca o erkeği cekiyormuşum var mı böyle bişey yaa.. Sen hissetmiyorsun ama cekiyorsun bakışlarınla duruşunla dedi..
Bilmiyorum valla birde ben bunu yaparken hissetmiyormuşum ama öyleymişim..Olur kambur gezerim bundan sonra deseydin.
Bakışlarınla çekiyorsun ne demek ya? Bakışıyormusunuz adamlarla, töbe töbee
Yok kızlar bunu sözlü tartışma anında söyledi..normal şekilde söylemiş olsaydı takmaZdım ..
Öylemi sence ..ee daa noolsun..
'seksisin ve ben bu durumu kıskanıyorum' demek istemiş.
Ohaaa sana şuh kadin benzetmesi yapmış resmen kime yapmışsın peki bunuee daa noolsun..
'seksisin ve ben bu durumu kıskanıyorum' demek istemiş.
Boşver, çok takılacak bir şey yok bence...asıl adam eziklenmiş, burdan bakınca senin ona fazla olduğunun farkında gibi duruyor.Bilmiyorum valla birde ben bunu yaparken hissetmiyormuşum ama öyleymişim..
ti hiYok kızlar bunu sözlü tartışma anında söyledi..normal şekilde söylemiş olsaydı takmaZdım ..
Demek istiyor ki cok sexisin cekicisin bir adamı benim gozumun onunde bile etkileyebiliyorsun sen farkında degilsin ama ben hissediyorum bakisini duruşunu çekici buluyor bence ona ben sana sadece seni çekiyorum digerleri üstüne alinmis olabilir sadece deYok kızlar bunu sözlü tartışma anında söyledi..normal şekilde söylemiş olsaydı takmaZdım ..
BencedeBoşver, çok takılacak bir şey yok bence...asıl adam eziklenmiş, burdan bakınca senin ona fazla olduğunun farkında gibi duruyor.
Valla bilmiyorum bakışlarına hareketlerine Çek'i düzen ver dedi.. Sacma sapan konustuda moralimi bozdu..Anlamadim ki.
Kiskanclik tartismasi miydi bu?
Nicin bir adam tartismanin hararetli bir aninda erkeklerini cekiyorsun desin ki?
Hakaret mi etmis iltifat mi anlamadim.
Ee sonra bu neydi demediniz mi?
Ne aciklama yapti?
Tartışma anında baya hararetli hararetli konuşurken ..güzel/çekici ayrımını yapabilen erkeğe hayret ettim doğrusu. genelde böyle kavramları (güzel, hoş, seksi, çekici vs vs.) biz kadınlar yaratmışız gibi geliyor bana. bir erkeğe adriana lima yı dahi gösterseniz güzel dermiş gibi geliyor bana =) şahsen eşime ben bu sıfatlardan hangisine daha çok uyuyorum diye sorsam eminim bir saat düşünür de işin içinden gene çıkamazbu diyalog nasıl oluştu ki aranızda?
Kime böyle bakmışsin peki onuda soyledimiValla bilmiyorum bakışlarına hareketlerine Çek'i düzen ver dedi.. Sacma sapan konustuda moralimi bozdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?