Güzel degil çekicisin

Bencede esin biraz sıvamış seni seviyorsa güzel gözükürsün gözüne eşisin dolayisoyla seni cekicide bulacak ki arzulayacak ama her güzel kadinda çekici gelmeyebilir bence seni arzulayabildigini belirtmek istedi. Üffff arzular şelale

Yok kızlar bunu sözlü tartışma anında söyledi..normal şekilde söylemiş olsaydı takmaZdım ..
Bir erkege bakınca o erkeği cekiyormuşum var mı böyle bişey yaa.. Sen hissetmiyorsun ama cekiyorsun bakışlarınla duruşunla dedi..

Olur kambur gezerim bundan sonra deseydin.
Bakışlarınla çekiyorsun ne demek ya? Bakışıyormusunuz adamlarla, töbe töbee

Sözlü tartışma anında söyledi..

ee daa noolsun..
'seksisin ve ben bu durumu kıskanıyorum' demek istemiş.

Anlamadim ki.
Kiskanclik tartismasi miydi bu?
Nicin bir adam tartismanin hararetli bir aninda erkeklerini cekiyorsun desin ki?
Hakaret mi etmis iltifat mi anlamadim.

Ee sonra bu neydi demediniz mi?
Ne aciklama yapti?

güzel/çekici ayrımını yapabilen erkeğe hayret ettim doğrusu. genelde böyle kavramları (güzel, hoş, seksi, çekici vs vs.) biz kadınlar yaratmışız gibi geliyor bana. bir erkeğe adriana lima yı dahi gösterseniz güzel dermiş gibi geliyor bana =) şahsen eşime ben bu sıfatlardan hangisine daha çok uyuyorum diye sorsam eminim bir saat düşünür de işin içinden gene çıkamaz bu diyalog nasıl oluştu ki aranızda?

ti hi şunu baştan desene.Adam bildiğin kıskançlıktan ölmüş de sinirden söylemiş sanki

Demek istiyor ki cok sexisin cekicisin bir adamı benim gozumun onunde bile etkileyebiliyorsun sen farkında degilsin ama ben hissediyorum bakisini duruşunu çekici buluyor bence ona ben sana sadece seni çekiyorum digerleri üstüne alinmis olabilir sadece de

Anlamadim ki.
Kiskanclik tartismasi miydi bu?
Nicin bir adam tartismanin hararetli bir aninda erkeklerini cekiyorsun desin ki?
Hakaret mi etmis iltifat mi anlamadim.

Ee sonra bu neydi demediniz mi?
Ne aciklama yapti?
Valla bilmiyorum bakışlarına hareketlerine Çek'i düzen ver dedi.. Sacma sapan konustuda moralimi bozdu..

Tartışma anında baya hararetli hararetli konuşurken ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…