Güzel degil çekicisin

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.713
6.139
448
bu aralar en cok duydugum söz eşim söyledi bunu birde bilmem tuhaf hissettim..
Ben güzelim güzelim diye ortalıkta gezinen bir kadın degilim ama bu laf tuhafıma gitti.. Benimde dertim oldu sizinlede paylaşmak istedim..

Ben güzelim güzelim diye ortalıkta gezinen bir kadın degilim ama bu laf tuhafıma gitti.. Benimde dertim oldu sizinlede paylaşmak istedim..
Bence çekicilik daha güzel
yüzü çok güzel olup da hiç dikkat çekici olmayan kadınlar biliyorum

Eşin densizlik etmiş iyi bişi soyleyim derken gaf yapmış boşver takılma
Kendi neymiş brad Pitt mi !

Güzel değilsin çekisin " cümlesinde ki çekici olmak bile insana hoş gelmez haklısınız.
Sadece " çok çekicisin" dese dert edinmezsiniz sanki ?
Bunu hep mi söylerdi, şimdi mi demeye başladı ?
Güzellik kavramı neymiş ? Bazen bir saç rengi bile onlar için güzel olmaya yetebiliyor. Bazen kafadan aşağısını önemsiyor insanlar v.s

Canım üç çeşit kadın tipi vardır: 1.sevimli/tatlı; bu tipler minyon genelde renkli gözlü çocuk masumlugunda surata dahip fındık burunlu tiplerdir
2.Güzel; bunlara ise baktıkça bakasin gelir, kusursuz gelir o an sana o kadın. Şahsen ben bile güzel görünce bir bakıp maşallah diyorum
3.Çekici; bu "hatun"lar ise insanın bi anda dikkatini çeken arzulamasina sebep olan kadın kadın gözüken etkileyici goze çarpan tiplerdir. Şahsen ben böyleyim.
Oyuzden alınacak düşünecek bir mevzu yok ortada olan bu çünkü

Sordunuz ve ısrar ettinizde mi söyledi bunu? Yoksa gelişine mi söyledi?
Siz ısrar ettiyseniz,fikrini söylemiş, yalan söylemesinden iyidir ama durup dururken söylediyse densizlik etmiş,gerekli değilmiş yani.

sende hem yakışılı değilsin hemde iticisin ...iltifatmı etti ben pek anlamadım ..kardeşim elinde değil karın seni çekiyor cazibesi var begeniyorsun ki çekiyor ne garip yorumlarsın? hadi yorumladın niye dillendirirsin ? eşiniz yani atsan atılmaz satsan satılmaz patavatsızlık mukabilinden idare artık napıcaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…