Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

iyi gunlerde kullanın kızlarrrrr

teşekkürleer aminnn...

blendr nerden aldın tatlım

arzum sprano aldm cnm

bncede öyle yap tbıkı ne gerek war ki.. önce eksıklerın bıtsn cnm extrları snra alırsn nasıl olsa şuan için misafirlk war.bnm 12 kişilk çatal bıçak seti babam yıllar önce arkdşına getrtmiş almanyadan markası solingen ama yınede işlemelerndeki renkler hafıf solmş.ama bn kullancm yani ne gerek war kii boşuna 400 500 tl..ilerde daha ıyılerıne bakarz cnm :)

cnm blendrlarımız aynı bende arzum sprona aldım

şimdi bakıyorum ediyorumda aslında pek güzel seçememişim yada daha güzelleri çıktı diye bunlarımı gözüm görmüyor anlamış değilim ama kaşık çatalı aynen öyle yapıcam birde yemek takımımda yuvarlar güral yaprak desenli bişey onlarıda misafir geldiğinde sık sık kullanıcam hani yakın misafir uzak misafir ayırmam heralde şunaki fikrim ama günlük sade bişey isityorum karacada sordum sade ama güzledi 200 tl 24 parçaydı sanırım sen yemek tabakları konusunda nasıl yaptın ben hiç karar veremiyorum hep kararım değişiyor çeyiz bölümünde biri eklemiş çeyizini orda düz porselen gördüm çok hoştu ben napsam bilemedim tabiki

aaaaaaaaaa benım de ondann yeşili bnm kı senın ne renk

aaa ben onun lilasını almıştım snr beyaz la değiştirdim anneme verdimdi .mutfak rengarenk gri lila kırmızı beyaz =D aslında takım istemiştim hep neyse cnm alınmış alınmıştır artık

bnm 12 kişilk yok ama 6 kişilk almiş kayınvalıdem kenarları gümüş renkli guzel bşy onu kullncm.bide önceden de vardı o da ıngıltereden gelmş ama pek guzel değil pembe kırmızı işlemeleri bşy yetmedgde onuda kullnrm.ama 12 kişiliği içime sinen bşy olsn istıorum . oyle bone chıne lara gırmem ama şık kare bı takım ıstıorm bakalm cnm ksmet..

oo tatlım sen çeyizi yurtdışından toplamısın kimsede yoktur haa özel takım

kayınvaliden ne güzel almış inşallah benim kayınvalide adayımdaözenir alır ama ama hiç olmadı iyi geçinelim yeter

yok be cnm öyle düşündgn gbi şeyler değil burdada olan gayet sıradan şeylerden ..çok eskdıen oldugu için bi özllgi kalmıorki.. ewet kaynanam hevesli böyle şeylere aman cnm aranz ıyı olsnda herşeyini kendn alırsn bunlar onemsz şeyler

ayy ne güzel konuştuk kızlar yarında buluşalım konuşalım çok iyi oldu aklımdaki sorulara cevap bulabiliyorum ve çok heves ettim şu sıralar hep konussam bıkmam gibi geliyor birde alabilsem sık sık :82:

ayy ne güzel konuştuk kızlar yarında buluşalım konuşalım çok iyi oldu aklımdaki sorulara cevap bulabiliyorum ve çok heves ettim şu sıralar hep konussam bıkmam gibi geliyor birde alabilsem sık sık :82:

oyle her ıstedgn anda alablsen bı hevesn kalmas cnm boşwer :) yrnda gelrm bn yogun olmssam bugn kmsecıkler yoktuu

sen anlaşıyorsun heralde nazar boncuüundan belli

allah bozmasın herkese geçim versin

mesea benim erkekimde annesine çok düşkün geçen babası oğlum bizim o taraflardan olsaydı araştırıdık bilirdik içimiz rahat ederdi falan demiş anneside lavanta iyi ben onu isityorum bizim ordakiler belki bi bardak su vermez ama lavanta verir demiş ...yani bu kelimede birsürü anlam var korkuyorum açmaya
telefonda bazen konuşuyorum hızlı konuşuyor ve tiz sesi var cana yakın sevdimde uzaktan herkes sever inş.sorun olmaz

ee senin nişanda falan az çok anlaşılmıştır olmadı ya problem

boncuk yazsana kız bişeyler

oluo cnm ufak tefek problemler tabıkı oluo.sen onun bı sozune takılıosn o senın bı sozune takılıo olmuo dııl yani..ama burda okuorum o kdr kötü şeyler warkı o yuzden bu halıme şukredıorm

iyi dileklerin için çooook teşekkür ederim tatlım
anneannem teyzem sağolsun bir sandık doldurdular danteli
eee senin durumlar nasıl hayatında var mı prens

günaydınnnn

bugün 8.15 de saatim çaldı ama uykumu alamadığım için 9.44 dü kalktım 5 dk geç kaldım işe ama zaten bir tek ben duruyorum ve uykusuzum akşam kavga ettik hem annmel hem sevgilimle ama sorun yok barıştık uyuyamadım kaçtı uykum bugünde böyle sersem sersem dolaşırım artık hiç enerji yok

iyi dileklerin için çooook teşekkür ederim tatlım
anneannem teyzem sağolsun bir sandık doldurdular danteli
eee senin durumlar nasıl hayatında var mı prens

var cnm benim çok şükür sevdim birisini geçinip gidiyoruz kısmetse seneye eylül gibi düşünüyoruz düğün daha nişan falanda yok onlarıda 2012 nin kaçıncı ayında yaparız bilmiyorum hep konuşulcakda daha evlilik teklifi edicekte ohoo çok iş

bende hiç iyi bi gece geçiremedim bi hastanın girişini yapmadım die gece boyu düşündüm durdum,,, uyku tutmadı,,

sevdiğim erkeklede bi haftadır görüşmüyorum,,, inşallah bugün görücem yüzünü,,,

bide şu sıcaklar beni mahf ediyooo ter akıyı her yerimden ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…