- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.441
ben zaman içinde ne farklı sebeplerle beni terk ettiğini öğrendimbenide ailesi istemiyordu ama eğitim farkından dolayı..aramızda uçurum söz konusuydu...geçti gitti çok şükür
ben elimden geldiğin tecrübelerimi anlatıp, paylaşmak isterim...zaamanında kimselerle paylaşamadım ve biraz fazla yara bere aldım..belkide henüz çok gençsin ve doğru şekilde yönlenmen gerek hayata:) kendin için yapabilceklerinden kork bence, çok güzel bir hayat var karşında taptaze...ben o hayatın neresindeyim..genç kızlıktan çıktım kadın olma yolunda emin adımlarla gidiyorum tek ve yek29 yaşındayım ben de
olmaz mııı biriyle çıktım 2 yıl...Allah ım nasıl böyle bir hata yaptım derim kendime...hiç mana da meğer uyuşmuyormuşuz...ben ayrılmak istedim zaten baktım olmayacak....
sonra bir sürü kişi tanıdım...yanıldım,üzüldüm,bilmediğim çok şey öğrendim..en nemlisi erkekleri tanıdım,hala daha tanımaya çalışıyorum....biri var ama ne ciddi ne değil kıvamında...olunca da göğsümü gere gere sölerim inşallah...şuan hali hazırda iş güç hayat yolunda ilerliyorum işteee
Merhaba arkadaşlar güzel bir sohbete bende varım...
arkadaşlar bende sohbete katılmak istyorum :))
napıcamı ne edeceğimi bilmiyorum bi yol bulamıyorum kendime.