- 4 Haziran 2008
- 4.028
- 1
- 35
- Konu Sahibi HayatSultan
sorun yok dimi tatlım yapmısmısın girişini
sevgilin dışardamı çalışıyor neden görüşmüyorsunuz sık sık tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorun yok dimi tatlım yapmısmısın girişini
ahh cnm benim kıyamam ne zor oluyor çok iyi biliyorum biz bikaçayda bir görüşüyoruz sen yine iyiysin her hafta görüşüyorsun..
şimdi konuştuk hıı benim aşkım durgun ne oldu diye soruyor bebeğim benim ya akşam çok sinir etti beni bende onu annem ayrı sinir etti benim gibi yumuşak başlı kızı bulmuş nankörlük yapıyor ama olsun ben onu anlıyorum o beni anlamasada olur
aayyy benim gülcanım gelmiş nasılsın kuzum tatilin nasıldııı,,,,günaydın kızlar nasılısınız
hayat nasılsın cnm
günaydın kızlaaar
saçlar olsun muuu:44: kestrmeyı duşunuorumda bennn...
olsun valla ben çok takığımdır saçlarıma sürekli bişeyler yaparım uzasın diye uzadı ama çok şükür sende kestirme yazıkdimi
aaa ben onun lilasını almıştım snr beyaz la değiştirdim anneme verdimdi .mutfak rengarenk gri lila kırmızı beyaz =D aslında takım istemiştim hep neyse cnm alınmış alınmıştır artık
aslında bende lilasını ıstemısdım ama net den aldıgım ıcın yeşili gelmiş olsun oda guzell
ooo o zaman kestir bence canım bi değişiklik yap bende hiç uzun saçlı olmadfım ondan uzatıyorum,,,neden yazık olsn :))) bılmıorm cnm yakararszm napsam ki diye bn hiç kendımı bıldm bılelı kısa saçlı olmadm annm bn küçükken kestırrdi saçlarımı oturur gunlerce ağlardm kuaförlede kawga ederm daha o yaşta :)) ama şmdi değişklık ıstıorum. saçlarım gür değil ama kıwırck saçllıyım iri buklelerim war omzumda kestrsem kötumu olur dıorm arkası kısa onu bıraz daha uzun şekilde kestrmeyı düşünuorum sıkılıorm hep aynı bide çok yıprandı saçlarım artık ..
günaydın kızlarrr bugun geç kaldım sohbe de kusura bakmayınnn ya
hoşgeldin canımmmm,,, nasılsınn[/B]
küt çok moda bu sene önleri uzun arkası kıza küt kestirebilirsin tatlım,,bnde değişklk olsn dıorm kestrym o zaman :)
ahhh bidenem aynı benim saçlar bak kesiştiğimiz bi nokta daha sarımsaklı şampuan kullanıyorum şimdi,, iyi geldi gibi,, ahh bide hemen yağlanmasa ilaçlarım bitti hoopp saçlar yine yağlanma ya başladı,,, =((hoşgeldin boncukum
hayırlara yor tatlım geçer inşallah
saçlar konusunda ben bahstsızım ince telli ve seyrek ve hiç uzatmayı başaraamış bir garibim
hatta dün akşam ne çok güldük benim saçlarıma arkadaşımın düğününde kına akşamı ben yaptım düğünde kuaföre gittim saçta yok kıvırcık yapıp hafif yandan yaptılar hemen kulağımın bitiminde orda bi kukuleta kaldı anlatıyor ilk akşam daha güzledi 2,aksam orda bi kukuleta ne uzun ne kısa ne çirkin diye ne güldük ama taklit falan yaptık aklıma geldikçe güleşim var bundan sonr kendi düğünüm hariç kuaföre fönden başka bişey yaptırmıcam