- 14 Mart 2011
- 1.492
- 2
-
- Konu Sahibi HayatSultan
zaman zaman benimde içim çok sıkılır senin neyin var anlat hele,,,SAĞOL HAYATIM IYIM SEN NASILSIN ASLINDA IYI MIYIM BILMIORUM ICIMDE BI SIKINTII OFFF O PATLICAM SANKİ
benmde saçlarım seyrekk bnde sizdenim
küt kestrcem zaten cnm..
var cnm benim çok şükür sevdim birisini geçinip gidiyoruz kısmetse seneye eylül gibi düşünüyoruz düğün daha nişan falanda yok onlarıda 2012 nin kaçıncı ayında yaparız bilmiyorum hep konuşulcakda daha evlilik teklifi edicekte ohoo çok iş
seyrek saçlar da önlerı uzun arkası kütler güzel duruyor bnm iş arkadaşım böle kestırdı çok hoş duruyo dolgun duruyoo saç tipları ıcınde kuaforden serum almış guçlenmesı ıcın onu kullanıyor
bide kızlar yüzünüze kil maskesi yapın ben maskelerle çok haşır neşirimdir,,,
dr. ablama kil maskesi yap demiş,,,
mervem duydun mu??
kil maskesi kesınlıkle uygulayın derım
dermokil in kil maskeli karma ciltler için kullanıyorum ben tek kelime ha ri ka haftada 1 yada 2 kere yapın ama
hayırlısı olsun canım
dermokili nerden aldın,,, kaça aldın ben bulamıyorum onu,,,
aktardan aldığım beyaz kille yeşil kili karıştıyorum içine bide mısır unu katıyorum mis oluyoooo
kil maskesi kesınlıkle uygulayın derım
dermokil in kil maskeli karma ciltler için kullanıyorum ben tek kelime ha ri ka haftada 1 yada 2 kere yapın ama
hmm onu duymamısdım cnm ama ben eczaneden ve aktardan almışdım fıyatı hatrlamıyorum ama cok ucuk bı rakam degıldı sanırım
bna hiç bi baske iyi gelmedi cıldm hassas olsgu için problem yaşadm hep.ama şu kullndklarım çok iyi neutrogena alkolsuz temızleme losyonu . gülsuyu. acıbadem kremi. ..
cilt tipin nasılsenin,,,
acıbadem kremi neymiş kız,,
karma canım senın nasıl
benimde karma T bölgem yağlı sadece,,,
aslın da yüzümün herkes güzel olduğunu söyler ama ben kendimle uğraşmadan duramam,,
gül suyuda çok guzl yapıyoo akşam surunce sabah yumusacık oluyor