- 14 Mart 2011
- 1.492
- 2
- Konu Sahibi HayatSultan
kızlar benim birazdan mesaim dolcak çıkıcamm
ama yarın görüşelim olur mu gelin sizde
öpüyorum sizi,,,
görüşürüüüüzz mcxxx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim birazdan mesaim dolcak çıkıcamm
ama yarın görüşelim olur mu gelin sizde
öpüyorum sizi,,,
sen hele benim havlularımı görceksin varya kullanmaya kıyamazsın ooo kadar güzeller,,,
maşşallh dıyelim o zman
çeyiz falan boş aslında gülüm ağzımızın tadı olsun da gerisi de gelir mutlaka
maşşallh dıyelim o zman
şimdiki havlular da çok guzeller ama hiç dantel gerekmıyorrr
en son ne aldınız yada ne almayı dusunuyorsunuz bu sıra
hoşgeldin tira yaş kaç tatlım bide aday varmı hemen havadisleri alalım
bende m.ö yapmıştım dantel yeter onlar napıyım sandık beklemesin diye daha fazla yaptırmıcam ama tabiki bi dolaptan bi çıksın illaki gaza gelir anne şu dantelden yapalım bundan yapalım derim
ben en son küçük boy çaydanlık aldım
güle güle kullan inş :)
ben en son küçük boy çaydanlık aldım
blendr seti aldm pike düşünuorum şmdide..
hoş buldum canım yaş 21 daha aday yok kısmet bakalım benim annem rahatsız 6 yıl önce kısmi felç geçirdi pek dantel yapamıyor önceden eşe dosta çok yapardı ben kendim birşeyler yapmaya çalışıyorum teyzem anneannem yengelerim falan yapıyorlar
bende artık dantel falan yapmak istemiyorum ama dediğiniz gibi annem dantel gibi olmaz diyor illaki yaptıracak yani
blendr seti aldm pike düşünuorum şmdide..
oyle yaparz o zamn cnm..ne kadar kıyafet alsak hep yok hep yok çok haklısın bu konuda
daha önce neler aldgmı sormşsn cnm atlamşm bn baya bişy aldm aslnda ama çok eksgm var.mesela nevresm takmlarım tmm,gunluk çatal buçak setm,yatak ortum,mutfak ıvırzıvırları,çelik tencere,battanıye gbi.. ama beyaz eşyalar korktuor bni..