Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

hoş buldum canım yaş 21 daha aday yok kısmet bakalım benim annem rahatsız 6 yıl önce kısmi felç geçirdi pek dantel yapamıyor önceden eşe dosta çok yapardı ben kendim birşeyler yapmaya çalışıyorum teyzem anneannem yengelerim falan yapıyorlar
bende artık dantel falan yapmak istemiyorum ama dediğiniz gibi annem dantel gibi olmaz diyor illaki yaptıracak yani

geçmiş olsun dantel işi için bence sıkma canını kuzenimin bir dünya danteli vardı hiç birini görmüyorum ne paralar verdi aldı ve kendi ördü teyzem ördü ama hepsi sandık bekliyor boncuklu aldı onlar duruyor hani kendini çok sıkma diye söylüyorum artık olmassa olmaz değil dantel..

inşallah aradığın aşkı bulursun hem sever hem çok çok sevilirsin

gizemcim ben shafrden vakti zamandından kaşık çatal takımı aldım birde cookerin sapları plastikden hediye verdiler ben aslında şık bişey isityorum misafirlerim için ama bir sürü çatalı kaşığı napıyım hemde masraf nerden baksan yeni sordum 400 tl diyorum ki ben ilk edapta o 6 kişilik cookerleri kullanayım yemeğe birileri geldiğinde ise aldığım shaferleri açarım şimdi tekrardan misafir için almıyım demi alırsamda evlenince alırım diye düşünüyorum ama kafamda tam bi düşünce yok fikir istiyorum modelide bu

Eklentiler

• $shf-530.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…