Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

ayy yetişemedim size ya bi anda yoğunlaştı işlerim,,,

kızlar valla çeyizi konuşa konuşa evlenip gitcez herhalde =))

bnm annemde yapmş zamanında ama hiç birini götrmecgmı soledm hatta ananem masaörtüsü bıle yapmş bnde büyüklere dağıtıorm seven gördukçe napim

kız yazık değil mi annenin emeklerine götür bence ,,,

benim annemde bir sürü yaptı hepsini götürücem ben,,,

para bırıktırmeden taksıte gırmeden olmuyorr cnm ama muhakkak bır yerden baslamak gerekıyor. şöle gözle görülür fazla eksiğim yok allahdan işte hoşuma gıdenı abartmamk sartıyla alıyorum :) platıkleımı gondol olarak aldım onu önerebılırım :)))) reklam yapdım ama gercekden cok guzl ürünleri ve sağlamm en azından tm malı

kesınlıkle tatlım senın eksıkler nelerr

teflon tencere,bornoz takımı,kahwaltı takımı,12 kişilk yemek takımı,tost makınesi,kahve makınesi,cezve,beyaz eşyalar,pike takımı,gelinlik yatak örtsü,su takımı,baharat takımı saklama kavanozları vsvsvsvs :)) senn ?

bende öle dıyom ama yazık anneme valla 1 takım olsada gotrcem ben valla belli etmez ama çok üzülür bence sende 1 takım olsada götür üzülmesinnnler annelerımızz

insan tabi nişanlı olunca eksiklerini bir bir çıkarıyo listesini ,,,, ben de daha o da yok sandık bi ara açılsa iyi olcak

annem havlu kenarları konusunda ısrarcı ama bn onlarıda istemıorm cnm napm götrym snra dolapta beklesn daha mı ıyı en azıdnan sevinsinler begenenler.allahtan annem ileri görüşlüdür yanı ılla dantel dıye tuttrmuo .sdc millet el emegi hiç bşy yok demesn die gotrmemı ıstıo o kdr normlde evimizde dantel kullnmıoruz zaten..

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tatlım sen ne aldınnn :)

evet iş yerinden bi arkadaş oyalı havlular kullanılmıyo ütü gerektiriyo diyoo,,,

evet iş yerinden bi arkadaş oyalı havlular kullanılmıyo ütü gerektiriyo diyoo,,,

hatırlıorm eskıden annem utulerdi hep..ama şmdi kalmadı oyle şeyler..çok üzülürse götürürüm cnm napalm.ama mesela teyzem bana bı havlu yapmş çok önce ortasında koskocaman bi nazar boncugu var dantelden kendı yapmış .kenarlarını kurdelelerle falan suslemiş .çok güzel hemde dierleri gbi durmuo bnce öyle şeyler daha guzel ..bir iki tane daha yapsa oyle işte yeter sonuçta o da dntel

sen hele benim havlularımı görceksin varya kullanmaya kıyamazsın ooo kadar güzeller,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…