Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

ben zaman içinde ne farklı sebeplerle beni terk ettiğini öğrendim:KK31: benide ailesi istemiyordu ama eğitim farkından dolayı..aramızda uçurum söz konusuydu...geçti gitti çok şükür

ben elimden geldiğin tecrübelerimi anlatıp, paylaşmak isterim...zaamanında kimselerle paylaşamadım ve biraz fazla yara bere aldım..belkide henüz çok gençsin ve doğru şekilde yönlenmen gerek hayata:) kendin için yapabilceklerinden kork bence, çok güzel bir hayat var karşında taptaze...ben o hayatın neresindeyim..genç kızlıktan çıktım kadın olma yolunda emin adımlarla gidiyorum tek ve yek:KK31: 29 yaşındayım ben de:KK34:

şimdiki durumun ne ondan sonra kimseyi sevip güvenemdinmi mutlaka çıkmıştır birileri karşına..

:KK1: olmaz mııı biriyle çıktım 2 yıl...Allah ım nasıl böyle bir hata yaptım derim kendime...hiç mana da meğer uyuşmuyormuşuz...ben ayrılmak istedim zaten baktım olmayacak....
sonra bir sürü kişi tanıdım...yanıldım,üzüldüm,bilmediğim çok şey öğrendim..en nemlisi erkekleri tanıdım,hala daha tanımaya çalışıyorum....biri var ama ne ciddi ne değil kıvamında...olunca da göğsümü gere gere sölerim inşallah...şuan hali hazırda iş güç hayat yolunda ilerliyorum işteee:KK34:

:KK1: olmaz mııı biriyle çıktım 2 yıl...Allah ım nasıl böyle bir hata yaptım derim kendime...hiç mana da meğer uyuşmuyormuşuz...ben ayrılmak istedim zaten baktım olmayacak....
sonra bir sürü kişi tanıdım...yanıldım,üzüldüm,bilmediğim çok şey öğrendim..en nemlisi erkekleri tanıdım,hala daha tanımaya çalışıyorum....biri var ama ne ciddi ne değil kıvamında...olunca da göğsümü gere gere sölerim inşallah...şuan hali hazırda iş güç hayat yolunda ilerliyorum işteee:KK34:

inşallah çoookkk mutlu olursun aşk kapını çalar ve ömür boyu seninle olur inşallah... ben artık erkek tanımak istemiyorum sadece bi kişiye daha güvenebilirim biri olsun ve son olsun istiyorumm..

her şey zamanla tabii...bunlar şuani durumun...ilerleyen zamanda hep aynı piskolojiyle gezmeyeceksin...daha fazla erkek tanımak kötü bişiy değil hem...benim en iyi dostlarım içinde erkek arkadaşlarım da var...kadınlardan ziyade daha rahat ve samimi konuşuyorlar..fikirlerimizi paylaşıyoruz...neye ne oranla hangi açılardan baktığın önemlidir hayat:KK8:

amin,inşallah hepimiz gerçek aşkı,sevgiyi ve saygıyı birlikte bulabileceğimiz beraberlikler yaşarız:KK16:

günaydın canım iyi değilim aslında dün ayrıldığım kişiden bi haber aldım bizm komşuya sölemişler bizim oğlana ev kızı birini arıyoruz aklında olsun oğlumuzda şöyledir böledir diye pek övmüşer nası moralim bozuldu anlatamam :KK43:(

:26: henüz herşey tazeyken zor tabii bu tip şeyler duymak ...sen hala seviyor musun onu? kişilik olarak gelecek vadediyor muydu? ayrılmanızda senin payın neydi?

kısacası bir muhasebe yaptığında, için rahat mı değil mi bu karar ile ilgili bu önemli...klişe bir laf ama giden gitmiştir...arkana bile bakma...bırak evlensin de kız da bulsunlar...yaşıtsanız zaten evlenmeniz için erken bir yaşmış bunu söyliyim en başta..şuan düşündüğün gibi bir kaç sene sonrada düşünmüyorsun aynı şeyleri..bakış açın değişiyor..erken evlenenlerin pek çoğunun ettiği bir laf vardır..şuan ki aklım olsa...diye başlar...her şeyde bir hayır vardır böyle düşün ve dün de dediğim gibi kendi hayatını şekillendirmeye bak...

canım ben bu insana çok güvendim bana bigün olsun ailem istemiyo demedi herşey harika diye bakıyoduk dedim ya daha ayrılmadan iki gün bi arkadaşım nişan kartı getirmişti bana bende ona ayy çok güzel kartları var özendim valla dedim o da aşkım zamanı gelince en güzelinden bizimde olacak dedi böyle güzel giden bi ilişkiydi tamam bitebilir bunuda bi nebze kabul ederim ama bi anda sebep yokken 3 yıllık bi ilşkiyi mesajla bitirdi ya varmı böle bişey ben hatalı olduğumu düşünmüyorum bzaen keşke ben yapsaydım onun bana yaptıklarını diye düşünüyorum ama sonrada iyiki yapmamışım yoksa vicdan azabı çekrdim ömür boyu diyorum.. telefonda ağladım ben ona ya yaşayamıyorum normal hayatıma geri dönemiyorum diye yalvardım dinlemedi bile bi erkek böyle bi anda bambaşka biri olabilir mi ???

bide o 23 yaşında canım askerliği yaptı işi gücüde tamam bi evlilik eksik yani... :KK43:(

böyle bir anda biten şeylerin altında emin ol ki başka derin sebepler oluyor...erkek askere gitti işide güzel evliliğe hazır demek mi???:KK19: hayır değil canım...emin ol erkeklerin kişiliği 30 yaşına kadar değişim gösteriyor..23 yaş bir erkek için gel gitlerin çok olduğu bir yaş...kaldı ki zaten herşeyin aniden olması,bunu mesajda dile getirmesi vs...kafasında daha önceden vardır bişiyler..biz kadınlar erkeklerin oyun oynadıklarını görmek istemeyiz çünkü çok güzel oyun oynayabiliyorlar yeri gelince,seviyorum seni deseler bile...onsuz yaşayamam da neymiş üstelik hem:KK20: bal gibi yaşarsın,zaman geçer o da kim dersin,inan o kadar kaliteli insanlar tanıyorsun ki...bunun önce bir kader kısmet işi olduğunu kabullenmen gerekiyor canımcım:KK31: şu üzerindeki baskıyı da kaldır at lütfen....

napıcamı ne edeceğimi bilmiyorum bi yol bulamıyorum kendime. :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

kendini kaybettiğini sandığında,yolunu bulamadığında..otur şimdi olduğun yere bir dinlen....vakti gelince kalkıyorsun,kalkmak zorundasın...sana ne diyorummmmm HAYATINA BAKKKKK,gez,sinemaya git,kitap oku,hobin olsun....

istediğin kadar inançlyılım dE namaz kıl sadaka ver, umuıt verip güven aşılayıp ta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin ... HZ. MEVLANA..​

Yüreği Olmayanın Kalbimi Kırmasına Müsade Etmem. Beni Bir Saniye Bile Olsa Unutanı, Ben İki Saniye İle Şereflendirmem...!!!

X