- 4 Haziran 2008
- 4.028
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
sen napıorsn başladn mı çeyize :)
hee ben çaydanlığıda aldın bitanede daha alcan sandım kuzum pardon 100 tl ne çok canım ya benim içim acıyor gerçekten buarada sen çalışıyormusun birde bizim burda küçük bi yer olduğundan her marka yok o yüzden pek kampnaya falan denk gelmiyor öyle inş.sen almadan girerde paranın çoğu sana kalır
en iyileri hepimizin olsunn ya bnde öle çok arastırıyorum cok bakıyorum ben daha cok aldıklarımı netden aldım pıyasaya gore uygun buldugumu aldımsiz netden yapıyormusunz alışveriş
başlamam mı yaa :) evın heryeri doluu valla
ben netten alışveriş yapmıyorum kredi kartım yok çok uygun şeyler var evet ama zaten pek bişey almıyorum ben bi dün aldım gaza geldim bugün işte heves ettim takside gireyim dedim yoksa nakit paramda elimde olmuyor kalmıyor cesaret edemedim hiç yani kenarda 5 kuruş yok annem nakit biriktir diye uğraşıyor bende nakit biriktiremiyorum en azından taksit oldumu kendimi sıkıp onu ödüyorum ve bişeylerin sahibi oluyorum diğer türlü yokk senin eksik kaldımı yani illaki vardır da neler aldın veya neler alıcaksın
selam kızlar ben yeni katılıyorum aranızaortada bir şey yok ama bende çeyizlik dantellerimi yapıyorum...
evet evet gerçekten gizemcim lüzümsüz şey almıyorsun taksidin olunca ben 3 yıldır çalışıyorum aldıklarım kar bana onun haricinde dişlerim kar dahada bişey yapmadım hiç biri görünmüyor kıyafet ne kadar alsamda hep yok hep yok ...birde arkadaşım yeni evlendi işte 2 ay olucak pek çok gecelik almıştık biz onunla sakın alma diyor 5 dkgerek yok hani evde altlı üstlü kısa mini şortlu daha çok giyiliyormuş onlardan al dedi sizede söylüyeyim herkesin farklıdır tabiki sevdiği şeyler ama söylemiş olayım
hehe super :)düğün ne zaman kısmetse
ya ben nişana da rağzıyım :) uzatmak istemıyoruz ama nişan olayı olsa bı kısmetse :) siz ne durumdasınız bakalım
güle güle kullanın
ben nişanlym seneye bu zamanlr ewlenmş olurm kısmetse :)) hazıran gbi dşnuyrz yanı daha 1 sene var anlayacagn..
bız 3 senedır beraberız 2 senedır almaya başaldım ben yavas yavas kasmadan sıkmadan kendımı ilk önce buyuk denlen yemek,tencere vs takımları aldım sonra onlar bıtınce ıvır zıvır uygun bulunduklarımı aldım ama çeyız olayını kesınlıkle sona bırakanlara kzııyorumm çünkü mesela 3 lira verceklerı yerde 10 lıra verılıyor olsunda kaç para olursa olsun dıyolar paracıklar boşa gıdıyor.....
ben dantell sewmıorum hiiiççç