- 14 Mart 2011
- 1.492
- 2
-
- Konu Sahibi HayatSultan
böyle lafları çok inşallah bitmez hiç ve hani boşa söylenen kelime olarak kalmaz söylediğinin faaliyetide gelir umarım
ama 2 şeye çok üzüldüm hala onun haberi yok
1,si ailesine yakın istemiyordu ama babasına altlı üstlü daire alalım demiş
2,si ben 1 yıl nişanlılık istiyordum ailem çok 4-5 ay içinde hepsi olsun isteyince bunu söyledim ona oda ilk başlarda çok uzun falan diyordu snr ben ailemin düşüncesini dile getirince düğün tarihini öne alıcam isticem sandı ve 1 yıl iyi bize göre tamam çok ama benim ablamda 1 yıla yakın kaldı dedi ben bozuntuya vermedim sadece sen kuzende 1 yıl çok demiştin şimdi niye böyle söylüyorsun dedim anladım ki korktum bayramdan sonr gelirsiniz konuşmaları oluyordu heralde 2011 de sandı evlencez ama üzülmüştüm bazen korkuyorum göremiyorum belkide diye bazende abartıyorum orta kararım yok benim ama ben çok konuşuyorum demi napıyım onu böyle sayfa sayfa anlaatabilirm hep içimden geliyor insana başka bi enerji veriyor sevmek sevilmek bişeyler düşünmek heyecana kapılmak allah herkese nasip etsin
benden sana tavsiye bazı şeyleri anlatırken ailem boyle ıstıor boyle dedı deme..çünkü sonradan senin istedgn şeyleri bıle aılen istedi sancak.bu yuzden zorlanabılırsn cnm.annen çok haklı bncede 4-5 ay içinde herşey olsn ewlenın allahn ıznıyle.obur turlu çok zor..
gizemcim bence çaydanlık alma çaycı al hem kettle gibi kullanabilirsin de ben aldım arzum lila sanada öneririm hep yorumları okuya okuya aldım içime sindi ama şimdi çelik yüzeyleride beğeniyorum şimdi gözüm aç gözümmm
düşününce hak verdim zaten hem onlara gel git zor olucak hemde hep masraf hergelişlerinde telaş hiç gerek yok
bazen söylüyorum cnm özellikle diyorum uzaktasın diye bizimkinler vermek istemiyorlar ablan bursada geliyormu bak getiriyormu sende gelemessin diyorlar dedim ki ailemde yüzüne söyledi zaten oda akşma diyorki aslında böyle şeyleri duymak iyi en azından ona göre hareket ederiz ne düşünyorlar ona göre yapmaya çalışırız seni gönderirim diyor ne olcak yakın 2,5 saat falan diyor otobüs 6 saat öyle tatlım ama söylüyorum ben ya gerçekten yarın öbürgün kakmasa kafama
cnm kettlm war ya elektrk supurgesi alırken baya bı ucuza gelıodu kampanya wardı o zamn almştm phılıpsn ın.bu begendgm çok guzl çok hoşuma gtti blmıorm bakalm napcm..
fotosunu bulabilrisen koyarmısın cnm yada kodunu bilyorsan çünkü elektrik süpürgesinde bende phips istiyorum dün mağazaya gittik bana fakirn gösterdi fişe taktı elimi içine çekicekti çok yüksekti emiş gücü hemde küçük yer kaplamayan bişey fiyatı 450 tl nakit 400 tl ben onu 400 e az taksitle yaptırırım diye düşünüyorum birde fakir alman malıymış bugün öğrendim aklıma yatmadı değilde hala evet bu dediğim yok
hoşgeldin bon-cuk
ben lavanta 22 yaşındayım bekarım inş.evlenicem seneye çeyiz hakkında fikir alışverişi yapıyoruz seni tanıyalım cnm
slm kızlar sohbete yeni katıldım konumuz nedir :)
fiyatını hatırlıyormusun simensde alman malı olduğunu duymuştum boshla aynıymış diyede bişey duydum bilmiyorum ama küçük yerde kaplamaz üstelik kırmızı süper çaydanlığında çok güzel güle güle kullan canım allah hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin..bizde fantom var borusu çıkıyor biraz çekelim devriliyor aman nefretim döndü o yüzden iyi bişey almak istiyorum babanın tecrübelerinide göz önüne alarak simenste aklımda olsun beyaz eşya konusunda simens de düşünürüm
hoşgeldn :) konumuz çeyiz :)
ben biara uzaklaşmıştım ama içime şuan bi çeyiz yapma hevesi sardı ki sürekli araştırayım bakayım istiyorum seninde bişeycik kalmamış hayırlısı ile yüzüklerinizi takın cnm darısı başımaaa hayata ve dideme evet seninde tavsiyelerini bekliyoruz en iyileri bizim olsun
t.ederımmmmmmmmmm :) hoşbuldum