- 14 Mart 2011
- 1.492
- 2
- Konu Sahibi HayatSultan
böyle lafları çok inşallah bitmez hiç ve hani boşa söylenen kelime olarak kalmaz söylediğinin faaliyetide gelir umarım
ama 2 şeye çok üzüldüm hala onun haberi yok
1,si ailesine yakın istemiyordu ama babasına altlı üstlü daire alalım demiş
2,si ben 1 yıl nişanlılık istiyordum ailem çok 4-5 ay içinde hepsi olsun isteyince bunu söyledim ona oda ilk başlarda çok uzun falan diyordu snr ben ailemin düşüncesini dile getirince düğün tarihini öne alıcam isticem sandı ve 1 yıl iyi bize göre tamam çok ama benim ablamda 1 yıla yakın kaldı dedi ben bozuntuya vermedim sadece sen kuzende 1 yıl çok demiştin şimdi niye böyle söylüyorsun dedim anladım ki korktum bayramdan sonr gelirsiniz konuşmaları oluyordu heralde 2011 de sandı evlencez ama üzülmüştüm bazen korkuyorum göremiyorum belkide diye bazende abartıyorum orta kararım yok benim ama ben çok konuşuyorum demi napıyım onu böyle sayfa sayfa anlaatabilirm hep içimden geliyor insana başka bi enerji veriyor sevmek sevilmek bişeyler düşünmek heyecana kapılmak allah herkese nasip etsin
benden sana tavsiye bazı şeyleri anlatırken ailem boyle ıstıor boyle dedı deme..çünkü sonradan senin istedgn şeyleri bıle aılen istedi sancak.bu yuzden zorlanabılırsn cnm.annen çok haklı bncede 4-5 ay içinde herşey olsn ewlenın allahn ıznıyle.obur turlu çok zor..