arkadaşım bana neden böyle yaptı ben napıcam

Her şeyi böyle sorgulama. Gözden ırak gönülden ırak olmuş kopmuşsunuz. Herkesle her zaman en yakın arkadaş olamazsınız. Başka arkadaş bulamam diye de kendini erkek arkadaşına şartlandırma büyük hata edersin

Belki sevgilinizi kıskandı,o hoşlanıyordu yada onun sevgilisi yok diye kıskandı. Yerinizde olsam hiç takmam,başkaları ile arkadaş olurum. Üzülecek birşey yok, gerçek yüzünü görmüşsünüz.

merhaba ablalarım ya da yaşıtlarım, ben lise son sınıfım.o yüzden biliyorum olgun değilim ona göre yorum yaparsanız sevinirim.

2 sene önce çok yakın olduğumuz arkadaşım benden o senenin sonlarına doğru yurttan ayrıldığım için çok az aramızı açtı gibi oldu. bana en yakın arkadaşımsın diyordu. ve geçen yaz tatilinde konuştuk gayet, beni özlediğini söyledi sonra geçen sene okula başladığımıza sarıldık naber falan diye. ondan sonra da pek konuşmadık açıkçası

sonra olay burda başladı geçen sene okula başladığımızdan 2 3 hafta sonra sevgilim oldu hala beraberiz, bu kız sevgili olduğumuzu öğrendikleri gece herkese "o benim tipimle dalga geçti" demiş ama böyle bir şey yok, hep böyle kompleks yapardı bende hayır çok güzelsin derdim. zaten ondan sonra birdaha gözgöze bile gelmedik. ortak arkadaşımıza beni istemediğini söylemiş, fakat ben benle neden küstüğünü hiçbir şekilde bilmiyorum.
onla olan arkadaşlığımızı özlüyorum onun bana böyle birşey yapmasına rağmen. zatem sınıfta sevgilimden başka kimse de yok. arkadaş edinemem çünkü herkes benden nefret ediyor gibi hissediyorum, o kız tüm kızlarla arkadaş zaten. edinemem de arkadaş falan.

of öyle işte napıcam ben gidip neden böyle yaptın desem dalga geçerler benle üzülüyorum o başkalarıyla yakın oldu neden böyle dedi ki
O yaşlarda bu tarz olaylar çok oluyor. Kendi kendine kafasında bir şey kurmuştur büyük ihtimalle. Üstüne düşmeyin, konuşmazsa konuşmasın.

X