- 14 Mart 2011
- 1.492
- 2
-
- Konu Sahibi HayatSultan
Teşekkür ederim siz nasılsınız çok telaşlısınızdır çok güzel ,
bende acayip terliyorum yaaa koktum valaa,,
ya kuzenimle konuştum şimdi kadın doğuma gelmiş dr. kist var demiş kocamn olmuş bide ,,,
daha 20 yaşşında ameliyat olcakmış kötü huylu çıkma ihtimali de varmışşş,, nası ağlıyo telde moralim bozuldu ya =((
ayy canım benim yaa ne zor allah acil şifalar versin herşey geçer hiç üzülmesin dua edelim ki kötü huylu çıkmasın birde çocuk sahibi olmasına engel olmaz inşallah çok zor
geçmiş olsn cnm.
sağolun kızlar allah kimseye dermanı omayan dert vermesin,,,,
eğer misafir odanızdaki yataklar tek kişilikse yedek bir adet tek kişilik nevresim takımı gerekli eğer yatak 2 kişilikse tek kişilik nevresim takımına gerek yok bencehoşgeldnn..o zaman bn sana bikaç şey sorym.bizde az önce bunun zuerıne tartışıodk :)) tek kişilk nevresim takımı gerekli mi gereksiz mi msaifr için?
yemeğimi yedim duşumuda aldım ohhh mis gibiyim misss hadi siz nerdesiniz
evet cnm ev yakın gidip geliyorum ...şimdi çizim yapıyordum müşteri gelcek mutfak dolabı modeline karar vericez
ve arkadaşım geldi kırmızı istediğim nevresimi gösterdim saten olanı sakın alma annem almış ya bana dedi (görmüştüm biliyorum ) ilk gece yaymışlar bir daha yaymamışlar durcak napcam ben onu diyor çarşafı kaymasa yastıkları kayıyormuş
ne güzel ne güzell maşallh
eee gizem sende anlat biraz,,,,,