Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

Teşekkür ederim siz nasılsınız çok telaşlısınızdır çok güzel ,

hoşgeldnn..o zaman bn sana bikaç şey sorym.bizde az önce bunun zuerıne tartışıodk :)) tek kişilk nevresim takımı gerekli mi gereksiz mi msaifr için?

ayy bende atlatmak isityorum bugünleri evelneyim telaş bitsin isityorum ne kadar güzel olsada para olmayınca stesli oluyor allah mutluluğunuzu saim etsin yaoscum

o kadar terledim ki daha yerler var yerleri sileyim eve gittiğimde duş alıcam kendimi kokarca gibi hissediyorum inş.yemeğede gönderirler beni bazen burda ye kardeşim diyorlarda

:86:

bende acayip terliyorum yaaa koktum valaa,,

ya kuzenimle konuştum şimdi kadın doğuma gelmiş dr. kist var demiş kocamn olmuş bide ,,,

daha 20 yaşşında ameliyat olcakmış kötü huylu çıkma ihtimali de varmışşş,, nası ağlıyo telde moralim bozuldu ya =((

ayy canım benim yaa ne zor allah acil şifalar versin herşey geçer hiç üzülmesin dua edelim ki kötü huylu çıkmasın birde çocuk sahibi olmasına engel olmaz inşallah çok zor

geçmiş olsn cnm.

hoşgeldnn..o zaman bn sana bikaç şey sorym.bizde az önce bunun zuerıne tartışıodk :)) tek kişilk nevresim takımı gerekli mi gereksiz mi msaifr için?
eğer misafir odanızdaki yataklar tek kişilikse yedek bir adet tek kişilik nevresim takımı gerekli eğer yatak 2 kişilikse tek kişilik nevresim takımına gerek yok bence

evet cnm ev yakın gidip geliyorum ...şimdi çizim yapıyordum müşteri gelcek mutfak dolabı modeline karar vericez

ve arkadaşım geldi kırmızı istediğim nevresimi gösterdim saten olanı sakın alma annem almış ya bana dedi (görmüştüm biliyorum ) ilk gece yaymışlar bir daha yaymamışlar durcak napcam ben onu diyor çarşafı kaymasa yastıkları kayıyormuş

ayy o zaman kötüymüş sırf almak içinde almayalım dimi,,

paramız kıymetli zten,,,,

hele benim param hem kıymeti yok bişeye yetmiyor haftalık 100 tl nereye versem ne alsam diye düşünmüyorum bile hemen bitiveriyor =D buarada akşam annanem bana 50 diye 40 tl verdi param yok dedim zorla verdibenim ona vermem bakmam lazımken

he hayat şimdi telede konuşuyoruz aşkımla birden aklıma elektrik süpürgesi broşürü aklıma geldi tühh dedim ne oldu dedi ya broşürü evde unuttum şimdi annme atar onu dedim aşkım bişey sorcam sen alıyorsun ama nakliyemi tutcaz sen alıyorsun dedi
evet dedim aşkım ozman burdan alırsın dedi bende para biriktiremiyorum en azından bişey alayım dedim oda şmdi senin paran yoktur dedi bende geçiştirdim evdekilerden isteme ben varım burda dağ gibi dedi ama dedi sadece yaniolsun o bilem yeter

eee gizem sende anlat biraz,,,,,

ne anltm cnm ben şuan pikeleri napsm dıe kara kara düşünuorm bide begendm bi çaydanlık wardı ındırmını kaçrdm acaba yıne de alssmı dye dşnuorm..yoksa önce beyaz eşya için para bırkttrp ıvır zıvırları anneme fln mı bıraksm dıorum..karma karışık işte kafam

böyle lafları çok inşallah bitmez hiç ve hani boşa söylenen kelime olarak kalmaz söylediğinin faaliyetide gelir umarım

ama 2 şeye çok üzüldüm hala onun haberi yok
1,si ailesine yakın istemiyordu ama babasına altlı üstlü daire alalım demiş

2,si ben 1 yıl nişanlılık istiyordum ailem çok 4-5 ay içinde hepsi olsun isteyince bunu söyledim ona oda ilk başlarda çok uzun falan diyordu snr ben ailemin düşüncesini dile getirince düğün tarihini öne alıcam isticem sandı ve 1 yıl iyi bize göre tamam çok ama benim ablamda 1 yıla yakın kaldı dedi ben bozuntuya vermedim sadece sen kuzende 1 yıl çok demiştin şimdi niye böyle söylüyorsun dedim anladım ki korktum bayramdan sonr gelirsiniz konuşmaları oluyordu heralde 2011 de sandı evlencez ama üzülmüştüm bazen korkuyorum göremiyorum belkide diye bazende abartıyorum orta kararım yok benim ama ben çok konuşuyorum demi napıyım onu böyle sayfa sayfa anlaatabilirm hep içimden geliyor insana başka bi enerji veriyor sevmek sevilmek bişeyler düşünmek heyecana kapılmak allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…