Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

ayy ben aslında bi tane şatavatlı bi nevresim takımı istiyorummmm

hani aşk-ı memnuda bihterin vardı ya ondann,,

netten baktım bulamadım oo çok hoşuma gidiyo =))

canım gizem bana tek kişilik pek kullanışlı gelmiyor dicemktimki yazarken fikrim değişti gibi hani çift kişilik yayarsın snr yıkarsın diye düşünmüştüm ki bi tek kişilik nevresm yıkamak ayrı çift kişil yıkamak ayrı dedim içimden snr tekrar düşündümde aman ikisinide yıkıyorsun tek kişik nevresim alırsam birde içine tek kişik yorgan battaniye falan mı alcam gelen misaferde çiftte yatsın amann çok kararsızım yahuu birde saten almayayım ozman 150 tl azda değil evelnince çok özenirsem alırım herşeye nasıl yetişicem

hayatcım bizdede var çeyiz serme ama benim evim ist olucakya erkek tarafı gelirse herşeyi güzelce yerine yerleştirir dolap kapaklarını açarım diye düşünüyorumda benim düşünmemle olmuyor bakalım mantıklı fikirlere göre hareket ederiz

ay çok zor be..misafir bile düşünmek gerekıor..
bnde senn gbi kapakları açarım eger isterlerse..ama butun ewe seremem bide onun toplaması war gerek yok o yuzden:KK1:

ewet misafir gecelıgı terliği havlusu :KK1: bnm eksıklerm bıttı bırde mısafr kaldı....bn teflon tencere takımı begendm 350 tlydı..biraz pahalı geldı bana ya kızlar siz ne dıorsnz?:44:

kaç parça tencere takmı ya aslında iyi çünkü ben karacanın çeyiz setini 1.300e aldım ,,,

Evliliğin en güzel ve en zevkli aşamasını yaşıyosunuz derim size ,kullanmayacağınız hiçbirşeyi başkası istiyo diye almayın kalabalık olmasın eviniz elinizden geldiğince ferah olsun,benim tek pişmanlığım gereksiz ince eşya yapmam olmuştu evimde hiç dantel örtü falan kullanmıyorum yazık göz nuruna ve parama bazanın altı boş kalmasın diye sanki almışım yaptırmışım okadar şeyi azar azar dağıtıcam onlarıda kalabalığa gelemiyorum ben :KK53::KK53::KK53:

Evliliğin en güzel ve en zevkli aşamasını yaşıyosunuz derim size ,kullanmayacağınız hiçbirşeyi başkası istiyo diye almayın kalabalık olmasın eviniz elinizden geldiğince ferah olsun,benim tek pişmanlığım gereksiz ince eşya yapmam olmuştu evimde hiç dantel örtü falan kullanmıyorum yazık göz nuruna ve parama bazanın altı boş kalmasın diye sanki almışım yaptırmışım okadar şeyi azar azar dağıtıcam onlarıda kalabalığa gelemiyorum ben :KK53::KK53::KK53:

h o ş g e l d i n,,,,,

nasılsın,, bugün bi çeyiz muhabbeti açtık gidiyoruz,, sen atlattın bu telaşları sanırsam =))

yasgo hoşgeldin

teflonu kim sordu unuttum ya ben almıştım cemin enerji serisi 150 tl buda resmi

Eklentiler

• $energyset-22.jpg
    $energyset-22.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 40
evet atlattım 07.10.2009 da evlendim sizin düğün nezaman?

Teşekkür ederim siz nasılsınız çok telaşlısınızdır çok güzel ,

allah mutlu etsin ömür boyu =))

aslında bende telaş yok daha evliliğe çoookk var

şimdi ilk sırada evlenecek gizem var o nişanlı,,, sonra merve,, en son ben görünüyo,,,,

allah mutlu etsin ömür boyu =))

aslında bende telaş yok daha evliliğe çoookk var

şimdi ilk sırada evlenecek gizem var o nişanlı,,, sonra merve,, en son ben görünüyo,,,,

zaman çok çabuk geçiyo yalnız bi bakmışsın evlenmişsin herşey bitmiş ve evlisin:18::18::18:

Son düzenleme:
X