- 14 Mart 2011
- 1.492
- 2
-
- Konu Sahibi HayatSultan
bende yüzük filan yok ama seneye yazın düşünüyoruz kesmetse 22 yaşındayım bu arada ve çeyizlik bişeyler almak istiyorum annem haklı olarak nakit para biriktir nevresimlemi evlencen diyor ama onlarda olsun istiyorum daha elektrik süpürgesi alayım diyorum ohhooo senin nasıl çeyizle aran
çabul gelllllllll
bu arada gzmvs senin adın gizem mi
walla en iyisi . yüzük fln ewlenmedn hemen önce takın nişan düğün arası kısa olsn yoksa çok zor arkadaşlarbende 21 yaşındym ..
bn yavaş yavaş alınmasından yanayım yanı eger seneye yazın ewlencgnz kesınse yawaş yawaş almaya başla derm o kdr çok şey war kı alıncak ..bn asla 26 dan önce ewlenmyi düşünmuodm snra ersoun azizlğine uğradmyani bi tek çöpüm bile yoktu önceden..şimdi kendıme alışweriş min.indirdm surekli çeyiz için bşyler alıorum..ama bıtmıooorrr..
ewet senin ismini öğrenebılır mym?
benim ismim de ((((((hayat))))
çoookkk memnun oldum,,,,
bende memnun oldm cnm..
gel ama topiğe tamam mı bi kere gelip bi daha uğramamzlık etme ,,,,
geldm kızlar...
çeyizlerinizi güle güle kullanın inşallh :)
ayrıca annen çok doğru demiş iki taraf için özellıkle sen ve sewgilin için çok zor işler o kadar değişiroki aileler girince..en güzeli 2012 de hepsi olsn walla allah hayırlısyla nasip etsin inşllh..
bnde pike bakıorm ama 6 tane nevresm takımım war pike takımı yerıne acaba uygun renkte sadece pike mi alsam dıorm ewdekılerle takım yaparm..bide ew buyuk olmassa nereye koyarm bu kdar şeyi bılmıorm..ama çok güzel pike takımlarıda war..fikir verin bana..
geldm kızlar...
çeyizlerinizi güle güle kullanın inşallh :)
ayrıca annen çok doğru demiş iki taraf için özellıkle sen ve sewgilin için çok zor işler o kadar değişiroki aileler girince..en güzeli 2012 de hepsi olsn walla allah hayırlısyla nasip etsin inşllh..
bnde pike bakıorm ama 6 tane nevresm takımım war pike takımı yerıne acaba uygun renkte sadece pike mi alsam dıorm ewdekılerle takım yaparm..bide ew buyuk olmassa nereye koyarm bu kdar şeyi bılmıorm..ama çok güzel pike takımlarıda war..fikir verin bana..
cnm ama para biriktiremiyorum gerçekten ez azından böyle alınmış oluyor bi taraftan bitmiş oluyor çok kararsızım valla
cnm pike konusunda pek fiyat bilmiyorum mesela merinosun ekledim ya o 90 tl miş bence o pikeye çok ama tek pikeler duymuştum 35 tl falan indirim kampanya bulursan bence takım al misafirin geldiğinde takım takım yararsın hani hepsi bir yıkanır kurur kaldırısın diğer türlü karışık oluyor ama sen bilirsin bütçene göre ayarla bence
bence almışken takım al canım ,, ama evdekilere uygun alırsan tekte alabilirsin,, zaten 6 tane nevresimin varmış yeterbence =))sizde çeyiz asma gibi adet varmı görücüye çıkcakmı çeyizlerin,,,
bizde var düğüne az kala asılır çeyizler herkes görür nelerin olduğunu,,, o yüzden daha çok önem verilir çeyize,,,