Güvenilir büyü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
30 yaşına gelmişsiniz büyü olaylarına bel bağlanmayacağını öğrenemediniz mi? Müşküle bak aşk büyüsüymüş peehh
Ne 30 u ya 19 um profile bakıp bakıp saçma şaşan yorumlar. Oraya 1400 yaşındayım yazsam böyle mi yazacaktın yine

Kullanilmanin engelle alakasi yok ablacim, hic engelli olmayanlarda kullaniliyor.

Allah'in zeka olarak torpil gectigi biz kadinlarin, zekalari pipileri tarafindan yonetilen erkolar tarafindan kullanilmasina hayret ediyorum. Cok samimiyim bu dusuncemde ama iste ulkede o kadar cok sevilmeden buyuyen cocuk var ki, iki ask sozcugune kaniyorlar, hep babalarda kabahat, kiz cocuklarina sevdigini soylemeyen, iten kakan babalar yuzunden oluyor bunlar.

Gececek ablacim, büyüyeceksin ve bu sacma dusunceye gülüp gececeksin.

İnşallah inşallah canım çok yanıyor intiharı bile ettim ölmedim

Tamam cahilim de burda seni etkileyen ne var ?
Beni bir şey etkilemez ama sen böyle olduğun sürece hayat sana tokatlar vurmaya devam eder insan öğrenen kendini geliştiren öğrendikçe akıllanan akillandikca olgunlaşan ve deneyim kazanan canlıdır sizin ilerki yaşlarınızı düşünemiyorum

Cahil olduğunu kabul etmen de bir şey. Tebrik ederim. Kabul etmeyenler var. Valla helal olsun. Ciddiyim

Düşünmeyin hayat benim hayatım bir soru sordum konu nerelere geldi problem yok herkes eğlenebilir :)

Evet ya ben mantıklıyım deyip de böyle mal gibi atlasaydım Allah korusun. En azından cahilliğimi kabul ediyorum
Maşallah ama suda var insanın kendine saygısı olur onur gurur gibi kavramlar olur sizde oda yok ne yazık ki

Su kizin kemikleri catir catir kiriliyor.
Fakat cok takdir ediyorum. Her istedigini basariyor,yapiyor.
Yuruyemiyorda.
Engellimisib degil misin bilmem. Fakat dedigim gibi, isteyen istedigini yapar

Cahil olduğunu kabul etmen de bir şey. Tebrik ederim. Kabul etmeyenler var. Valla helal olsun. Ciddiyim
Kardeşim ben yaptığım şeyin hata saçma olduğunu bilmiyor muyum? Beni okumamış sanıyorlar ama benim psikolojimi kimse düşünmüyor. Psikoloğa gittim ilaç aldım olmadı intihar ettim ölemedim . Konu aşk değil konu gurur 19 yaşındayım ben ya. 19 yaşında yaşıtlarım üniversite kampüslerinde ben nasıl gidiyorum neler yaşıyorum neyse siz buna da acındırma dersiniz. Birine kinlendim böyle düşündüm olay budur. Maddi bir problemim yok. Psikolojim 2 yıldır iyi değil. Herkese yorumları için teşekkür ederim

Herkes aynı şeyi yaşar farklı etkilenir herkes bir değildir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…