Güvenilir büyü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav herkes hayatında en az 1 kere terkediliyor ya da bazen aldatılıyor. Sanki tek sen yaşadın. Bu hayatta böyle böyle pişeceksin. Her zaman iyi tecrübeler yaşayacağını kim söyledi? Dünyada tek erkek o kişi değil. Bırak intiharı falan. Kariyerine odaklan. 19 yaşında 3 çocukla ortada kalmış gibi davranma. Aklını başına topla.

Şikayet ederim yalancısın diyorlar. Kim edecekse etsin yeter ki sussunlar artık. Dayanamıyorum. Ben bıraya dalga geçilmek için değil yorum istesem buraya yazmam. Yeter kaldırmıyorum dayanamıyorum ne olur

Arkadaşım büyu denilen şey gerçek kurandada var ve yapilan insanlarda gordum böyle işler oyuncak değil birisi seni sevmiyorsa sevmiyordur zorla onu haram yollarla kendine bagliyamazsin ve kimseninde hayatiyla oynayamazsin yarin o birisigun başka birisi sana yapar feleğin şaşar hoṣuna gidermi? büyu yapanlar ahiretini satiyor cehenneme gitmek istiyorsan yap tabi
Ne gerek var boyle falla büyüyle ugrasmaga anlamiyorum insanlar neden boyle şeylerden medet ummaya çaliṣiyor

Şikayet ederim yalancısın diyorlar. Kim edecekse etsin yeter ki sussunlar artık. Dayanamıyorum. Ben bıraya dalga geçilmek için değil yorum istesem buraya yazmam. Yeter kaldırmıyorum dayanamıyorum ne olur
Yok yok kimse şikayet etmez merak etme. Sen de şu saçma düşüncelerden çık. Yurtlarda danışmanlar oluyor git onlarla konuş. Arkadaşlarına anlat bir süre sonra unutursun kimse vazgeçilmez değildir.

19 yaşında koşuşturmalardan gözüm erkek görmüyordu maşallah yeni nesil gümbür gümbür.

Yok yok kimse şikayet etmez merak etme. Sen de şu saçma düşüncelerden çık. Yurtlarda danışmanlar oluyor git onlarla konuş. Arkadaşlarına anlat bir süre sonra unutursun kimse vazgeçilmez değildir.
Etsinler ya umrumda değil hapse girersin. Ben inanmıyorum falan. Tamam saçmaydı da bu kadar üste gelinmez. Bu biyüyü 2 yıldır merak ediyordum ama yok tövbe. Şimdi de bu yazılanları atlat atlatabilirsen. İnanmayanlar şikayet edebilir görünce yüzlerindeki ifadeyi merak ediyorum Allah büyük

Yaz bana özelden kuzum, kapında köle ederim onu ama avro ile çalışıyorum.

Daha ne kadar üstüme geleceksiniz ya. Ulan ne biliyorsun sen benim hayatımı neden bahsediyorsun yoksa yon sannaee
Böyle basit bir konuya cevap yazdığım için kendime kızdım.

Bize ne senin hayatından? Hayatla ilgili tavsiye iste büyük olarak herkes yazardı.

Birine nasıl zarar verebilirim diye sordun ne yapacaktık?

Böyle basit bir konuya cevap yazdığım için kendime kızdım.

Bize ne senin hayatından? Hayatla ilgili tavsiye iste büyük olarak herkes yazardı.

Birine nasıl zarar verebilirim diye sordun ne yapacaktık?
susun size ne? Size sarar verilmiyor. Bana zarar verildiğinde herkes susumuştu. Şimdi bütün dünya konuşuyor kaldıramıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…