Güvenilir büyü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
susun size ne? Size sarar verilmiyor. Bana zarar verildiğinde herkes susumuştu. Şimdi bütün dünya konuşuyor kaldıramıyorum
Bence bırakın büyü işini falan da cidden psikolojik destek alın. Yoksa çekilmez böyle dünya kendinize eziyet etmeyin. Sizi seven de her halinizle sevsin

Biz zamaninda, arkadaşımla farkli bir rahatsizlik icin bir hocaya gitmiştik ama gerçekten Allah rizasi icin bu işi yapan ve maddi talebi olmayan ve hep iyilik uzerine islem yapan bir amcaydi (vefat etti, allah rahmet eylesin)
Arkadaşım sormuştu
Hocam yapilir mi diye.
Hoca;
Birincisi, yapilir ama haramdir, cok buyuk vebaldir.
Ikincisi, bu tur işlemleri tekrar tekrar yapilmasi gerekir ve yapilan işlemler uzun süre sonra hem yapani hem yapilani cok büyük ölçüde negatif etki altina almaya baslar, delirebilir bile ki, kendisine yapılmış ve resmen delirme seviyesine gelmiş insanlarla muhatap olmuş.
Yapılıp birde ters tepme olayi da varmış, yani karşıdaki sizi belki bugün degil yarın kendi iradesiyle sevecek olsa bile, yapilan işlemle sizden nefret etme, düşman gibi görme boyutuna gelebiliyormuș.
Sonuncu olarak demişti ki; eğer oyle garantili bir işlem olsa bu işi yapanlar bütün güzel, zengin v.s kadin/erkeği kendine aşık ederdi.
Ayrica boyle işlemleri yapanlar ciddi maddi sömürüyle, yaptiran kişilere sürekli bugun oldu, bunu da yapalim, bak bundan sonra olacak gibi vaatlerle kandirirlar ve sömürürler.

Ayol üçgunluk dunya icin ugrasmaya değmez,
yaptiranin da ya parasi coktur, ya aklı yoktur

Büyüyle size gelse nolur ? İlla ki bir pürüz çıkar yine ayrılırsınız evinizde huzur olmaz. Bu şekilde size aşık olsa ne olmasa ne lütfen büyü yapmak yerine oturun Allah'a dua edin benim için hayırlısını ver rabbim ve beni bu vesveselerden uzak tut diye çünkü büyü düşünücek kadar takmıssınız kafaya sakin olun size ait olan zaten size gelir. Çok istiyorsanız bol bol dua edin sabırla ama sakın büyüye bulaşmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…