- 20 Ağustos 2022
- 39
- -39
- 31
-
- Konu Sahibi deliasik45
Evet. Kocama yaptım. Sabah akşam kulağına okuyup üfledim.Gerçekten aşk büyüsü yapan ve tutan var mı? Öneri istiyorum amacım aşk büyüsü yaptırmak değil. Dolandırıcılar boşa yazmasın korkumdan değil gayet ailesinde polis ve savcı olan biriyim. Boşa birbirimizi üzmeyelim
He sabah akşam kulağına üfleyince olacağına inandın cidden?Uzakta benimki
Neden dalga geçiyorsunuz belli ki hiç müşkül duruma düşmemişsinizHe sabah akşam kulağına üfleyince olacağına inandın cidden?
Elimde bi kız kulesi var yeni restore ilgilenir misin?
Müşkül duruma düşenlerle K*dir Doğulu ilgileniyor.Neden dalga geçiyorsunuz belli ki hiç müşkül duruma düşmemişsiniz
Tüh yaa diğer dolandırıcı arkadaşlara da haber vereyim bari, boşuna yazmasınlar.Dolandırıcılar boşa yazmasın korkumdan değil gayet ailesinde polis ve savcı olan biriyim
Nedir müşküllüğünüz?Neden dalga geçiyorsunuz belli ki hiç müşkül duruma düşmemişsiniz
seni sevmiyor, SENİ SEVMİYOR. Alooo hooop hacı uyan geldik seni sevmiyor adam.Neden dalga geçiyorsunuz belli ki hiç müşkül duruma düşmemişsiniz
Sizin akıl mantığınız yatıyor mu kulağına üfleyince olacağına?Neden dalga geçiyorsunuz belli ki hiç müşkül duruma düşmemişsiniz
Yok kız mune abla bağladı dedin ya bence ondan bakıyor benceBan yiyeceğini bildiği için munenin profili inceleniyor şuan
Kendini dolandırmaya çalışacak birilerinin olacağını düşündüPolis savcı ne alaka.