- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
- Konu Sahibi deliasik45
Müşkülpesent.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne 30 u ya ben 19 yaşındayım. Profile her yazılan şey doğru mu sanıyorsunuz siz.30 yaşındasın neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha bilmiyormusun
Ay sizde çok fazla duygu sömürüsü var, abuuu. Hınç nefret, ne büyük kelimeler ben şokBilmiş bilmiş ön yargılarla linçle hınçla nefretle yazmayı biliyorsunuz ama. Onu da bilirsiniz inşallah bir gün
Bir engel var, belli.Bazen stres atmak için linçliyorsunuz halbuki size giren çıkan sizi ilgilendiren bi şey yok. Size mi yapılıyor sizden mi gidecek para. Cahilsem de cahilim engelliyim engelli olduğum için sevilmemenin kullanılmanın hırsı var. Cahilsem de size ne iyi güzel linç ettiniz sizi evlendirdiğim için bu da benim sevabım olsun diyelim
Benim annem de engelli, bir bacağı kısa. Ve gayet güzel bir evliliği var. Bunun tek açıklaması var burdaki linçleri yiyince geri vites için engel durumunu kullandın. Burdaki kimse engelli biriyle dalga geçecek insanlar değil. Yalnız büyü yaptırmak suç. Tanıdığın polis savcılara söylersin artık. Şurda biri seni şikayet etse yerin kodes olur.Bırak olmasın madem. Beyin bedava falan yazılmış. Siz hiç yürüyemiyoraıjuzndiye dalga geçilmediniz herhalde. Evlenmek istiyorum ondan bunu yapıyorum sanıyorsunuz. Neyse ben cahilim kardeşim. Beynim de yok. Bacağım da problem. Sizi ilgilendirmez tamam mı?
Arkadaşım güzelce derdini anlatırsın engeli seni neden terk ettiğini bizde ona göre yorum yaparız ama büyü deyince olmuyor ve araya engeli diyerek ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum yürüyemiyor olabilirsin yada başka engelin ama büyü yaptıracam tanıdıklarım var sikayet ederim dediğinde olmuyor isteBırak olmasın madem. Beyin bedava falan yazılmış. Siz hiç yürüyemiyoraıjuzndiye dalga geçilmediniz herhalde. Evlenmek istiyorum ondan bunu yapıyorum sanıyorsunuz. Neyse ben cahilim kardeşim. Beynim de yok. Bacağım da problem. Sizi ilgilendirmez tamam mı?
Açtığınız konu teselli verilebilecek bir konu değil ki. Büyü konusu zaten sitede yasak onu geçtim genel olarak böyle şeylerden medet ummanız sizin için güzel bir durum değil. Her ne yaşıyor ya da psikolojik hangi sorunlarla mücadele veriyorsanız bunun çözümü büyü değil.Engelli bir bireyim. Belki hata ettim psikolojime yenilip ama güzel laflar duyacakken teselli edilecekken iyice kötü oldum. Peki teşekkürler herkese
Evlilik için taşımıyorum anlamıyor musun. Ya benim bu linçi kaçını yiyişim çok mu umrumda benim. Ama insanların bilmiş bilmiş cevap vermeleri sinirimi bozdu. İsterseniz sabaha kadar edin ama şu an hiç o psikolojide değilim anlıyor musun? Büyü yaptırmak değil yapmak suç yaptıran mağdur konumda oluyor. İyi etsin kodes olsun. Çok korktum inan. Ben her şeyi göze aldım ahiretimi yakmaya kadar gözüm dönmüş ne kodesi???Benim annem de engelli, bir bacağı kısa. Ve gayet güzel bir evliliği var. Bunun tek açıklaması var burdaki linçleri yiyince geri vites için engel durumunu kullandın. Burdaki kimse engelli biriyle dalga geçecek insanlar değil. Yalnız büyü yaptırmak suç. Tanıdığın polis savcılara söylersin artık. Şurda biri seni şikayet etse yerin kodes olur.
Suçsuz olcağınıza inanmanız çok komikTamam ben yaptıranım yapan değil yani mağdur konumunda olurum o esnada. Savcı olaylarından bilgim var sıkıntı yok :)
Engelli bir bireyim. Belki hata ettim psikolojime yenilip ama güzel laflar duyacakken teselli edilecekken iyice kötü oldum. Peki teşekkürler herkese
Bak bu konuda haklisin biz neler gördük burda evli cocuklu kadınların erkek çıktığı olduNe 30 u ya ben 19 yaşındayım. Profile her yazılan şey doğru mu sanıyorsunuz siz.
Ya sizin acımanıza mı kaldım ? Yorumları görmüyor musun? Dalga geçmekten bir bok bilinmeden hakaretler. Ya size ne kodese de ben girerim günaha da ben ? Size me oluyor !!!Hic acitasyon yapmayin. Hicbirsey engel degildir hayati nasil yasamak istediginize.
Vaktinizi boyle cahilce seylere harcamak yerine kendinizi gelistirebilirdiniz
Ne 30 u ya ben 19 yaşındayım. Profile her yazılan şey doğru mu sanıyorsunuz siz.
Evet mağdur edilmek istemiyorum ve engelli olduğumu da baştan belirterek saçma sapan acındırmak da istemedim. Acındırmak istesem başta yazardımEngelli bir çok tanıdığım var engelli olmak böyle bir şey değil.
Engeliniz var diye büyüyü normalleştirmek olmaz.
Engelliyim zorluk çekiyorum demediniz saçma sapan zavallıca büyü dediniz polis savcı dediniz.
30 yaşına gelmişsiniz büyü olaylarına bel bağlanmayacağını öğrenemediniz mi? Müşküle bak aşk büyüsüymüş peehhNeden dalga geçiyorsunuz belli ki hiç müşkül duruma düşmemişsiniz
Acıma bence de :) iyi eğlendi herkes ben kızmıyorum. Nasılsa kimseye giten çakan yoktu halbukiValla ben acimiyorum size
Guzel guzel yorumlari. Sizinkiler disinda. Senin gunahin benide ilgilendirmez cahillik gunah mi
Bence senin özürün cahil olman hemde kör cahilYa sizin acımanıza mı kaldım ? Yorumları görmüyor musun? Dalga geçmekten bir bok bilinmeden hakaretler. Ya size ne kodese de ben girerim günaha da ben ? Size me oluyor !!!