- 20 Ağustos 2022
- 39
- -39
- 31
- Konu Sahibi deliasik45
İyi neşen bol olsun :)ajahahajjajsajsk aşırı güldürdün beni haajajjajwjaja
Hadi hadi Wizard of Oz seni bekliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi neşen bol olsun :)ajahahajjajsajsk aşırı güldürdün beni haajajjajwjaja
Hadi hadi Wizard of Oz seni bekliyor
Maalesef o da kalmadı sağılsınlar. Haklısınız yok.Maşallah ama suda var insanın kendine saygısı olur onur gurur gibi kavramlar olur sizde oda yok ne yazık ki
Vay be tam deli aşıkÇok korktum inan. Ben her şeyi göze aldım ahiretimi yakmaya kadar gözüm dönmüş ne kodesi???
Yav herkes hayatında en az 1 kere terkediliyor ya da bazen aldatılıyor. Sanki tek sen yaşadın. Bu hayatta böyle böyle pişeceksin. Her zaman iyi tecrübeler yaşayacağını kim söyledi? Dünyada tek erkek o kişi değil. Bırak intiharı falan. Kariyerine odaklan. 19 yaşında 3 çocukla ortada kalmış gibi davranma. Aklını başına topla.Kardeşim ben yaptığım şeyin hata saçma olduğunu bilmiyor muyum? Beni okumamış sanıyorlar ama benim psikolojimi kimse düşünmüyor. Psikoloğa gittim ilaç aldım olmadı intihar ettim ölemedim . Konu aşk değil konu gurur 19 yaşındayım ben ya. 19 yaşında yaşıtlarım üniversite kampüslerinde ben nasıl gidiyorum neler yaşıyorum neyse siz buna da acındırma dersiniz. Birine kinlendim böyle düşündüm olay budur. Maddi bir problemim yok. Psikolojim 2 yıldır iyi değil. Herkese yorumları için teşekkür ederim
Daha ne kadar üstüme geleceksiniz ya. Ulan ne biliyorsun sen benim hayatımı neden bahsediyorsun yoksa yon sannaeeMaşallah ama suda var insanın kendine saygısı olur onur gurur gibi kavramlar olur sizde oda yok ne yazık ki
Şikayet ederim yalancısın diyorlar. Kim edecekse etsin yeter ki sussunlar artık. Dayanamıyorum. Ben bıraya dalga geçilmek için değil yorum istesem buraya yazmam. Yeter kaldırmıyorum dayanamıyorum ne olurYav herkes hayatında en az 1 kere terkediliyor ya da bazen aldatılıyor. Sanki tek sen yaşadın. Bu hayatta böyle böyle pişeceksin. Her zaman iyi tecrübeler yaşayacağını kim söyledi? Dünyada tek erkek o kişi değil. Bırak intiharı falan. Kariyerine odaklan. 19 yaşında 3 çocukla ortada kalmış gibi davranma. Aklını başına topla.
Arkadaşım büyu denilen şey gerçek kurandada var ve yapilan insanlarda gordum böyle işler oyuncak değil birisi seni sevmiyorsa sevmiyordur zorla onu haram yollarla kendine bagliyamazsin ve kimseninde hayatiyla oynayamazsin yarin o birisigun başka birisi sana yapar feleğin şaşar hoṣuna gidermi? büyu yapanlar ahiretini satiyor cehenneme gitmek istiyorsan yap tabiGerçekten aşk büyüsü yapan ve tutan var mı? Öneri istiyorum amacım aşk büyüsü yaptırmak değil. Dolandırıcılar boşa yazmasın korkumdan değil gayet ailesinde polis ve savcı olan biriyim. Boşa birbirimizi üzmeyelim
Yok yok kimse şikayet etmez merak etme. Sen de şu saçma düşüncelerden çık. Yurtlarda danışmanlar oluyor git onlarla konuş. Arkadaşlarına anlat bir süre sonra unutursun kimse vazgeçilmez değildir.Şikayet ederim yalancısın diyorlar. Kim edecekse etsin yeter ki sussunlar artık. Dayanamıyorum. Ben bıraya dalga geçilmek için değil yorum istesem buraya yazmam. Yeter kaldırmıyorum dayanamıyorum ne olur
Evet mağdur edilmek istemiyorum ve engelli olduğumu da baştan belirterek saçma sapan acındırmak da istemedim. Acındırmak istesem başta yazardım
Evet beynim engelli. Duymak istediğin bu mu? Rahatladın mı?Bir engel var, belli.
Ama polis ve savcı tanıdığı varmışKonu buram buram cehalet kokuyor
Etsinler ya umrumda değil hapse girersin. Ben inanmıyorum falan. Tamam saçmaydı da bu kadar üste gelinmez. Bu biyüyü 2 yıldır merak ediyordum ama yok tövbe. Şimdi de bu yazılanları atlat atlatabilirsen. İnanmayanlar şikayet edebilir görünce yüzlerindeki ifadeyi merak ediyorum Allah büyükYok yok kimse şikayet etmez merak etme. Sen de şu saçma düşüncelerden çık. Yurtlarda danışmanlar oluyor git onlarla konuş. Arkadaşlarına anlat bir süre sonra unutursun kimse vazgeçilmez değildir.
Yaz bana özelden kuzum, kapında köle ederim onu ama avro ile çalışıyorum.Gerçekten aşk büyüsü yapan ve tutan var mı? Öneri istiyorum amacım aşk büyüsü yaptırmak değil. Dolandırıcılar boşa yazmasın korkumdan değil gayet ailesinde polis ve savcı olan biriyim. Boşa birbirimizi üzmeyelim
Böyle basit bir konuya cevap yazdığım için kendime kızdım.Daha ne kadar üstüme geleceksiniz ya. Ulan ne biliyorsun sen benim hayatımı neden bahsediyorsun yoksa yon sannaee
susun size ne? Size sarar verilmiyor. Bana zarar verildiğinde herkes susumuştu. Şimdi bütün dünya konuşuyor kaldıramıyorumBöyle basit bir konuya cevap yazdığım için kendime kızdım.
Bize ne senin hayatından? Hayatla ilgili tavsiye iste büyük olarak herkes yazardı.
Birine nasıl zarar verebilirim diye sordun ne yapacaktık?