Güvenilir büyü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gerçekten güzel uyarmak yerine dalga geçmeniz…. Kalbiniz yok
Sizin gibilere hiç saygım yok. Yanlış yoldasın bunu düşünmen bile çok tehlikeli.
En son eski flörtüm böyle bir şey yaptıracağını söylemişti, halâ gelen giden yok

Engelli bir bireyim. Belki hata ettim psikolojime yenilip ama güzel laflar duyacakken teselli edilecekken iyice kötü oldum. Peki teşekkürler herkese
Öf linç yiyince acıtasyona gerek yok. 1 senedir düzenli büyü araştırıyosun. Akli melakelerin mi yok diyeceğim ben linç yiyeceğim he

Dedem vardı rahmetli oldu tr nin her yerinden hatta yurt dışından gelirlerdi ben küçükken dayım bakıyor yerine ama dolandırıcının teki triplex ev yaptırıyor şimdi öncesinde de 7 dairesi var dı

Pandemide vardı bi tane. Benim dayım şöyle böyle övünüyodu. Polisler paket edip götürmüştü. O tip işte
Ne diye alacak polis beni. Kime ne zarar vermişim . Dünya şinç etse umrumda olsa böyle illeri ilk lincimde bırakırdım. Avımsnıza da ihtiyacım yok. Engelli birinin taşıyacakları umurunuzda değil. Size uygun değilse konudan gidersiniz bu kadar basit. Beni cahilliğimle baş başa bırakırsınız. Size giren çoktan yok günah benim suç benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…