- 12 Ekim 2022
- 1.685
- 4.212
- 63
- Konu Sahibi Airbender33
-
Kendini bilen, ilişkisini sahiplenen , değerinizi bilen bir adamsa kıskanmayı bırakın, yoksa ilişkinizi günden güne bitirirsiniz ve geri dönüşü olmazArkadaşlar şu an güzel bir ilişkim var. Adamın bana karşı en ufak hatası olmadı. Çok ilgili, saygılı ve olgun. Her gün arıyor ediyor. Birçok kişinin istediği tarzda davranışları var. Toksik değil. Ama çok tecrübesi olmuş bir adam. Hep böyle uzun süreli ilişkileri olmuş. Birçok kadınla beraber olmuş vb. evlenip boşanmış. Çevresinde de çok kadın var, en yakın arkadaşları kadın. Nedense bu nedenle çok kıskanç hissediyorum ve güvenmiyorum. Bunu çok göstermiyorum, adamı bunaltmıyorum. İçimde yaşıyorum. Bunu nasıl çözeceğim? Adam diğer kişiler önemli değil, benim için önemli olan sensin vs demişti. Bu içimdeki kargaşayı nasıl çözebilirim? Bundan önceki ilişkilerim hep sıkıntılı olduğundan böyleyim sanırım. Önerisi olan var mı?
PsikologAma ortada bitirmek için bir neden yok. Adam bir şey yapmıyor. Ben kendi kendime kuruntu yapıyorum. Böyle giderse uzun soluklu ilişkim olmucak çünkü hiç güvenmicem. Bu içimdeki sorunu çözmem lazım
Çünkü adam ilişki adamı olsaydı hayatında bu kadar çok kadın girip çıkmazdı. Siz de o kadınlardan biri olabilirsiniz.Niyeki
Konu sahibi 25 yaşında. Adamın da iki tane çocuğu varmışBende aynısını yazacaktım. Çok düzgün madem neden ilişkilerinde dikiş tutturamamış? Insanların karşı cinsle arkadaş olması gayet normal ama hayatına çok kişi girmişse bir şeyler yanlış demek ki.
Çocukların her biri farklı kadından olsun tam olsunKonu sahibi 25 yaşında. Adamın da iki tane çocuğu varmış
Önceki ilişkilerin faturasını kesme, zamana bırakArkadaşlar şu an güzel bir ilişkim var. Adamın bana karşı en ufak hatası olmadı. Çok ilgili, saygılı ve olgun. Her gün arıyor ediyor. Birçok kişinin istediği tarzda davranışları var. Toksik değil. Ama çok tecrübesi olmuş bir adam. Hep böyle uzun süreli ilişkileri olmuş. Birçok kadınla beraber olmuş vb. evlenip boşanmış. Çevresinde de çok kadın var, en yakın arkadaşları kadın. Nedense bu nedenle çok kıskanç hissediyorum ve güvenmiyorum. Bunu çok göstermiyorum, adamı bunaltmıyorum. İçimde yaşıyorum. Bunu nasıl çözeceğim? Adam diğer kişiler önemli değil, benim için önemli olan sensin vs demişti. Bu içimdeki kargaşayı nasıl çözebilirim? Bundan önceki ilişkilerim hep sıkıntılı olduğundan böyleyim sanırım. Önerisi olan var mı?
İşte adam tecrübeli ya olur mu olur mxmxmxÇocukların her biri farklı kadından olsun tam olsun
Takılmalık ok ama bu kadar kafa patlatmaya değmez be Calci. Tecrübeli mi, ortalarda mi belli değil.İşte adam tecrübeli ya olur mu olur mxmxmx
Genç kızlarda böyle yaşı büyük erkeklere hayranlık duydukları dönemler oluyor. Ama bu şekilde evlenenlerin bir çoğu mutsuz istisnalar hariç.Takılmalık ok ama bu kadar kafa patlatmaya değmez be Calci. Tecrübeli mi, ortalarda mi belli değil.
Bu adam o adam değilki çok bilmiş ablamAdamın 2 tane de çocuğu varmış sana kaç yazdık ama sen ısrarla bu adam dedin. Ablan da kendi yaşına uygun bekar biriyle ol demiş, bizi takmadın bari ablanı dinle
Kendimden büyük boşanmış bir adamdan hoşlanıyorum. Ne yapmalıyım?
Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar...www.kadinlarkulubu.com
Neden boşanmış bunu bi araştır önce. O kısım çok önemli bence.Arkadaşlar şu an güzel bir ilişkim var. Adamın bana karşı en ufak hatası olmadı. Çok ilgili, saygılı ve olgun. Her gün arıyor ediyor. Birçok kişinin istediği tarzda davranışları var. Toksik değil. Ama çok tecrübesi olmuş bir adam. Hep böyle uzun süreli ilişkileri olmuş. Birçok kadınla beraber olmuş vb. evlenip boşanmış. Çevresinde de çok kadın var, en yakın arkadaşları kadın. Nedense bu nedenle çok kıskanç hissediyorum ve güvenmiyorum. Bunu çok göstermiyorum, adamı bunaltmıyorum. İçimde yaşıyorum. Bunu nasıl çözeceğim? Adam diğer kişiler önemli değil, benim için önemli olan sensin vs demişti. Bu içimdeki kargaşayı nasıl çözebilirim? Bundan önceki ilişkilerim hep sıkıntılı olduğundan böyleyim sanırım. Önerisi olan var mı?
Ne güzel bilmeden konuşuyorsunuz. O adam bu adam değilKonu sahibi 25 yaşında. Adamın da iki tane çocuğu varmış
Bu adam o adam değilki çok bilmiş ablam
Eski ilişkilerinde aldatan kişi miymiş anlamadım neden güvenmediğinizi? Eğer geçmiş ilişkilerinde ilişki süresince sadık kalmışsa bence güven sorunu yaşamanız gereksiz. Eski ilişkiler her zaman en iyi referanstır.Arkadaşlar şu an güzel bir ilişkim var. Adamın bana karşı en ufak hatası olmadı. Çok ilgili, saygılı ve olgun. Her gün arıyor ediyor. Birçok kişinin istediği tarzda davranışları var. Toksik değil. Ama çok tecrübesi olmuş bir adam. Hep böyle uzun süreli ilişkileri olmuş. Birçok kadınla beraber olmuş vb. evlenip boşanmış. Çevresinde de çok kadın var, en yakın arkadaşları kadın. Nedense bu nedenle çok kıskanç hissediyorum ve güvenmiyorum. Bunu çok göstermiyorum, adamı bunaltmıyorum. İçimde yaşıyorum. Bunu nasıl çözeceğim? Adam diğer kişiler önemli değil, benim için önemli olan sensin vs demişti. Bu içimdeki kargaşayı nasıl çözebilirim? Bundan önceki ilişkilerim hep sıkıntılı olduğundan böyleyim sanırım. Önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?