• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven problemimi nasıl çözebilirim?

Arkadaşlar şu an güzel bir ilişkim var. Adamın bana karşı en ufak hatası olmadı. Çok ilgili, saygılı ve olgun. Her gün arıyor ediyor. Birçok kişinin istediği tarzda davranışları var. Toksik değil. Ama çok tecrübesi olmuş bir adam. Hep böyle uzun süreli ilişkileri olmuş. Birçok kadınla beraber olmuş vb. evlenip boşanmış. Çevresinde de çok kadın var, en yakın arkadaşları kadın. Nedense bu nedenle çok kıskanç hissediyorum ve güvenmiyorum. Bunu çok göstermiyorum, adamı bunaltmıyorum. İçimde yaşıyorum. Bunu nasıl çözeceğim? Adam diğer kişiler önemli değil, benim için önemli olan sensin vs demişti. Bu içimdeki kargaşayı nasıl çözebilirim? Bundan önceki ilişkilerim hep sıkıntılı olduğundan böyleyim sanırım. Önerisi olan var mı?
Kendini bilen, ilişkisini sahiplenen , değerinizi bilen bir adamsa kıskanmayı bırakın, yoksa ilişkinizi günden güne bitirirsiniz ve geri dönüşü olmaz

Adamın 2 tane de çocuğu varmış sana kaç yazdık ama sen ısrarla bu adam dedin. Ablan da kendi yaşına uygun bekar biriyle ol demiş, bizi takmadın bari ablanı dinle :KK51:

Son düzenleme:
Bende aynısını yazacaktım. Çok düzgün madem neden ilişkilerinde dikiş tutturamamış? Insanların karşı cinsle arkadaş olması gayet normal ama hayatına çok kişi girmişse bir şeyler yanlış demek ki.
Konu sahibi 25 yaşında. Adamın da iki tane çocuğu varmış 🙅

Arkadaşlar şu an güzel bir ilişkim var. Adamın bana karşı en ufak hatası olmadı. Çok ilgili, saygılı ve olgun. Her gün arıyor ediyor. Birçok kişinin istediği tarzda davranışları var. Toksik değil. Ama çok tecrübesi olmuş bir adam. Hep böyle uzun süreli ilişkileri olmuş. Birçok kadınla beraber olmuş vb. evlenip boşanmış. Çevresinde de çok kadın var, en yakın arkadaşları kadın. Nedense bu nedenle çok kıskanç hissediyorum ve güvenmiyorum. Bunu çok göstermiyorum, adamı bunaltmıyorum. İçimde yaşıyorum. Bunu nasıl çözeceğim? Adam diğer kişiler önemli değil, benim için önemli olan sensin vs demişti. Bu içimdeki kargaşayı nasıl çözebilirim? Bundan önceki ilişkilerim hep sıkıntılı olduğundan böyleyim sanırım. Önerisi olan var mı?
Önceki ilişkilerin faturasını kesme, zamana bırak

Takılmalık ok ama bu kadar kafa patlatmaya değmez be Calci. Tecrübeli mi, ortalarda mi belli değil.
Genç kızlarda böyle yaşı büyük erkeklere hayranlık duydukları dönemler oluyor. Ama bu şekilde evlenenlerin bir çoğu mutsuz istisnalar hariç.
Dediğin gibi takılsın eğlensin yeter bu tür adamlarla

Adamın 2 tane de çocuğu varmış sana kaç yazdık ama sen ısrarla bu adam dedin. Ablan da kendi yaşına uygun bekar biriyle ol demiş, bizi takmadın bari ablanı dinle :KK51:

Bu adam o adam değilki çok bilmiş ablam

Neden boşanmış bunu bi araştır önce. O kısım çok önemli bence.

Bu adam o adam değilki çok bilmiş ablam

Eeee bu da o yaşlarda yazmışsın, onu bırakıp hemen başkasına mı daldın :KK51:

Ablacım ne fark eder, genceciksin 25 yaşındayım yazmışsın. Ne yapıyorsun boşanmış adamları nerden buluyorsun o adamlar seni kandıırır ağzına bir parmak bal çalar o kadar. Onun yerine bul yaşına uygun, senin gibi hayatın başında olan bir çocuk. 23634535 kadınla gezmiş evllenmiş boşanmış adamı ne yapıcaksın:KK51:

Eski ilişkilerinde aldatan kişi miymiş anlamadım neden güvenmediğinizi? Eğer geçmiş ilişkilerinde ilişki süresince sadık kalmışsa bence güven sorunu yaşamanız gereksiz. Eski ilişkiler her zaman en iyi referanstır.

Adam güven vermediği için o yüzden güven sorunu yaşıyorsunuz. Zaten boşanmış olması da bir red flag. Umarım çocuğu yoktur.

Kendinize olan güveniniz artsın daha daha arttıkça o problem ortadan kalkar kişisel bakımınızı ihmal etmeyin kendinizi en iyi hissettiğiniz halde olun sürekli tek çözüm cidden yaşadım biliyorum 😏

cinsellik sırasında seni seviyorum diyen adam mı bu siz bunun için erken demiştiniz 2 aylık ilişki öyle bişeydi siz bu adama fena halde aşık olmuşsunuz ve takıntılısınız hem istemem diyorsunuz hem yan cebime kendinizle çeliyorsunuz açtığınız konulardan da bu anlaşılıyor kıskanmıyor diye, ilişkiden sonra mesaj atıyor diye adamın geçmişi boşanması siyah saçla alakalı 2 aylık ilişki için bu kadar kafa yormak yorucu olmuyor mu? Akışına bırakın biraz güvenmiyorsan niye ilişkinin içindesin seviş zevkini al önüne bak madem öyle.

Back
X