Bu yazılan olaylar olmuyor değil arkadaşlar, neden şüpheye düştünüz ki? küçücük torununu, kız kardeşini hamile bırakanı mı ararsın, öz kızını pazarlayan anneyi mi ararsın, sheçk bünyesnde olup birahanede çalıştırılmak üzer alıkonan 14-15 yaşındaki kızları mı ararsın... her türden cinsi sapık bolca insan var memlekette. Ben küçük şehirde yaşıyorum ve bu olay da gayet olabilecek bir olay yani neyini tuhaf karşıladınız...eşim 18 yaş altına bakıyor işten geldiğinde neler anlatıyor her gün aklım fikrim oynuyordu eskiden ama şimdi ne olsa normal gelmeye başladı.
her tecavüz her cinayet haberlere mi düşüyor sanıyorsunuz...
Bu şekilde pek çok olaylar oluyor medyaya sızdırılmıyor. Mesela sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumlarının hali fena neler oluyor...11 -12 yaşlarındaki kızlara neler yapılıyor.. sakin zannedilen küçük bir ilde yaşıyoruz biz üstelik istanbulu düşünemiyorum bile...o yüzden konu sahibi bana hiç de yalan söylüyor gibi gelmedi.
Bu olayda da polis gürültü şikayeti üzerine gitmiş adrese, elbette altında bir şey aramayabilir, gürültü şikayeti çok sık olan bir şeydir. müzik sesi diye şikayet edilmiş. Şüphelenip de eve bakabilirdi tabii çünkü yeterli şüphe oluşmuşsa savcılıktan kararına gerek yok arama için. ama bakılmamış maalesef.
her tecavüz her cinayet haberlere mi düşüyor sanıyorsunuz...
Bu şekilde pek çok olaylar oluyor medyaya sızdırılmıyor. Mesela sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumlarının hali fena neler oluyor...11 -12 yaşlarındaki kızlara neler yapılıyor.. sakin zannedilen küçük bir ilde yaşıyoruz biz üstelik istanbulu düşünemiyorum bile...o yüzden konu sahibi bana hiç de yalan söylüyor gibi gelmedi.
Bu olayda da polis gürültü şikayeti üzerine gitmiş adrese, elbette altında bir şey aramayabilir, gürültü şikayeti çok sık olan bir şeydir. müzik sesi diye şikayet edilmiş. Şüphelenip de eve bakabilirdi tabii çünkü yeterli şüphe oluşmuşsa savcılıktan kararına gerek yok arama için. ama bakılmamış maalesef.