- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gittiğim yer uçakla bile 2 otobüsle 22 saat :)) Allah başka dert vermesin isteseniz her haftasonu bile gidersiniz, 1.5 saat gurbetse eger aynı şehirde yaşayanlar bile gurbette sayılır büyük şehirlerde..Merhaba arkadaşlar evlenince gurbete gelin gittim aslında pek gurbet sayılmaz 1 buçuk saat mesafe var ama araba falan olmayınca canım istediğinde gidemiyorum gitmesi güzel ama ah o dönüşü yok mu her dönüşte moralim bozuluyor içime bir öküz oturuyor 3 yıl geçti ama hala aynı sizde de mi aynı durumlar merak ettim
Valla erkek kadın fark etmiyor bu durum beni çok rahatsız ediyo. Eşim aynı böyle hissetme davransa çok rahatsız olurdum. Belli ki yeni hayatınıza yeterince adapte olamamissinizMerhaba arkadaşlar evlenince gurbete gelin gittim aslında pek gurbet sayılmaz 1 buçuk saat mesafe var ama araba falan olmayınca canım istediğinde gidemiyorum gitmesi güzel ama ah o dönüşü yok mu her dönüşte moralim bozuluyor içime bir öküz oturuyor 3 yıl geçti ama hala aynı sizde de mi aynı durumlar merak ettim