Günün Sözü ?

Şimdi sen; Uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın, Yoksa tutmayacak bir ele uzattığın için, kendine mi kızgınsın ?.
( Mevlana )

'Benimle ömür geçer mi ki' dedim. 'Senle geçirmeye ömür yeter mi ?' dedi. İşte bu bana bir ömür yetti..
( Ö. Asaf )

Kendine gel be ! altı üstü bi insansın hepsi bu. Vazgeçilmez sanma kendini, toprağın altı; kendini vazgeçilmez sananlarla dolu..
( Paulo Coelho )

Sıcak bir ele ihtiyacın olduğunda diğer elini tut. Kimseden fayda yok bu devirde..
( Can Dündar )

Gidiyor musun ? Git ! Soytarısı terk etti diye, kralın sarayı yıkılmaz..
( A. Capus )

Tek dileğim ne biliyormusun? Gözlerimi kapamış senli hayaller kurarken, gözlerimi açtığımda yanımda olman..
( E. Ayhan )

Tanımadan nefret edebileceğiniz tek kişi; Sevdiğiniz kişinin, sevdiği kişidir...
( Huxley )

Kim ne derse desin, tek bir gerçeği vardır aşkın; "Karşındakinin adam olup olmadığını, aşıkken değil ayrılırken anlarsın"..
( E. Ayhan )

Bıraktığın yerde olabilirim; ama bıraktığın gibi değilim..
( W. Golding )

Düşenin dostu olmaz" der kimileri. Sanki ayakta olanın dostu çokmuş gibi..
( Cemal Süreya )

Çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren, her yeni ilişkide temiz sayfa açtım diyenlere sesleniyorum: Sizin defter kaç ortalı ?.
( Yılmaz Erdoğan )

En çok da 3 şey yorar insanı; Affetmek, İçi yanarken susmak ve olmayacağını bildiği halde hayal kurmak..
( C.Palahniuk )

Aslında ben umursamaz değilim. Sadece sen umrumda olmayı beceremiyorsun, o kadar..
( D. Noel )

Güneş herkesin üzerine eşit doğar ama ; Gül başka, leş başka kokar..
( Mevlana )

Ben, sensiz yaşayamam diyenlerden değilim. "Sensiz de yaşarım; ama seninle bir başka yaşarım"..
( Nazım Hikmet )

Akla gelen, başa gelir diyorlar ya, yalan ! Öyle olsa, milyonlarca sen düşerdi başıma..
( İ. Berk )

Üzülme değmez'' sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. "Üzüldüğüm şey; Değmeyenlere yüreğimin değmiş olması..
( Cemal Süreya )

Ey Yalnızlık ! Herkesin koynuna girip çıkarsın da, Bir tek benimle mi düzenli bir ilişkin var..
( Ece Ayhan )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…