Eşim kalp krizi geçirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın ağır depresyondayım 3 gün önce intihar edecektim ikinci bu kalp krizi daha öncede dedim ben ait hissetmiyorum kirmayalim birbimizi yuvamızi bozmayalım dedim hayır benim kırmızı çizgim millet ne der öyle şey mi olur diyip her defasında kavga çıkardı. Şuan durumu iyi olmasa ben elimde telefonla buraya mi yazarim gülüyor sakalasiyor iyi ben sadece cikmazdayim ne yapacağımı bilmiyorum

Gidecek yerin var mı konu sahibesi? Adam bir ruh hastası bence boşanıp toptan gitmelisin. Durumu nedir şu anda belki toptan pert olur sen de paralarına konar yeni bir hayata başlarsın.

şeceresine baktım soru sahibinin. bana bu konu geçmedi.

Baskıcı despot kocayı da korudu ya buradakiler insan hayret ediyor.
Kadına karışmaması gerekiyor. İyi
Valla krizi bahane edip kadını zorlamaya devam etsin

%100000000000
Kadin depresyon hastasiyim, adam da ruh hastasi baski altindayim usandim demis. Uyelerin yazdigina bak allasen, cogu uye artik konu sahibelerini linclemeye yer ariyor.

Bir de kalp krizi nasıl 2 kere olmuş ne oldu da kalp krizi geçirmiş onu merak ettim. Adam eşi açılmasın diye kalp krizi durumunu bahaneye mi çevirmiş anlayamadım. Konu sahibinin önceki yorumlarını sonradan okudum.

Konu sahibi siz basiniz kapali gidin
O an herkes aceleyle o sekilde geldiginizi dusunmustur zaten
Hazir herkes gormusken acilayim gitsin diye dusunmeyin
Esiniz taburcu olsun oturun konusun
Beni oyle gorduler ve kimse yadirgamadi hatta isim vermeyeyim birkac tane komsu akraba aa tesettur yok mu artik eh hadi hayirlisi olsun canim nasil mutlu olacaksan dedi falan diye araya sıkıstirirsin
Madem esinin derdi millet ne der diyeyse en azindan biraz sakinlestirir bu tur aciklamalar
Ha baktin adam anlamiyor o zaman evliligini gozden gecirirsin ne diyelim

Konu sahibi siz basiniz kapali gidin
O an herkes aceleyle o sekilde geldiginizi dusunmustur zaten
Hazir herkes gormusken acilayim gitsin diye dusunmeyin
Esiniz taburcu olsun oturun konusun
Beni oyle gorduler ve kimse yadirgamadi hatta isim vermeyeyim birkac tane komsu akraba aa tesettur yok mu artik eh hadi hayirlisi olsun canim nasil mutlu olacaksan dedi falan diye araya sıkıstirirsin
Madem esinin derdi millet ne der diyeyse en azindan biraz sakinlestirir bu tur aciklamalar
Ha baktin adam anlamiyor o zaman evliligini gozden gecirirsin ne diyelim
Bakın ağır depresyondayım 3 gün önce intihar edecektim ikinci bu kalp krizi daha öncede dedim ben ait hissetmiyorum kirmayalim birbimizi yuvamızi bozmayalım dedim hayır benim kırmızı çizgim millet ne der öyle şey mi olur diyip her defasında kavga çıkardı. Şuan durumu iyi olmasa ben elimde telefonla buraya mi yazarim gülüyor sakalasiyor iyi ben sadece cikmazdayim ne yapacağımı bilmiyorum
Konu sahibi böyle yazmış. Bu konu defalarca tartışılmış psikolojik baskıya uğramış psikolojisi bozulmuş hatta 3 gün önce intihar etmek istemiş... Adam elalem ne der diye düşünüyormuş saçma sapan. Her kadın istediği gibi giyinmekte özgürdür. Kendi kararına saygı duymayan eşinden bir an önce boşanır kurtulur umarım

Konu sahibi böyle yazmış. Bu konu defalarca tartışılmış psikolojik baskıya uğramış psikolojisi bozulmuş hatta 3 gün önce intihar etmek istemiş... Adam elalem ne der diye düşünüyormuş saçma sapan. Her kadın istediği gibi giyinmekte özgürdür. Kendi kararına saygı duymayan eşinden bir an önce boşanır kurtulur umarım
Iste adam elalem ne der diyormus ya
Karisi da elalem iyi karsiladi ayiplamadi tarzinda konusacak ama iste adam sabit fikirliyse yapacak birsey yok tabi
Adam kac gun hastanede kalacak acaba? Taburcu olacagi gun karisi gelse canim 2 3 gundur acik geziyorum herkes de hos karsiladi biliyo musun sen bosuna bunca zaman basimin etini yemissin bundan sonra boyleyim fenalasacaksan hazir hastanedeyken soyleyeyim dedim diyebilir o zaman 🫠

Iste adam elalem ne der diyormus ya
Karisi da elalem iyi karsiladi ayiplamadi tarzinda konusacak ama iste adam sabit fikirliyse yapacak birsey yok tabi
Adam kac gun hastanede kalacak acaba? Taburcu olacagi gun karisi gelse canim 2 3 gundur acik geziyorum herkes de hos karsiladi biliyo musun sen bosuna bunca zaman basimin etini yemissin bundan sonra boyleyim fenalasacaksan hazir hastanedeyken soyleyeyim dedim diyebilir o zaman 🫠
Yok bence kesinlikle huyuna suyuna gitmemeli. Direkt net ve açık olmak lazım. Bu konu çok hassas. Eşini ikna etmek için komşu beni gördü böyle dedi, herkes hoş karşıladı falan demesi saçma olur bence. Dik durup kararlı olması lazım.

Yok bence kesinlikle huyuna suyuna gitmemeli. Direkt net ve açık olmak lazım. Bu konu çok hassas. Eşini ikna etmek için komşu beni gördü böyle dedi, herkes hoş karşıladı falan demesi saçma olur bence. Dik durup kararlı olması lazım.
Adamin tek derdi o ama
Millet ne der diyor
Sacma olacagini sanmiyorum
Adam diger turlu bosanma yoluna gider zaten
Hatta belki de siddet egilimi vardir bilemeyiz
Bosanmakta kararliysa konu sahibi oyle yapsin o zaman

Sevgili konu sahibi ben size hak veriyorum zorla kimse kimseye bir şey yaptıramaz hele ki dini duygular şartlar ibadet vs sadece Allah ile kul arasında kimse karışamaz
Burda biraz ileri gitmiş olmakla birlikte size alınan cephenin sebebi hasta yatağında eşiniz varken başımı açsam da mı gitsem sorusunun aklınıza gelmiş olması
Ama bence gelebilir aslında bu da anlaşılabilir bir durum diye düşünüyorum ben fakat insanlar böyle zamanlarda nedense söyleyecek bir şey buldukları anda söylüyorlar
Benim size tavsiyem madem intiharın eşiğine getirdi bu olay sizi tesettürü bırakın bende tesettürlü değilim Ama Rabbim kabul etsin oruç tutarım namaz kılarım yaşantımda dikkat ederim artık günümüzde tesettür eşittir dindar ya da başı açık eşittir dindar değil anlamına gelmiyor
Eşinizle bu konu haricinde de sorunlarınız varsa siz birazda bu sebepten intihara kalkistiysaniz yapmayın dönün hayata sorunları çözmeye calisin olmuyorsa bosanin ama intihar gibi bir seçeneği asla akliniza getirmeyin yine diyorum ben size hak verdim siz haklısınız kimse yerinizde olmak istemez kolay kolay herkes ne yaşadığını kendi bilir siz o gün itibariyle açıldım sayın bence insanlar bir konuşur iki konuşur ömür boyu konuşacak değiller hiç de umursamayın hayati sevin kendinize değer verin
tedavilerinizi olun yaşamın keyfini çıkarın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X