Günün Sözü ?

birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafaa etmektir...
-MUSTAFA KEMAL ATATÜRK-

Son düzenleme:
Ben yanmasam
sen yanmasan
biz yanmasak,
nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa..

[ Nazım Hikmet Ran ]

Hayatınızda denge sorunu varsa etrafınıza dikkatlice bakın; muhtemelen birini yanlış bir yere koymuşsunuzdur..
( J. Christophe )

Gitmek gerekir bazen.. fazla yormadan, daha çok bıktırmadan.. eğer vaktiyse ardına bile dönüp bakmadan..
( Can Yücel )

Bazen her şeyi unutup sadece sımsıkı sarılmak istersin; ama bir şey hep engel olur. Nedir o biliyor musun ? Gurur..
( Can Yücel )

Üzülme ! Bir şey olmuyorsα yα dαhα iyisi olαcαğı için yα dα gerçekten de olmαmαsı gerektiği için olmuyordur..
( Mevlana )

Ne geçmişe saplanıp kalacaksın, ne geleceğin düşlerini kuracaksın.. Ömür dediğin şu andır onu da hakettiğin gibi yaşayacaksın !.
( Can Yücel )

Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir..
( Mevlana )

İki mükemmel insan asla birlikte olamaz. Çünkü mükemmel kadın 1. seferde evet demez, Mükemmel erkekse 2. şansı vermez..
( Çehov )

Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın.. Çünkü öteki tarafta bulaşık yıkatmıyorlar..
( Ece Ayhan )

İnsan düşmekten değil, düşerse "hadi kalk" diyebilecek bir dost sesi duyamamaktan korkar..
( Huxley )

Hem ben sana bişey söyleyeyim mi: "Ben aslında seni görmek filan değil, düpedüz seni istiyorum" ..
( Can Yücel )

Hevesleri için kimse kimsenin gururu, duyguları ile oynamasın, Bu yerin üstü varsa, bir de altı var unutulmasın..
( A. Capus )

Aşkın her halini gördüm ! artık ne hali varsa görsün..
( Yılmaz Erdoğan )

Bazen birinin yokluğuna o kadar alışırsınız ki, başka birinin gelip o boşluğu doldurmasından korkarsınız..
( Balzac )

Fazla ciddiye almayın şu hayatı; Nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız..
( Necip Fazıl Kısakürek )

Kendi kendime konuştuğum kadar, Kimseyle konuşmuyorum. Sebep delilik değil, Sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler.
( Bob Marley )

Gittiğinde ağlarsın, şarkılarda, filmlerde, ona-buna herşeye ağlarsın. Aklın başına gelince de boşa harcadığın zamana ağlarsın..
( Bukowski )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…