flocke topiclerin güzin ablası Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2010 6.333 817 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #981 birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafaa etmektir... -MUSTAFA KEMAL ATATÜRK- Son düzenleme: 21 Nisan 2011
birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafaa etmektir... -MUSTAFA KEMAL ATATÜRK-
egeli.. Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2008 326 11 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #982 mylovem .!.: Aldığımız Nefesi Bile Geri Veriyorsak, Demek ki Hiç Birşey Bizim Değil .. Genişletmek için tıkla... bayildim gercekden cok dogru cok hosuma gitti
mylovem .!.: Aldığımız Nefesi Bile Geri Veriyorsak, Demek ki Hiç Birşey Bizim Değil .. Genişletmek için tıkla... bayildim gercekden cok dogru cok hosuma gitti
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #983 Ben yanmasam sen yanmasan biz yanmasak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.. [ Nazım Hikmet Ran ]
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #984 Hayatınızda denge sorunu varsa etrafınıza dikkatlice bakın; muhtemelen birini yanlış bir yere koymuşsunuzdur.. ( J. Christophe )
Hayatınızda denge sorunu varsa etrafınıza dikkatlice bakın; muhtemelen birini yanlış bir yere koymuşsunuzdur.. ( J. Christophe )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #985 Gitmek gerekir bazen.. fazla yormadan, daha çok bıktırmadan.. eğer vaktiyse ardına bile dönüp bakmadan.. ( Can Yücel )
Gitmek gerekir bazen.. fazla yormadan, daha çok bıktırmadan.. eğer vaktiyse ardına bile dönüp bakmadan.. ( Can Yücel )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #986 Bazen her şeyi unutup sadece sımsıkı sarılmak istersin; ama bir şey hep engel olur. Nedir o biliyor musun ? Gurur.. ( Can Yücel )
Bazen her şeyi unutup sadece sımsıkı sarılmak istersin; ama bir şey hep engel olur. Nedir o biliyor musun ? Gurur.. ( Can Yücel )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #987 Üzülme ! Bir şey olmuyorsα yα dαhα iyisi olαcαğı için yα dα gerçekten de olmαmαsı gerektiği için olmuyordur.. ( Mevlana )
Üzülme ! Bir şey olmuyorsα yα dαhα iyisi olαcαğı için yα dα gerçekten de olmαmαsı gerektiği için olmuyordur.. ( Mevlana )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #988 Ne geçmişe saplanıp kalacaksın, ne geleceğin düşlerini kuracaksın.. Ömür dediğin şu andır onu da hakettiğin gibi yaşayacaksın !. ( Can Yücel )
Ne geçmişe saplanıp kalacaksın, ne geleceğin düşlerini kuracaksın.. Ömür dediğin şu andır onu da hakettiğin gibi yaşayacaksın !. ( Can Yücel )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #989 Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.. ( Mevlana )
Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.. ( Mevlana )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #990 İki mükemmel insan asla birlikte olamaz. Çünkü mükemmel kadın 1. seferde evet demez, Mükemmel erkekse 2. şansı vermez.. ( Çehov )
İki mükemmel insan asla birlikte olamaz. Çünkü mükemmel kadın 1. seferde evet demez, Mükemmel erkekse 2. şansı vermez.. ( Çehov )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #991 Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın.. Çünkü öteki tarafta bulaşık yıkatmıyorlar.. ( Ece Ayhan )
Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın.. Çünkü öteki tarafta bulaşık yıkatmıyorlar.. ( Ece Ayhan )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #992 İnsan düşmekten değil, düşerse "hadi kalk" diyebilecek bir dost sesi duyamamaktan korkar.. ( Huxley )
İnsan düşmekten değil, düşerse "hadi kalk" diyebilecek bir dost sesi duyamamaktan korkar.. ( Huxley )
white1903 :) Kayıtlı Üye 30 Aralık 2009 96 5 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #993 Bir BEŞİKTAŞ'LıyA Diz Çöktürecek Tek Şey ; Yere Düşen SİYAH - BEYAZ Atkısıdır..
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #994 Hem ben sana bişey söyleyeyim mi: "Ben aslında seni görmek filan değil, düpedüz seni istiyorum" .. ( Can Yücel )
Hem ben sana bişey söyleyeyim mi: "Ben aslında seni görmek filan değil, düpedüz seni istiyorum" .. ( Can Yücel )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #995 Hevesleri için kimse kimsenin gururu, duyguları ile oynamasın, Bu yerin üstü varsa, bir de altı var unutulmasın.. ( A. Capus )
Hevesleri için kimse kimsenin gururu, duyguları ile oynamasın, Bu yerin üstü varsa, bir de altı var unutulmasın.. ( A. Capus )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #996 Aşkın her halini gördüm ! artık ne hali varsa görsün.. ( Yılmaz Erdoğan )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #997 Bazen birinin yokluğuna o kadar alışırsınız ki, başka birinin gelip o boşluğu doldurmasından korkarsınız.. ( Balzac )
Bazen birinin yokluğuna o kadar alışırsınız ki, başka birinin gelip o boşluğu doldurmasından korkarsınız.. ( Balzac )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #998 Fazla ciddiye almayın şu hayatı; Nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız.. ( Necip Fazıl Kısakürek )
Fazla ciddiye almayın şu hayatı; Nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız.. ( Necip Fazıl Kısakürek )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #999 Kendi kendime konuştuğum kadar, Kimseyle konuşmuyorum. Sebep delilik değil, Sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler. ( Bob Marley )
Kendi kendime konuştuğum kadar, Kimseyle konuşmuyorum. Sebep delilik değil, Sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler. ( Bob Marley )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.000 Gittiğinde ağlarsın, şarkılarda, filmlerde, ona-buna herşeye ağlarsın. Aklın başına gelince de boşa harcadığın zamana ağlarsın.. ( Bukowski )
Gittiğinde ağlarsın, şarkılarda, filmlerde, ona-buna herşeye ağlarsın. Aklın başına gelince de boşa harcadığın zamana ağlarsın.. ( Bukowski )