Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geri yazın sildiklerinizi banlanmayın. Gerek yok demeyin bazen hiç tanımadığınız kişiler kafanızın dağılmasına daha sağlıklı düşünmenize sebep olabilir. Millet ne der çıkartamazsın tesettürü diyen adamın zaten din min umurunda değil. Kul hakkı almayayım eşimin gönlünü kırmayayım diyeceğine elalem ne der diyor. Kimse sizin canınızdan kıymetli değil, sakın intihar falan düşünmeyin. Beni doktorlar kurtarsın, güleyim şakalaşayım ama eşim depresyon nedeniyle ilaç kullansın intiharı düşünsün. Hiç önemli değil bana ve millete itaat ibadet etsin diyen bir bencil hanzo.Bakın ağır depresyondayım 3 gün önce intihar edecektim ikinci bu kalp krizi daha öncede dedim ben ait hissetmiyorum kirmayalim birbimizi yuvamızi bozmayalım dedim hayır benim kırmızı çizgim millet ne der öyle şey mi olur diyip her defasında kavga çıkardı. Şuan durumu iyi olmasa ben elimde telefonla buraya mi yazarim gülüyor sakalasiyor iyi ben sadece cikmazdayim ne yapacağımı bilmiyorum
Herkesin sağlığı her zaman her şeyden önemli değildir. İyi o halde kalp krizi geçiren pedofiliye veya karısının çocuğunun ağzını burnunu kırana da ponçiklik yapalım. Onların ki de kalp onlarınki de sağlık bu düşünceye göre. Aynı şey değil demeyin, kadın intihar edip canına kıyacak hale gelmiş. Başkasının fiziksel veya akıl sağlığını tehdit edenlerin sağlığı hiç umurumda olmaz, temiz temiz bir köşede geberip gitsinler.Kimsenin sizi istemediğiniz şekilde yaşamaya zorlamaya hakkı yok. Ama adam kalp krizi geçirmiş ya hani... Sağlık, her şeyden önemli bir olay yani... Kocam ya da ailemden biri allah korusun kalp krizi geçirse durumu iyi dahi olsa bu konu benim düşüneceğim bir konu olmaz mesela... Sizin de eleştirilen yanınız burası... Eşiniz iyileşsin evine dönsün güzelce konuşun, üç günlük dünyada ben de istediğim gibi yaşayayım deyin, hastalanınca insafa gelmiştir belki o da.
Ya şaka misiniz eşiniz ölümden dönmüş siz diş görünüş ile konu aciyorsunuz sonra linclemeyinBakın bu konuyu beni lincleyin diye açmadım ne yaşadığımı bilmeden kendini düşünüyor falan demeyin ben buna zorlanıyorum ağır depresyon yaşıyorum
Açılın öyleyse ama sizin derdiniz sadece tesettürden cikmak da degil bence daha agir sorunlariniz var gibi ve bu sorunlarinizin kaynagi eşiniz veya ailesi ise de boşanınBakın ağır depresyondayım 3 gün önce intihar edecektim ikinci bu kalp krizi daha öncede dedim ben ait hissetmiyorum kirmayalim birbimizi yuvamızi bozmayalım dedim hayır benim kırmızı çizgim millet ne der öyle şey mi olur diyip her defasında kavga çıkardı. Şuan durumu iyi olmasa ben elimde telefonla buraya mi yazarim gülüyor sakalasiyor iyi ben sadece cikmazdayim ne yapacağımı bilmiyorum
Siz linc gormemissiniz ben size nasil acilmak istersiniz tuu kaka demedim kocanizi goremediginize gore yogun bakimda demektir derdiniz suan bumu dedim madem adam olumden dondugunde bile siz kendinizi dusunuyorsunuz neden adamin yanindasiniz bir basortusu icinde intihar edecek duruma geldiyseniz bunun altinda baska seyylerde yatiyordur gidin tedavi olun adamlada bosanin cok tesetturlu istiyorsa oyle biriyle evlensin sizde arkasindan sağlığını dusuneceginiz biriyle olursunuz isinize gelmeyincede hemen yorum yapanlara cemkirinHanımefendi ben sadece ne yapacağımı bilmiyorum eşim iyi soru sordum linç edin demedim
Aslında adamın kalp krizi geçirmesi ayrı bir konu, kadının sorduğu soru ayrı bir konu. Hani kocasını yoğum bakımdan çıkarmak için yarın evden dışarıya çıkacak ya, dün de açık çıkmış, bugün nasıl çıkayım? diye soruyor. Kafası karışmış. Kalp krizi geçirenler bazen insafa geliyor, bazen gelmiyor. Kocası ile anlaşamıyorsa boşansın zaten bence de.Kimsenin sizi istemediğiniz şekilde yaşamaya zorlamaya hakkı yok. Ama adam kalp krizi geçirmiş ya hani... Sağlık, her şeyden önemli bir olay yani... Kocam ya da ailemden biri allah korusun kalp krizi geçirse durumu iyi dahi olsa bu konu benim düşüneceğim bir konu olmaz mesela... Sizin de eleştirilen yanınız burası... Eşiniz iyileşsin evine dönsün güzelce konuşun, üç günlük dünyada ben de istediğim gibi yaşayayım deyin, hastalanınca insafa gelmiştir belki o da.
Sizin başka sorunlarınız var anlaşılan,tesettür de bunlardan biri.Şu an kafayı ona takmış gibi görünseniz de tedavi olmanız lazım.Bakın ağır depresyondayım 3 gün önce intihar edecektim ikinci bu kalp krizi daha öncede dedim ben ait hissetmiyorum kirmayalim birbimizi yuvamızi bozmayalım dedim hayır benim kırmızı çizgim millet ne der öyle şey mi olur diyip her defasında kavga çıkardı. Şuan durumu iyi olmasa ben elimde telefonla buraya mi yazarim gülüyor sakalasiyor iyi ben sadece cikmazdayim ne yapacağımı bilmiyorum
Bu kadar sizi üzen ve etkileyen bir şeyse başınız açık gidin. Ben sizi anladım. Olan olmuş artık, kocanızın canı varsa sizinde var. O üzülmesin ama siz üzülün yok öyle. Kimsenin kimseyi zorlamaya hakkı yok. Siz açıldınız diye bir daha kalp krizi geçirecekse geçmiş olsun ona yapacak bir şey yok. Sizinde bir tane hayatınız var.Zorluyor işte psikolojim bozuldu ağır depresyon yaşıyorum bir ton ilaç kullanıyorum ben burada ki arkadaşlar linç ediyor ama ben devamlı atak geciyorum