Günün Sözü ?

Ümidini Kaybetmiş Olanın Başka Kaybetcek Bir Şeyi Yoktur ~
Boise

Aşk Karşı Duruldukça Bütün Bütün Devleşir , Her Türlü Engel , Büyümesi İçin Ona Bir Vesiledir ~
Balzac

Hafif Acılar Konuşulabilir Ama Derin Acılar Dilsizdir ~
L.A.Seneca

Veren de O Alan da O, Nedir Senden Gidecek? Telaşını Gören de, Can Senin Zannedecek.. NFK

Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON

Hayatta hiç hata yapmamış birisi zaten hiçbir işe başlamamış demektir.
HENRY FORD

Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.
Bernard SHAW

Bilir misin ne zordur severek yaşamak. Ona benimsin deyip sarılamamak.. Ne zordur hep yakın hissedip aslında ondan uzak olmak..
( Can Yücel )

Bugün kitap izledim, film okudum, müzik yedim, yemek dinledim. Aklım sendeydi, hiçbir şeyi doğru yapamadım, Şaşkınım..
( Küçük İskender )

Artık hayallerim suya düşecek diye kaygılanmıyorum. Çünkü, onlar düşe düşe yüzmeyi öğrenmişler..
( Cemal Süreya )

Aşk ne zaman biter biliyor musun ? Bitti dediğinde yüreğin acımıyorsa..
( Bukowski )

Aşk bazen; Asla sahip olamayacağın birini sevmektir..
( B. Vian )

Bil ki, önemli değildir kaç kez yenildiğin.. 'Çünkü asıl önemli olan, kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin'..
( Freud )

Bazen sen bile "vay be !" dersin kendine; tek satırlık adamları nasıl roman yapmışım gönlüme..
( Y. Erdoğan )

Hayatın kuralı bu: Ya yanlış zamanlarda doğru insanları karşına çıkarır, Ya da yanlış insanla; zamanını harcatır..
( Seneca )

Hep korkarız yalnızlıktan ama bil ki yalnızsan; Yalancı arkadaşların, iki yüzlü dostların ve çekip gidecek bir sevgilin olmaz..
( D. Noel )

Elimden gelen bir şey yoktu, kalbimden geleni yaptım ben de; Sevdim işte, o kadar..
( E. Ayhan )

Ey İnsan; kaf dağı kadar yüksekte olsanda,kefene sığacak kadar küçüksün..Unutma herşeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün.
( Mevlana )

X