Günün Sözü ?

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın..

İçin yanarken üşümek, Yüreğin kan ağlarken gülmek, Özleyip de sevdiğini görememek.. İşte aşk bu olsa gerek !

Aptallar ne affeder ne unutur, saflar affeder ve unutur, akıllılar ise affeder; ama asla unutmaz .

Pervasızca yapılan yanlışlara ''deli cesareti değil, aptal cesareti'' denir ...miş =)

Artık yaşanmak için değil ayrılmak için yaşanır oldu aşk. Ve terketmeler yetmezmiş gibi birde emir verilir: 'Kendine iyi bak'.

‎"Ressama sormuşlar mutluluğun resmini çizebilir misin diye. Ressam demiş ki; ben çizerim de sen anlayabilir misin ?"

Eğer birgün çok büyük bir derdin olursα; Rαbbine dönüp 'Büyük bir derdim vαr' deme. Derdine dönüp 'Büyük bir Rαbbim vαr' de!

mevlana

‎- '' Biz felekten bir gece çalmadık ama , Felek bizden ömrümüzü ç/aldı '' ...

Aldığımız Nefesi Bile Geri Veriyorsak, Demek ki Hiç Birşey Bizim Değil ..

Yalan Zeka İşidir, Dürüstlük İse Cesaret. Eğer Zekan Yetmiyorsa Yalan Söylemeye, Cesaretini Kullanda Dürüst Olmayı Dene..

Baktın Hayatın Tadını Çıkaramıyorsun; Tadını Kaçıranı, Hayatından Çıkar.
Bob Marley

Tahta Diye Küçümsenen Pinokyo'nun Bile Yalan Söylerken Burnu Uzuyordu. Ya Şimdi ki İnsanların; Yüzü Bile Kızarmıyor.
P. Coelho

Temiz Kalpli İnsanlar Hiçbir Zaman Rahat Bir Hayat Yaşayamazlar, Çünkü Kendilerini Başkalarının Mutluluğu İçin Feda Ederler.
Huxley

Gerçek Aşk, Şans Oyunlarına Gibidir. Hayali Bile Mutlu Edebiliyor İnsanı, Fakat Tutturabilene ''Aşk'' Olsun...
Cemal Süreyya

Olmuyorsa Zorlama, Ya Hayallerin Kırılır Ya Kalbin. Unutmuş Gibi Yap Çünkü Güzel Şeyler; Onları Hiç Beklemediğinde Gerçekleşir.
Marquez

Para İle İnsan İlişkisi Aynen Şöyledir: İnsan Paranın Sahtesini Yapar, Para da İnsanın..
Goethe

Hayat Beni İstediğin Kadar Üz, Şükrümden bir parça bile eksiltemeyeceksin... Nasılsa Üzüntüm Gibi Sende Birgün Biteceksin..!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…