F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.001 Toprak birgün yağmurun kıymetini anlayacak; fakat o gün yağmur yağmayacak.. ( N. Parra )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.002 Kuşkusuz ki en büyük ön yargı; etrafımızdaki herkesi 'insan' sanmamızdır.. ( Bukowski )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.003 Öleceğiz birgün, gömecekler. Bikaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler.. ( N. Tevfik )
Öleceğiz birgün, gömecekler. Bikaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler.. ( N. Tevfik )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.004 "Özledim.. Söyleyeceklerim bu kadar, kısa ve derin.." ( Cemal Süreya )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.005 Hepimiz kaybettiğimiz ya da ulaşamadığımız şeyler için zamanı suçlarız. Oysa zaman bi konuşacak olsa, hepimiz utanırız.. ( Tolstoy )
Hepimiz kaybettiğimiz ya da ulaşamadığımız şeyler için zamanı suçlarız. Oysa zaman bi konuşacak olsa, hepimiz utanırız.. ( Tolstoy )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.006 Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabiliene.. Bil ki, kısa cümleler kuruyorsa insan, uzun yorgunlukları vardır sadece.. ( Dylan )
Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabiliene.. Bil ki, kısa cümleler kuruyorsa insan, uzun yorgunlukları vardır sadece.. ( Dylan )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.007 Konuşarak anlatılmaz herşey, bazen susmak yeter aslında. Unutma; Konuşmak bir ihtiyaç olabilir, ama susmak cevaptır anlayana.. ( Marquez )
Konuşarak anlatılmaz herşey, bazen susmak yeter aslında. Unutma; Konuşmak bir ihtiyaç olabilir, ama susmak cevaptır anlayana.. ( Marquez )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.008 Ortak yönümüz çoktu bizim, Birbirimiz için yaratılmıştık sanki. Aynıydı düşüncelerimiz: "Ben seni düşünürdüm, Sen kendini".. ( Paul Auster )
Ortak yönümüz çoktu bizim, Birbirimiz için yaratılmıştık sanki. Aynıydı düşüncelerimiz: "Ben seni düşünürdüm, Sen kendini".. ( Paul Auster )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.009 Tenine dokunabilmek mi ? haşa ! gözüm göz menziline girsin yeter. hadi düş düşlerime, tutmayana ''aşk'' olsun!.. ( Sunay Akın )
Tenine dokunabilmek mi ? haşa ! gözüm göz menziline girsin yeter. hadi düş düşlerime, tutmayana ''aşk'' olsun!.. ( Sunay Akın )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.010 Aşk; görmekten çok özlemeyi sever, Dokunmaktan çok düşlemeyi.. Ve aşk öyle haindir ki; Nerde imkansız varsa gider onu sever.. ( Özdemir Asaf )
Aşk; görmekten çok özlemeyi sever, Dokunmaktan çok düşlemeyi.. Ve aşk öyle haindir ki; Nerde imkansız varsa gider onu sever.. ( Özdemir Asaf )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.011 Galiba yoruldum. Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar. Kendimi her kaybettiğimde, seni de kaybediyor olmaktan yoruldum. ( Can Yücel )
Galiba yoruldum. Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar. Kendimi her kaybettiğimde, seni de kaybediyor olmaktan yoruldum. ( Can Yücel )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.012 Kalbimde senin için yok bile kinim, Bence sen de şimdi herkes gibisin ... ( Nazım Hikmet )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.013 Senin çelme taktığın yerden başlıyorum hayata.. Varsın yara içinde kalsın dizlerim, Yüreğim kadar acımaz nasıl olsa... ( Cemal Süreya )
Senin çelme taktığın yerden başlıyorum hayata.. Varsın yara içinde kalsın dizlerim, Yüreğim kadar acımaz nasıl olsa... ( Cemal Süreya )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.014 Bir kağıda "sensizlik" yazdım. Yine de çok hoşuma gidiyor.. Çünkü sen'sizlik kelimesi bile sen'le başlıyor... ( Ceyhun Yılmaz )
Bir kağıda "sensizlik" yazdım. Yine de çok hoşuma gidiyor.. Çünkü sen'sizlik kelimesi bile sen'le başlıyor... ( Ceyhun Yılmaz )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.015 Hayatta silgim hep kalemimden önce bitti. Çünkü kendi doğrularımı yazacağım yere, tuttum başkalarının yanlışlarını sildim.. ( Oğuz Atay )
Hayatta silgim hep kalemimden önce bitti. Çünkü kendi doğrularımı yazacağım yere, tuttum başkalarının yanlışlarını sildim.. ( Oğuz Atay )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.016 Kadından meleklik bekliyorsan, ona cennetini sunacaksın.. ( Can Yücel )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.017 Bir güzellik yap kendine.. Sadece sahip olduklarını düşün, mutlu ol onlarla. Sahip olmadıkların üzülsün seninle olamadıklarına.. ( Paul Auster )
Bir güzellik yap kendine.. Sadece sahip olduklarını düşün, mutlu ol onlarla. Sahip olmadıkların üzülsün seninle olamadıklarına.. ( Paul Auster )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.018 Bu hayat bana, İnsanların çoğunun gülemediği için ağladığını, susamadığı için konuştuğunu ve laf olsun diye yaşadığını öğretti.. ( C. Palahniuk )
Bu hayat bana, İnsanların çoğunun gülemediği için ağladığını, susamadığı için konuştuğunu ve laf olsun diye yaşadığını öğretti.. ( C. Palahniuk )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.019 Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden ise zekâsını ve seviyesini anlarsınız.. ( Mevlana )
Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden ise zekâsını ve seviyesini anlarsınız.. ( Mevlana )
F failed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 6.793 1 21 Nisan 2011 Konu Sahibi BeyazPerim #1.020 "Gözyaşım kadar değerlisin; ama nasıl gözyaşlarım gözümden düştüyse şimdi sende öylesin"... ( P. Neruda )
"Gözyaşım kadar değerlisin; ama nasıl gözyaşlarım gözümden düştüyse şimdi sende öylesin"... ( P. Neruda )