Günün Sözü ?

Bazen Aniden Bir Sıkıntı Oturur Yüreğime , Oturduğu Yeri Eritir Birdenbire .. Ya RAB ! Dokun Yüreğime , Dermanı Sendee !!​

Aç mısın ? dedi. – Hαyır dedim. Sen sormıcαk mısın? dedi. – Ömrümü yedin doymαdın mı? dedim.… Sustu.:)​

Kendine doğruyu söyle..
“Üşendim” de..
“Tembellik ettim” de..
“Canım istemedi” de..
“Yapmak içimden gelmedi” de..
......Hiç değilse “yattım” de...

Ne dersen de, ama “imkânım yoktu” deme.
Unutma, iman en büyük imkândır​

Siz hiç tekerlikli sandalyede oturup koşmayı denediniz mi?
Siz hiç gözlerinizi bağlayıp annenizi görmeyi denediniz mi?
Siz hiç kollarınızı bağlayıp birinin size yemek yedirmesini, su içirmesini beklediniz mi?

Siz hiç konuşmayıp şarkılar söylemek istediniz mi?
...Siz hiç duymayıp kordon da martıların sesini dinlemek istediniz mi?
Siz zihinsel engelli yerine gerizekalı yada deli demeyi mi tercih ediyor

Şimdi bir ayete riayet ediyorum en hüzünlü halimle, kulağıma fısıldıyor ilahi bir kudret:Rabbin için Sabret , Rabbin için Sabret​

Gönül Kapısı Herkese Açılırmı, İki Laf Eden Adam Sayılırmı? Bakma İnsan Oğlunun Uyruğuna, Tanıyamazsın Basmadıkça Kuyruğuna...!​

Mesele ölmek değil.mesele birini delicesine sewerken ondan zerre kadar bir karşılık görmeyip günden güne ölmektir.....

‎'Bir insanın IQ'su en azından ayakkabı numarasından büyük olmalı

Allah sevdigi kuluna dert verirmis derdin yoksa uzul...sukur sukur sabir sabir inada sabir inada sukur hamdolsun Rabbim verdigin nimetlere...

Nasılsın nasıl gitti? Alıştın mı sen de? Rahat mısın artık İstanbul'da? Evlenmişsin, nasıl oldu? Bulabildin mi sonunda? Hep anlattığın o meşhur huzuru İyiyim ben Hep aynı şeyler işte Uyku hapları Yalan dolan gülümsemeler İyiyim ben Hem sen tanırsın beni Ne yapsam ne söylesem O geç kalmışlık hissi Son defa görsem seni Kaybolsam yüzünde Son defa yenilsem sana Hiç anlamasan da Son defa benim olsan Uyansam yanında. İnan pek yeni bir şey yok. Biraz yaşlandım tabi Seyrekleşti biraz saçlarım Bir bitmeyen gece bıraktın Ve üç nokta düşürdün Belli etmedim ben pek, tenhalaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…