Günün Sözü ?

dudaklar tanrının yarattığı pembe çikolatalardır... Franz KAFKa....

Son düzenleme:
Kişiye göre davranacaksın, küçükle küçük olacaksın hatta; ama seviyesizin seviyesine inecek kadar düşmeyeceksin hayatta.

KırıLsa da KoLun kanadın,asLa vazgeçme Basit şeyLer koLay eLde ediLir VazgeçiLemeyecekLerse oLdukça zahmtLi Ama imkansız değil

- Kendini kandırmaya alışmış birine gerçekleri gösteremezsin.. O yüzden uğraşma, vazgeç gitsin..vazgeç bitsin..!!
:96:

Sahte gülüşler altında, sergilediğim mutluluk maskelerini çıkardım. Alınmayın...Olmadığım gibi görünmek, bana göre değilmiş!..

"Çocukken yarın neler oynayabiliriz diye düşünürdük, Şimdiyse yarın hayat bize hangi oyunu oynayacak diye düşünüyoruz"...

GözLeriмe вaκıpтa чapıLaη saнтe вir güLücüκ чeriηe, Чüzüмe κarşı gösтeriLeη gerçeκ вir ηefreтi тerciн ederiм...

SöyledikLerim yaLan değiL beLki ama""!Gerçek üstüydü""!!BiLemezdim bu kadar etkiLeneceqini,,,Ve her söyLediğimi yapacak kadar az sevdiqini"" Oysa Yaşamak Lazımmış aşkLar için""!Ben Seni ÖLecek Kadar Sevdim diye,,ÖLüm dahiL her acıya dayanırım sandım""Ama Sen Hiç bekLemedin Erken ÖLdürdün Beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…