• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

• Şu beş gecede yapılan duâ geri çevrilmez. Regaib gecesi, Şabanın 15. gecesi, Cuma, Ramazan bayramı ve Kurban bayramı gecesi.

Arkadaşım oL sevgilim oLma !! Olursan Sevgilim Kaybederim Bu kdar iyiken birden ...Oluruz Düşman !!
Olursan arkadaşım uZaktan gülüşlerinle mutlu olur Ölesiye kaybetmemecesine Severim Ne sen gidersin ne ben kaybederim..

Bırak Sevgili Seni Uzaktan SEVEYİM!!!

:25:Hoca:Hayvanlara örnek verin? Kız öğrenci:Eski sevgilim :) Erkek öğrenci:Biraz insan olsaydında hayvanlarla çıkmasaydın =)​

Sınav esnasında yanınızda ki arkadaş kağıdı ful doldurmuşsa ve siz ona "az yardım et" dediğinizde size şunu der; Sallıyorum olum :27:

Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.

Gittin… Şimdi bir mevsim değil, bir hayat girdi aramıza. Ne sen dönebilirsin artık geriye, ne de ben kapıyı açabilirim sana....​

Unuttum zannettiler adını !! Sesini , soluğunu !! Söküp attım zannettiler yokluğunu , çıkaramadım sesimi soluğumu.. Onlar hiç olmadın zannettiler , oysa ben , gece oldu sana daldım , sabah oldu sana uyandım..!! Hergün biraz daha artan sensizlige kafa tuttum.. Ama mutlu ol sen sevdiğim.. Ben seni unutamadığım yerde kendimi unuttum .

Birisini Unutmak Zorundaysanız, Bunu Sindire Sindire Yapın. Cünkü Aklın Zamansız Öldürdükleri, YÜREKTE Amansız Dirilir..!!

Birilerini hep boş zαmαnlαrdα özlediğini αnlαr insαn. Çünkü boş insαnlαr, boş zαmαnlαrdα hαtırlαnır.

Hatırlamak için bir hafızamız varken, unutmak için elimizde hiçbir şeyin olmaması; hayatın bize attığı en büyük kazıktır .

Back