Günün Sözü ?

Bir sabah tuttu babam elimden götürdü beni o en büyük sevgiye dediki gönül ver sen bu renklere bırakma onu en kötü gününde. Işte ben o günden beridir sana deliler gibi aşığim kanarya kalp dursa bir gün akıl unutsada ben seni ruhumla sevdim kanarya...FENERBAHÇE AŞKI BAM BAŞKA

Aşk, bir bakima sobaya dokunmak gibidir.Bir defa yanarsin, izi kalır. Sonra bir daha dokunmazsin sadece yanına yaklaşırsin..

Oysa nasılda sahiplenmiştim seni!
Sanki hep benimiş gibi oturdum kalbinde !
Özür dilerim,
İnan gerçekten biLmiyordum !
Yaşadığım kalbin 'kiralık' olduğunu !

Hani insan bazen ne ileri ne geri tek bir adım atamaz ya.Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da istemez.Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele etmez.Bağlanmaya cesaret edemez ama,azat da etmez onu.Ne sevilmekten vazgeçer,ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulur ya...O zaman dökülür dudaklarından itiraf edercesine: ''Ne gözümü alabildim,ne de göze alabildim...''

Oysa yara bantları yaralar iyileşsin diye değil,gizlensin diye yapılıyormus,Gizledigim yaraların izleri geçmediğinde anladım. . .

Bir kızın ilk aşkı, vazgeçilmezidir..bambaşka duygularla bağlanır ona..kimseye güvenmediği kadar güvenir..hesabı kitabı yoktur bu sevginin; çıkarsızdır;karşılıksızdır sevgisi..ne zaman beni bırakacak; ne zaman bu beraberlik bitecek,demeden yaşadığın duygudur..sen onu bırakıp gitsende, başka aşklara yelken açsanda, o seni bırakıp gitmez..işte bir genç kızın ilk aşkı böyledir..çünkü bu aşkın adı; "BABADIR"..♥

-‎''Seni seviyoRummm ''
+ kestiiiikk! Tesekkürler cok güzel oynadın.
-sıradaki ?

ALLAHIM.!

Dedim:çok yalnızım....

Dedin: "Ben sana çok yakınım "(Bakara186)

Dedim:bunca qünahım var hanqisinin tövbesini yapayım...

Dedin: "ALLAH bütün qünahları baqışlayandır" (zümer53)

Dedim:yine baqışlar mısın?

Dedin: "ALLAH'tan başka qünahları baqışlayacak olan yoktur" (aliimran135)

Dedim: Rabbim benim senden başka kimim var?

Dedin: "ALLAH kuluna kafi deqil mi "(zümer36)

"Evladım öyle bir eş ol ki; Hαnımın seni elindeki su ile iftαrı bekleyen oruçlu gibi beklesin." [Hz. MevLαnα]

Hani derler ya 'ilk öpücük gibisi yok' .. aslında yalan,yok böle bişi .Asıl her öpüşte ilk öpücükmüş gibi hissetmek gibisi yok..

Bir bαhαne bul uğrα gönlüme . Ne bileyim 'birine bakıp çıkαcaktım' de , 'kαlbimin αnahtαrını unuttum , onu αlαbilirmiyim ?' de . Ya bαhαne değil mi , gel işte çok özlendiğin 'Kαlbe' . ♥♥

Küçükken anneme mezarlıktan korkuyorum dediğimde 'ölüden değil, diriden kork' demişti. Zamanla anladım ki; annem yine haklıydı... [C.Süreya]

Arabada beş, evde on beş deyince aklıma gelen tek şey "nar" oluyor..
Böyle de terbiyeliyim, böyle de temiz işte kalbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…