Günün Sözü ?

İЧі DiηLε GüzεLiм ; iηЅaηLar EqLεηεвiLdikLεяiyLε Aяkadaş , AηLaтabiLdikLεяiyLε doSт , AqLayabiLdikLεяiyLε KaяdεŞ OLurLar​

İyiyim" desem yalan olur; "kötüyüm" desem inancıma dokunur... En güzeli, şükre vurayım dilimi; belki o zaman kalbim kurtulur.

Bazen kırıldım,Bazende kırdım.Hata insana mahsustur dedim,KÜSMEDİM,Ben hiç Kimseyi Kaybetmedim Sadece VAZGEÇMESİNİ Bildim..

- Dünyaya bir daha gelirsen nasıl bir hayat isterdin sorusuna kim ne derdi bilmiyorum ama, ben aynı ananın evladı olmak isterdim

Hani benden önce bi ilişkin vardı;Çok sevmiştin,Ve bana geldiğinde "dedin ki""Benim canım çok yandı,sen diğerleri gibi olma."Bende sana demiştim ya hani"Ben diğerleri gibi değilim,seni üzmeyeceğim"diye.Ben sözümde durdum üzmedim,terketmedim,vazgeçmedim.Sadece bana ait ol diye sevdim.Sevdim diye mi terkettin?Diğerleri gibi olmadğım için mi beni sevmedin.

Sevmek onunla olmak onun elini tutmak onu öpmek değildir gerçekten sevmek hergece onun hayaliyle uyumak onunla kalmaktır...

Ah be dünya ! Sen dönüyorsun onu anladık da bu insanlar senden daha hızlı dönüyor, hemde ortada hiçbir yörünge yokken.

Belki o herşeye değecek kadar değerli senin için; ama unutma ki, Sen de onun için kendini yıpratacak kadar değersiz değilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…