• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük ve Misafir yemek takımı nasıl olmalı?

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Kızlar tekrar merhaba;)
Misaifr yemek takımı için belirli bir fikrim var ama günlük yemek takımı nasıl olmalı sizce??
Misafir yemek takımı şık desenli bir takım aldım. Ama günlük kullanacağım yemek takımım nasıl olmalı sizce? Bir de çalışan bir bayan olacağım için neler tavsiye edersiniz?

Normal birşey al canım 6 kişik al takımı Ben çok önceden almış oldugum şu takımımı günlüğe kullanmaya karar verdim
$falcon günlük.webp

merhaba,
eğer çok bütçe ayırmak istemiyorsan, kütahya porselen gibi firmaların çok uygun fiyatlara 2. kalite seramik ürünleri mevcut,
2. kalite denmelerinin sebebi, ufak tefek renk hataları olması, bazılarında hata bile yok...

günlük yemek takımını sürekli kullanacaksın
bence sağlıklı olmasına dikkat et
kaliteli olsun
günlük kullanacaksın diye sağlığına zarar verecek bir şey alma
arkadaşım, günlük olsun diye pazardan çatal kaşık almıştı
insanın kendisini zwehirlememesi lazım

kızlar peki Biev markasının porselenleri kaliteli mi biliyor musunuz? Bi de Schafer'ınkiler nasıl? Kahvaltı seti almayı düşünüyorum da...

mikrodalga kullanicaksan üzerinde gümüs veya altin rengi desenleri olmamasina dikkat et...
mikrodalgada citir citir ediyor tabaklar ve dogru düzgün isinmiyor yemek...
ben dikkat etmemisim alirken.

kizlar yorumlariniz icin tesekkur ederim.Tavsiyelerinize kulak vericem. Bir de sormak istedigim sey sizce deseni nasil olmali.Siz duz desensiz mi kullaniyorsunuz yada desenli mi.Benim misafir icin olan desenli fakat gunluk kullanim icinnasil bir desen alsam bir turlu karara veremedim

Biz günlük yemek takımı için 6 kişilik kensimiz renkli tabaklardan bir takım oluşturmuştuk.
Bir de kuzenim Porlanddan bir takım almıştı.
Çok çiçekli desenli falan sevmiyorum ben daha sade seviyorum.
Bir tek kahvaltı takımım biraz nazar boncuklu gibi. (Kütahya)

büyük marketlerde ve bu küçük avm lerde (diğer tabirle bir milyoncuu ama çok gelişmişi:) ) oralarda 60 70 tl ye indirime giriyo güral porselen kütahya porselen sade ve çok şık takımlar geliyo çok az deseni olan ben o şekilde alıcam günlüğe hem ucuz hem kaliteli kullanan yakınlarım var tavsiye ederimm

benim ki bu link de üstteki büyük görseldeki takım. Red Dot Sofra Serisi | Bernardo
ama avm lerdeki 50-60tl lik 24parça kütahya porselen takımları da çok iyi bir alternatif.

buna zaten bişey demiyorum hastasıyım ama çok pahalı geliyo... genede napıcagım bellı olmaz yani alabilirim de bide bernardo da pembeli kelebekli takımı çok beğeniyorum ama hayırlısı diyelim fazla açılmamam lazım :)

evet bunu biliyorum aldığım dönemde buda aklımdaydı benim hatta 50tl fark verip bunu alabiliyordum ama yakından inceledim biraz çocuksu geldi bana.ben mutfakta hem renkli hem asil duracak sıkılmayacagım bi takım istedim.bu takımıda kırmızı masa örtüsü siyah runner ve kırmızı çatal bıçak takımı ile kurdum masaya gerçekten çok hoş oldu.ben bu takımı bernardo çeyiz setinin içinde almıştım osayede uyguna geldi.yoksa hayatta bu etiket fiyatını vermem buna bu fiyata 89parça yemek takımları var ya daha neler bir ürünün hem ekonomik hem kullanışlı olmasına çok dikkat ederim:)

Schafer in ürünleri bence güzel, ama anladığım kadarıyla sen takımdan cok rahat kullanışlı bir sey almalısın, hem günlük kullanırsın hem de misafirde. Kampanya sitelerini takip etsen, sordugun biev dahil bircok marka kampanyada cok uygun fiyatlara cıkıyor. limango, markafoni, perabulvari..vs bu siteleri takip etsen aradığını sanki bulacaksın. Sonucta schaeferin takım fiyatları da yüksek, simdi yılbaşı zamanı, tüm avm lerde indirim var, internet yerine biraz gezsen hem de elinle dokunup, gorerek de alabilirsin. Begendiklerini kampanyadan sonrasında da takip edebilirisin.

Back
X