Günlük Ev Temizliğine Gidenler

3+1 ev ise hangi mantıkla bir günde temizlenmesini bekliyorlarki
Hiçmi temizlik yapmıyorlar bir günde temizlik bitecek olsa herkesin evi bal dök yala olur ya
Temizlik şirketleri bile 2-3 kişi yolluyor
Bazılarıda arkadaşıyla anlaşıyor mesela ücret yarı yarıya bölünüyor falan
Bir günde bitmez bitemez
Haklısınız, ben tecrübesizliğimden yetiştiremiyorum diye düşünüp ikiye böldüm günü. Çünkü karşıdan bölye talep gelince noramlde böyle sandım. Ben kendi evim de bile bir günde mutfak temizleyip, sonra evde dip köse yapamam mutfak çok zamanımı alıyor çünkü. Ama sandım ki ev işine gidenler master yapıyor ve bu durum normal o_O
Yok canım normal değil 3+1 ev ise camlarda çok ve büyük ise imkansız 1 gün
Mutfak ve camlar hiç nefes dahi almasan anca yetişir 1 güne
Daha profesyonel varmı bilmiyorum
Varsa tecrübelerini püf noktalarını paylasırsa sevinirim 😁

Arkadaşlar selam, bir süredir işsizim ama iş arama sürecimde ağır gidiyorum çünkü oğlum bir ameliyat oldu ve onun tedavi süreci bitmedi sürekli çalıştığım bir işim olsa izin konularım sorun olacak...

Bu süreçte 2 kere ev temizliğine gittim ama tanıdık kişilerdi, işsizliğimi ve ihtiyaç durumumu bildiklerinden yardım gibi oldu ve karşılığında günlük 200 TL aldım, çok iyi geldi tabi. Şimdi birisi aracı oldu, haftaya salı günü yardımcı arayan bir kadın varmış. Aynı gün hem mutfak dip köşe hem detaylı ev temizliği istiyor 250 TL verecek. Para çok iyi ama mümkün değil aynı gün yetiştiremem dedim. 2 gün gelir, evdeki tüm işleri bitiririm dedim. Sizce doğru bir cevap mı vermişim?

Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum. Daha önce ev temizliği denedim kötü şeyler yaşadım ve uzun süre geçti üstünden. Şimdi yeniden denemek istedim. En azından tanıdıkların aracılığıyla giderim diye. Hem anlaşmam doğru mu bilmiyorum, hem de neyi nasıl yapacağım başkasının evinde diye düşünüyorum kafam çok karışıyor. Yetiştirememekten korkuyorum. Nasıl ilerleyebilirim fikir istiyorum.

NOT: internetim az olduğu için sürekli giremem toplu yazarım anlayışınıza sığınıyorum
Saat 10:00-13:30 temizliğe gelen yardımcıma günde 200 TL ödüyorum. Sil süpür toz al 1 banyo bir küçük tuvalet temizliği. Ayda 1 de tam gün geliyor birinde camlar perdeler birinde mutfak dolapları yapıyor. Tam güne de 400 veriyorum. Ankaradayım. Ücreti az buldum ama bulunduğunuz şehirle de alakalı tabi. Kolaylıklar dilerim.

Kocaeli uc arti bir ev 350₺ bulabılırsen.. belkı. Genel piyasa 450 500₺
Mutfak haric.genel dip köşe temızlık. Konu sahıbı sonrakı ıslerınde daha dogru fiyat verecektir.emegıne degsın. Insanlar da ucuz buldum dıye atlamasin hakedene hak ettigini vermek insanı bı vazife yanı

Arkadaşlar selam, bir süredir işsizim ama iş arama sürecimde ağır gidiyorum çünkü oğlum bir ameliyat oldu ve onun tedavi süreci bitmedi sürekli çalıştığım bir işim olsa izin konularım sorun olacak...

Bu süreçte 2 kere ev temizliğine gittim ama tanıdık kişilerdi, işsizliğimi ve ihtiyaç durumumu bildiklerinden yardım gibi oldu ve karşılığında günlük 200 TL aldım, çok iyi geldi tabi. Şimdi birisi aracı oldu, haftaya salı günü yardımcı arayan bir kadın varmış. Aynı gün hem mutfak dip köşe hem detaylı ev temizliği istiyor 250 TL verecek. Para çok iyi ama mümkün değil aynı gün yetiştiremem dedim. 2 gün gelir, evdeki tüm işleri bitiririm dedim. Sizce doğru bir cevap mı vermişim?

Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum. Daha önce ev temizliği denedim kötü şeyler yaşadım ve uzun süre geçti üstünden. Şimdi yeniden denemek istedim. En azından tanıdıkların aracılığıyla giderim diye. Hem anlaşmam doğru mu bilmiyorum, hem de neyi nasıl yapacağım başkasının evinde diye düşünüyorum kafam çok karışıyor. Yetiştirememekten korkuyorum. Nasıl ilerleyebilirim fikir istiyorum.

NOT: internetim az olduğu için sürekli giremem toplu yazarım anlayışınıza sığınıyorum
Ev temizliğinde şunları yapıcaksınız diyip yetişmezse ne olcak . Birgünde kendileri okadar iş yapabilirlermi acaba? Ben annemin eviiçin anlaştığım hanım 9 dan 12 kadar yarımgün 150 tl 9 dan 3 kadar tamgün 300 tl istedi .fiyat böyle şimdilik istanbulda tabiki farklıisteyenlerde vardır. Çoçuğunuza çok geçmiş olsun.

Yapmayın çok az.
İki güne ayırıp iki gün ayrı ayrı 250 şer alın bari.
Geçen haftalarda iki kişi geldi 450 ye.
Mutfak ayrıntı girmediler ki giremezler de mümkün değil.
Camlarım çok bütün perdeleri de indirip yıkadılar.
Heryeri de çok güzel sildiler.
Bir de üstünkörü yapanlar var bu paraya orası ayrı mevzu.
Hangi şehirde siniz bilmiyorum ama piyasa bu.
Büyükşehir deyim ben.

Eklentiler

• IMG_20220610_191040.jpg
    IMG_20220610_191040.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 345
Bir gün 500 lira ceycey.
Evde 75 metrekare.
Dipkose istersen mutfak dolabı falan 750 tl dediler.
Malzeme bana ait,(ev sahibine)sabah 7 akşam 5 de çıkarım evden dedi 😅
Ya ben de geçen hafta mecbur kalıp aldım. Tam gün diye anlaştım 2 kişi gelmişler yarım günde yapmak için neyse 400₺ temizlik için verdim bir de 2 kişi için yemek parası 100₺ gitti 500 liraya yapmış oldular. Koltuk ve halıları da ayrıca yıkattim. Temizlik bana 1000liradan fazlaya patladı.

Ya ben de geçen hafta mecbur kalıp aldım. Tam gün diye anlaştım 2 kişi gelmişler yarım günde yapmak için neyse 400₺ temizlik için verdim bir de 2 kişi için yemek parası 100₺ gitti 500 liraya yapmış oldular. Koltuk ve halıları da ayrıca yıkattim. Temizlik bana 1000liradan fazlaya patladı.
Koltuk ve halı silme için ayrıca para isterlerdi zaten.
Normal ev temizliği 500 TL.
Ayrıca duvar,halı,koltuk olursa daha fazla dediler ama hatırlamıyorum.

Vala bu temizlige gelenler redmen kanayan bir yara.Tamam konu sahibinin denk geldigi kadin da baya ölücüymüş hem dip köse hem mutfak detayli istiyomuş ta su anda resmen mulakata tabi tutuluyoruz.3 +1 mi ? Balkonlarinix buyuk mu? Cam pencere cok var mi? Yakinda evin panoramik goruntusunu gormeden gelmeyecekler!
Evet aynen böyle oldu. Benim görüştüğüm birisi evin videosunu atın da bir günde bitecek mi ona bakayim bi dedi, vallahi dedi billahi dedi😁

Doğru demişsiniz
Evet yetiştiririm deyip yalap şap yapmak daha kötü
Ben gerekirse bir yada iki odayı yapsın ama ardından beni tekrar temizlemek zorunda bırakmasın kafasındayım.
Ücrette baştan anlaşın evde kadının kendisininde olmasını isteyin ne olur ne olmaz.

Bayram sonrası elim alçıdan yeni çıktığı için aldım yardımcı. Camlarım büyük ve ilaveten camdan küpeştelerim var. Anlaşmadan şartlarını söyledi; mutfak dolaplarının içini ve duvarları silmiyorum dedi ok dedim. Sabah 9 da geldi akşam 18:30 da bitirdi, yarım saat yemek molası arada çay, kahve ikramımı bile kabul etmedi. 400 e anlaşmıştık 450 verdim, halıları ayrıca yıkattım, temizlik neredeyse 850 ye geldi. Bana sizin ücretiniz çok az geldi biraz arttırın bence.

Evet aynen böyle oldu. Benim görüştüğüm birisi evin videosunu atın da bir günde bitecek mi ona bakayim bi dedi, vallahi dedi billahi dedi😁
Benden de resim istedi kadın, camlar büyük mü, evde çok eşya var mı bakacakmış ona göre fiyat veriyorlarmış ilginç geldi ama sonra düşündüm mantıksız da değil🙈

Vallahi 1+1 biter 1 gunde demissiniz cok kirildim cunku 1+1e bile ayni gunde mutfak dolabina giremiyorum bugun 9.30da basladim camlar koltuk silme sil supur dolap ici temizle topla bel agrisindan oluyorum :KK43:
Ucuz olmus ama ilk elin gunahi olmaz diye dusunun, umarim bubdan sonra degecek ucreti verebilen musterileriniz olur

Vala bu temizlige gelenler redmen kanayan bir yara.Tamam konu sahibinin denk geldigi kadin da baya ölücüymüş hem dip köse hem mutfak detayli istiyomuş ta su anda resmen mulakata tabi tutuluyoruz.3 +1 mi ? Balkonlarinix buyuk mu? Cam pencere cok var mi? Yakinda evin panoramik goruntusunu gormeden gelmeyecekler!
Ben anlaşmak için resim isteyenle uğraşmış biri olarak sorması çok normal geldi evin her yerinin resmini istedi

Benim temizlikçi ablam ile şöyle yapıyoruz. Ben evde yaşasam da yaşamasam da haftada bir gelip hafif bir temizlik yapıyor. Evi havalandırıp çiçekleri sulayıp toz falan alıyor. 300 lira oduyorum.

Eger kalıcı ikamete döndüysem haftalık temizliğe ek iki ayda bir daha derin temizlik için iki gün arka arkaya geliyor ve ona da 250+250 toplam 500 oduyorum.Koltuk silme halı silme gibi işler yok. Koltukların kılıfı makinede yıkanıyor. Halıları da zaten her sezon temizlemeye gönderiyorum.Perde, tül, mutfak dolapları vs bende 😂

Bu hizmetin içinde pencere camı silmek de yok. Kendisi yapmak istiyor ama pencereler büyük ve kolunun yetişmesi için pervaza çıkması gerek bu yüzden izin vermiyorum.Cok tehlikeli. Cam silme robotu aldım ona sildiriyorum.

Yer İstanbul, ev 3+1 120 M2 az esyalı o yüzden pek kirlenmiyor günlük temizliği ben hallediyorum ve abla da geldiğinde rutin temizliği bir iki saatte bitiriyor. Yine de şu anda ödediğim para bana az geliyor ama haftalık değil ben hep aylık olarak ödüyorum hiç değilse toplu para işine yarasın. Bir de yol parasını, günlük sigortasını ve düzgün bir seyler yiyebilmesi için yemek parasını da veriyorum. Bu ay başı konuşup zam yapacağım.

Velhasıl benimki basit, zaten temiz tutulan, dümdüz bir ev hatta abla dalga geçiyor bu gün tatil günüm diye 😂

Siz klasik bir eve gidecekseniz o halde şu an istediğiniz fiyat çok düşük kalıyor. Baştan sıkı sıkı pazarlık yapın lütfen. İşiniz çok zor ve saygıyı hak eden bir iş.
Eleman lazım mi abla 😐

Bir gün 500 lira ceycey.
Evde 75 metrekare.
Dipkose istersen mutfak dolabı falan 750 tl dediler.
Malzeme bana ait,(ev sahibine)sabah 7 akşam 5 de çıkarım evden dedi 😅

Napıyo 750 liraya pardon? Yuh yani, biz de mühendisliği bırakıp günlüğü 750 liradan temizliğe gidelim oldu olacak
Hayatta vermem o parayı, bu kadarı açgözlülük

Eğer mutfağın detaylı temizliği yapılacaksa en az 1 gün sadece mutfak olur.
Ben 2 gün sırf mutfağı dip köşe, dolap içleri vs temizletmiştim çağırdığımda. 2 gün sırf mutfak sürdü düşünsene..
Kalan 1 gün de evin diğer yerleri eh işte orta halli. Toplamda 3 gün.
Yani dip köşe her yer 1 günde bitmez. Yüzeysel olur. Seni resmen kandırmaya çalışıyor.

X