Günlük Ev Temizliğine Gidenler

fiyatı beğenmeyenler ? bizim günlüğümüz 200 oluyo anca tek suçumuz maaşla çalışmak mı valla fiyatları görünce işi gücü bırakıp temizlik işine girmek lazım ne biçim fiyatlar bunlar
sigortanızda var ama sigorta maliyetiniz ne kadar işverene haberiniz var mı :KK70:
siz masa başı çalışıyorsunuz evleri temizleyenler başkasının pisliğini temizliyor ve ağır işçilik 1 gün gidip kayınvalidenizin evini temizleyinde göreyim bakalım temizlik işine girmek ister misiniz :KK66:

Adana'da arada aldığım abla aynı gün halı koltuk cam ne varsa siliyor arada gittiklerinden 300 düzenli gittiklerinden 250 alıyor ama siz yapamazsınız o halıyı omzuna atıp 2 kat çıkarıyor falan.. mutfak zaten çok zor yetişmez. Her şeyin tek tek tozunu alıyor dolapların üstünü siliyor mutfak dolaplarını dışarıdan siliyor ama dolap içlerine girmiyor

sigortanızda var ama sigorta maliyetiniz ne kadar işverene haberiniz var mı :KK70:
siz masa başı çalışıyorsunuz evleri temizleyenler başkasının pisliğini temizliyor ve ağır işçilik 1 gün gidip kayınvalidenizin evini temizleyinde göreyim bakalım temizlik işine girmek ister misiniz :KK66:
:KK70: girsemde başaramam ki ölüm gibi geliyo hafta sonları temizlik yapmak evde halbuki yaptığım bi banyoyu yıkamak süpürge paspas birde toz alma camlar en son ne zaman silindi unuttum haa birde balkon yıkamak onu unuttuk bana da ayda 1 kere gelen bir abla var detaya giren her yeri silip süpüren 260 alıyo dolap içleri filan yok bunun içinde ama dolabın kapağını silmek var sadece yüzeysel tabi haftasonu beraber yapıyoruz temizliği ablayla

Bir gün 500 lira ceycey.
Evde 75 metrekare.
Dipkose istersen mutfak dolabı falan 750 tl dediler.
Malzeme bana ait,(ev sahibine)sabah 7 akşam 5 de çıkarım evden dedi 😅
75 m2 eve 500 çok ama gerçekten ... hemde dip köşeye 750 denmiş
evim 180 m2 dip köşeye giriyorum tam 1 gün bile sürmüyor üstelik :KK43: benim evimde yaptığım temizliğe(özenerek) aynı büyüklükte ev için 350 istiyorlar

:KK70: girsemde başaramam ki ölüm gibi geliyo hafta sonları temizlik yapmak evde halbuki yaptığım bi banyoyu yıkamak süpürge paspas birde toz alma camlar en son ne zaman silindi unuttum haa birde balkon yıkamak onu unuttuk bana da ayda 1 kere gelen bir abla var detaya giren her yeri silip süpüren 260 alıyo dolap içleri filan yok bunun içinde ama dolabın kapağını silmek var sadece yüzeysel tabi haftasonu beraber yapıyoruz temizliği ablayla
yaa onu diyorum işte kolay değil düşünsenize başkasının evine gidip temizlik yaptığınızı ....kendi evinizde bile zor gelirken o eller başkasının pisliği içine girecek yani o yüzden 300 ler çok değil normal sizinde sadece aldığınız maaş değil günlük 200 + sigorta :KK66: bu temizliğe gelen kadınlara da sigorta yapılmalı günlük bildirilmeli ama yapan kimse yok maalesef onlarda bildiğiniz ağır işçi

yaa onu diyorum işte kolay değil düşünsenize başkasının evine gidip temizlik yaptığınızı ....kendi evinizde bile zor gelirken o eller başkasının pisliği içine girecek yani o yüzden 300 ler çok değil normal sizinde sadece aldığınız maaş değil günlük 200 + sigorta :KK66: bu temizliğe gelen kadınlara da sigorta yapılmalı günlük bildirilmeli ama yapan kimse yok maalesef onlarda bildiğiniz ağır işçi
yani haklısın valla bende hoş tutmaya çalışıyorum düzgün yemek söylerim dışardan yol ücretini de ayrı karşılarım ama daha fazlasına gücüm yok zaten bebek olduğu için birde ertesi gün topladığım ev yine savaş alanı :KK70: he bu arada bana gelen kadın emekli sigortaya ihtiyacı yok yetim torunları var onları okutuyorum diyo tek maaş yetmiyo diyo kadını kayınvalidem bulmuştu ihtiyacı da var sende temizlikçi çağırıyorsun bari ihtiyaç sahibi birine yardımcı olursun demişti genelde ben hafta içi yapılacaksa kayınvalidem ile ikisi çok iyi iş çıkarıyo bebeğimi de dedesine verip parkta bahçede oynatıyo ben işteyken temiz eve geliyorum :KK70: hakkını ödeyemem valla bazen 2 kişi halledip yemek bile yapıp bıraktıkları oluyo

yani haklısın valla bende hoş tutmaya çalışıyorum düzgün yemek söylerim dışardan yol ücretini de ayrı karşılarım ama daha fazlasına gücüm yok zaten bebek olduğu için birde ertesi gün topladığım ev yine savaş alanı :KK70: he bu arada bana gelen kadın emekli sigortaya ihtiyacı yok yetim torunları var onları okutuyorum diyo tek maaş yetmiyo diyo kadını kayınvalidem bulmuştu ihtiyacı da var sende temizlikçi çağırıyorsun bari ihtiyaç sahibi birine yardımcı olursun demişti genelde ben hafta içi yapılacaksa kayınvalidem ile ikisi çok iyi iş çıkarıyo bebeğimi de dedesine verip parkta bahçede oynatıyo ben işteyken temiz eve geliyorum :KK70: hakkını ödeyemem valla bazen 2 kişi halledip yemek bile yapıp bıraktıkları oluyo
Ballisiniz

Çok az ücreti. Ya da bizim buralarda pahalı bilmiyorum. Bursa’da yaşıyorum. Piyasa şu anda 3+1 dip köşe temizlik 300 tl. İş bitmezse başka zaman gelirse fiyat artar. Ben düzenli her hafta alıyorum. Çok eski çalışanımız. Her hafta geldiği ve işler bu nedenle az olduğu için 09:00-17:00 çalışma saatiyle (bazen 1 saat uzuyor) 250 tl veriyorum.

Arkadaşlar selam, bir süredir işsizim ama iş arama sürecimde ağır gidiyorum çünkü oğlum bir ameliyat oldu ve onun tedavi süreci bitmedi sürekli çalıştığım bir işim olsa izin konularım sorun olacak...

Bu süreçte 2 kere ev temizliğine gittim ama tanıdık kişilerdi, işsizliğimi ve ihtiyaç durumumu bildiklerinden yardım gibi oldu ve karşılığında günlük 200 TL aldım, çok iyi geldi tabi. Şimdi birisi aracı oldu, haftaya salı günü yardımcı arayan bir kadın varmış. Aynı gün hem mutfak dip köşe hem detaylı ev temizliği istiyor 250 TL verecek. Para çok iyi ama mümkün değil aynı gün yetiştiremem dedim. 2 gün gelir, evdeki tüm işleri bitiririm dedim. Sizce doğru bir cevap mı vermişim?

Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum. Daha önce ev temizliği denedim kötü şeyler yaşadım ve uzun süre geçti üstünden. Şimdi yeniden denemek istedim. En azından tanıdıkların aracılığıyla giderim diye. Hem anlaşmam doğru mu bilmiyorum, hem de neyi nasıl yapacağım başkasının evinde diye düşünüyorum kafam çok karışıyor. Yetiştirememekten korkuyorum. Nasıl ilerleyebilirim fikir istiyorum.

NOT: internetim az olduğu için sürekli giremem toplu yazarım anlayışınıza sığınıyorum
Ben uzun zamandir almiyorum sebep şu cam silsem kapi silmem kapi silsem hali silmem diyorlar iş begendiremiyoruz paramla rezil oluyorum.ayrica şuan adanada 300 ile 350 arasi günlük.cam .kapi varsa halı dip bucak temizliktir tüm gün yetişirse tabi.dolaplarin yüzeyi silinir içleri degil.ayrica sabah 9 akşam 5 kadar ne yapabilirsen sabah kahvalti öglen yemek birde istersen kahve molası normali budur.ama şimdiki kadinlar iş begenmiyor.

Arkadaşlar selam, bir süredir işsizim ama iş arama sürecimde ağır gidiyorum çünkü oğlum bir ameliyat oldu ve onun tedavi süreci bitmedi sürekli çalıştığım bir işim olsa izin konularım sorun olacak...

Bu süreçte 2 kere ev temizliğine gittim ama tanıdık kişilerdi, işsizliğimi ve ihtiyaç durumumu bildiklerinden yardım gibi oldu ve karşılığında günlük 200 TL aldım, çok iyi geldi tabi. Şimdi birisi aracı oldu, haftaya salı günü yardımcı arayan bir kadın varmış. Aynı gün hem mutfak dip köşe hem detaylı ev temizliği istiyor 250 TL verecek. Para çok iyi ama mümkün değil aynı gün yetiştiremem dedim. 2 gün gelir, evdeki tüm işleri bitiririm dedim. Sizce doğru bir cevap mı vermişim?

Bu işler nasıl oluyor bilmiyorum. Daha önce ev temizliği denedim kötü şeyler yaşadım ve uzun süre geçti üstünden. Şimdi yeniden denemek istedim. En azından tanıdıkların aracılığıyla giderim diye. Hem anlaşmam doğru mu bilmiyorum, hem de neyi nasıl yapacağım başkasının evinde diye düşünüyorum kafam çok karışıyor. Yetiştirememekten korkuyorum. Nasıl ilerleyebilirim fikir istiyorum.

NOT: internetim az olduğu için sürekli giremem toplu yazarım anlayışınıza sığınıyorum
Oğlunuza çok geçmiş olsun 250 çok az ben ilk gelen birine 400 den aşağı vermiyorum artık düzenli her ay gelirse 300 . 2 gün gitmeniz doğru gelmedi o işlerin tek güne sığmayacağını ya bi dahaki gelişinizde Ya da iki günlük ücretle yapabileceğinizi söyleseniz daha iyi olurdu

Neye güldün kız ceycey🤭🥰
valla 500 lerden 750 lerden kapı açarlarsa kendimiz evimizi temizleriz artı başka evlere de gideriz inadına.dinsizin hakkından imansız gelirmiş.bizlere yüzde yüz zam mı yapıldı ki biz de onlara yapalım?

Tabii onlar hiç de az kazanmıyor. Benim arkadaşıma düzenli her gün gelen günlük 400 alıyo, günlük abone tarifesi gibi bişey bu. Onun dışında gittiklerine yarım 250 ye geliyo. Benim iş arkadaşlarımdan edindiğim piyasa da bu şekilde hepsi.
Müşteri oturtturdu mu iyi kazanıyolar ceycey , biliyosun bi de tavsiyeyle alınır temizlikçi.
işte herkes bütçesine göresini bulur.zengin semte giden kadınla memurların çoğunlukta olduğu semte giden aynı ücreti alamaz.benim sınırım 350 mesela.biraz aşağımda lüks semtler başlıyor onlar 450 500 verebilir yardım olsun diye de kadına.kimi küçük ilçededir 200 e bulur.ama 750 de olmaz yani el insaf

dip köşe temizlik hele ki mutfağın ince temizliği de var bir günde bitmesi imkansız gibi, diyelim günlüğüne 250 tl ye anlaştınız ama iş bitmedi iki gün sürecek o zaman 500 tl almanız gerekir çünkü gün hesabına göre anlaşılır yok ben tüm evi dip köşe temizleteceğim diyorsa bir fiyatta anlaşılır siz ister 1 günde ister 3 günde temizliği bitirirsiniz.

ben detaylı temizlik için yardımcı çağırdığımda kendimde iş yapıyorum mesela gelen kişi camları siliyorsa ben o sırada perdeleri makineye atıp, mutfak dolaplarının içlerini siliyorum çünkü evim büyük ve bir kişinin bir günde o kadar işi yapmasına imkan yok bazen gün bitiyor yetişmiyor ertesi günde kalan yerler için tekrar geliyor iki günlük ücret veriyorum.

250 az,2 gün için 500 lira verecekse olabilir ama azına çalışmayın bence zira hiç kolay değil ev işi.
Evdeyken yapılan basit temizlik gibi değil en basitinden cam sil perde yıka,kapı dolap sil vb işler bayram temizliği gibi oluyor,onuda ben evde kendim yapacak olsam günlere bölerim,bir gün cam sil perde yıka,bir gün dolaplar,kapılar vs. Siz gidip hepsini 1 günde bitireceksiniz olmaz bence bu ücrete. 2 gün demeniz iyi olmuş bu anlamda tabi 500 lira alacağınızı varsayıyorum,2 güne 250 lira olmaz. 300 -350 bandinda bir fiyat belirleyin cam silinip perde yıkacaksa dolap (mutfak dolabı)vb işlerin detayını yapamazsınız zaten. Birde evin durumunu bilmiyorsunuz,kimi ev vardır camı azdır kücüktür,dağinıklık eşya fazlası yoktur sizi zorlamaz,kimi ev vardır camları büyüktür,perdesi fon vs vardır çok uğraştırır,mutfak dolapları büyüktür,eşyası çoktur. Bana gelen kişi 6-7 sene önce 200 alıyordu benden,arkadaşıma gönderdim sordu önce kaç oda nasıl evi diye,2+1 derli toplu ev,camlar küçük demiştim ondan 140 almıştı mesela. 120-140 bandıydaydı zaten o zaman fiyatlar. Eli çabuk güzel temizlik yapıyor diye fazlasini veriyordum kime söylesem pahalı diyordu ama cağırdıklarında hakkiymış ne hızli ve temiz çalışıyor diyip çaģırmaya devam ediyorlardi. Kime gonderdiysem de memnun kaldı,devam etti onunla. Sonra sigortalı işe girdi,ben yerine birini bulamadım.
Sizde kendi işinize göre evin durumuna göre fiyat verirsiniz artık devam edecekseniz bu işe. Ki zaten işinizi beğenip cağırirlar tekrar sizi. O zaman samimiyetiniz olur düzenli gidince de dersiniz bugun cam silmeyelim,dolapları detaylı temizleyelim vs diye ama tek güne bu kadar iş bekleyen insanlardan uzak durun, tamam para alıyorsunuz da insanüstü istenilen şeyler 1 gün için.

Haklısınız, ben tecrübesizliğimden yetiştiremiyorum diye düşünüp ikiye böldüm günü. Çünkü karşıdan bölye talep gelince noramlde böyle sandım. Ben kendi evim de bile bir günde mutfak temizleyip, sonra evde dip köse yapamam mutfak çok zamanımı alıyor çünkü. Ama sandım ki ev işine gidenler master yapıyor ve bu durum normal o_O

Haklısınız, ben tecrübesizliğimden yetiştiremiyorum diye düşünüp ikiye böldüm günü. Çünkü karşıdan bölye talep gelince noramlde böyle sandım. Ben kendi evim de bile bir günde mutfak temizleyip, sonra evde dip köse yapamam mutfak çok zamanımı alıyor çünkü. Ama sandım ki ev işine gidenler master yapıyor ve bu durum normal o_O
Yok asla normal değil,olur mu öyle şey.
Kendi evinizde nasıl ki 1 günde heryeri detaylı temizleyemiyorsanız başka bir evde de olmaz ki,ancak 1+0/1+1 minik bir daire olur onu 1 günde detayli temizleyebilirsiniz. Hepsi bir arada olmaz yani olamaz. Bir dahakine fiyat belirlerken oda/balkon sayısını ve ne iş istediklerini sorup ona göre fiyat verin derim.

Olsun üzülme. Ağız da değiştirme. Ne dediysen öyle yap. Bu kadın senin öyle bir reklamını yapacak ki artık sen müşteri sececeksin bak gör... promosyon çalışması olarak düşün yani.

X