250 az,2 gün için 500 lira verecekse olabilir ama azına çalışmayın bence zira hiç kolay değil ev işi.
Evdeyken yapılan basit temizlik gibi değil en basitinden cam sil perde yıka,kapı dolap sil vb işler bayram temizliği gibi oluyor,onuda ben evde kendim yapacak olsam günlere bölerim,bir gün cam sil perde yıka,bir gün dolaplar,kapılar vs. Siz gidip hepsini 1 günde bitireceksiniz olmaz bence bu ücrete. 2 gün demeniz iyi olmuş bu anlamda tabi 500 lira alacağınızı varsayıyorum,2 güne 250 lira olmaz. 300 -350 bandinda bir fiyat belirleyin cam silinip perde yıkacaksa dolap (mutfak dolabı)vb işlerin detayını yapamazsınız zaten. Birde evin durumunu bilmiyorsunuz,kimi ev vardır camı azdır kücüktür,dağinıklık eşya fazlası yoktur sizi zorlamaz,kimi ev vardır camları büyüktür,perdesi fon vs vardır çok uğraştırır,mutfak dolapları büyüktür,eşyası çoktur. Bana gelen kişi 6-7 sene önce 200 alıyordu benden,arkadaşıma gönderdim sordu önce kaç oda nasıl evi diye,2+1 derli toplu ev,camlar küçük demiştim ondan 140 almıştı mesela. 120-140 bandıydaydı zaten o zaman fiyatlar. Eli çabuk güzel temizlik yapıyor diye fazlasini veriyordum kime söylesem pahalı diyordu ama cağırdıklarında hakkiymış ne hızli ve temiz çalışıyor diyip çaģırmaya devam ediyorlardi. Kime gonderdiysem de memnun kaldı,devam etti onunla. Sonra sigortalı işe girdi,ben yerine birini bulamadım.
Sizde kendi işinize göre evin durumuna göre fiyat verirsiniz artık devam edecekseniz bu işe. Ki zaten işinizi beğenip cağırirlar tekrar sizi. O zaman samimiyetiniz olur düzenli gidince de dersiniz bugun cam silmeyelim,dolapları detaylı temizleyelim vs diye ama tek güne bu kadar iş bekleyen insanlardan uzak durun, tamam para alıyorsunuz da insanüstü istenilen şeyler 1 gün için.