Günlük Ev Temizliğine Gidenler

Bı abla tanıyorum Tepebaşı da oturuyor ona bı sorup döneyim size.
Kendi evime alıp memnun kaldığım yok şuan almıyorum yardımcı.
Ben bı bakayım size döneyim olur mu 🙏
Çok teşekkür ederim 🙏☺️ilk etapta tek seferlik detaylı bi temizlik için istiyorum. Maddi durumumu biraz toplayınca da ayda bir inşallah 🙏 çok sağ olun

Kucuk bır sehırde aynı gun temızlıge 400 aldılar ev ıkı oda bır salon ıkı gun dıp kose ıcın 600 ıstedı baska bırı

250 lira çok az.
Tamam böyle kabul etmişsiniz bu defa ama bir daha bu fiyata gitmeyin.
Hem de iki gün gideceksiniz.
Dolap içleri istiyorsanız ayrı geliriz diyorlar bizim burda.
Geldikleri gün mutfak dolaplarını dıştan siliyorlar sadece.
Ben bundan 6 sene önce 4+1 evimi 250 liraya yaptırmıştım.

Eğer büyük şehirdeyseniz az ücret teklif etmişler onu söyleyeyim, umarım sizin için her şey iyi olur.

Merhaba Ankara etlik aşağı eğlence mahallesinde oturuyorum haftada 1 yarım gün ayda 1 tam gün temizliğe gelecek bayan arıyorum.

Üsküdar da oturuyorum 10 günde bir yardıma gelebilecek birini arıyorum. Yakın olursa ekstra ütü - cam İçin yarım gün de anlaşabiliriz

Merhaba arkadaşlar size sorum olacak biraz tuhaf ama yinede sormak istedim arkadaşım bana iki kişi ayarladi ev temizliği için 2 kişi geliyorlarmis yarım güne 400 dedi tamam dedim neyse geldiler hemen işe basladilar arada kahvaltı hazırladım yedik içtik tekrar ise devam ettiler bir saat sonra tekrar bı çay ikram ettim hatta yarım günden biraz uzun sürdü ben 500 verdim verirken de emin olmak için tek kisim yoksa iki kisimi bu fiyat dedim iki kişi dediler. Şimdi arkadaşım aramış ben kadınları aç birakmisim öyle olmazmış kahvaltıdan sonra çayın yanına bisküvi meyve çerez fln koyacakmisim giderken de iş bitince karınlarını doyurup öyle gonderecekmisim vakitleri yoksada ellerine paket yapıp verecekmisim. Ee kuzum ben bu kadar hizmet ettikten sonra kendi işimi kendim yaparım birde ilk geliyorlar daha güvendiğim zaman ben anahtarı verip çıkacağım başlarını beklemem mı gerekiyor karınlarını doyurmak icin. Kizlar benmi yanlış düşünüyorum yoksa düzen böylemi ?

Merhaba arkadaşlar size sorum olacak biraz tuhaf ama yinede sormak istedim arkadaşım bana iki kişi ayarladi ev temizliği için 2 kişi geliyorlarmis yarım güne 400 dedi tamam dedim neyse geldiler hemen işe basladilar arada kahvaltı hazırladım yedik içtik tekrar ise devam ettiler bir saat sonra tekrar bı çay ikram ettim hatta yarım günden biraz uzun sürdü ben 500 verdim verirken de emin olmak için tek kisim yoksa iki kisimi bu fiyat dedim iki kişi dediler. Şimdi arkadaşım aramış ben kadınları aç birakmisim öyle olmazmış kahvaltıdan sonra çayın yanına bisküvi meyve çerez fln koyacakmisim giderken de iş bitince karınlarını doyurup öyle gonderecekmisim vakitleri yoksada ellerine paket yapıp verecekmisim. Ee kuzum ben bu kadar hizmet ettikten sonra kendi işimi kendim yaparım birde ilk geliyorlar daha güvendiğim zaman ben anahtarı verip çıkacağım başlarını beklemem mı gerekiyor karınlarını doyurmak icin. Kizlar benmi yanlış düşünüyorum yoksa düzen böylemi ?
Yarım güne bu kadar yeme içme olacaksa iş ne zaman yapılacak? İş yapmaya geleni ağırlayacaksam ne anladım bu işten.. ben olsam bir daha çağırmam

Merhaba arkadaşlar size sorum olacak biraz tuhaf ama yinede sormak istedim arkadaşım bana iki kişi ayarladi ev temizliği için 2 kişi geliyorlarmis yarım güne 400 dedi tamam dedim neyse geldiler hemen işe basladilar arada kahvaltı hazırladım yedik içtik tekrar ise devam ettiler bir saat sonra tekrar bı çay ikram ettim hatta yarım günden biraz uzun sürdü ben 500 verdim verirken de emin olmak için tek kisim yoksa iki kisimi bu fiyat dedim iki kişi dediler. Şimdi arkadaşım aramış ben kadınları aç birakmisim öyle olmazmış kahvaltıdan sonra çayın yanına bisküvi meyve çerez fln koyacakmisim giderken de iş bitince karınlarını doyurup öyle gonderecekmisim yYavakitleri yoksada ellerine paket yapıp verecekmisim. Ee kuzum ben bu kadar hizmet ettikten sonra kendi işimi kendim yaparım birde ilk geliyorlar daha güvendiğim zaman ben anahtarı verip çıkacağım başlarını beklemem mı gerekiyor karınlarını doyurmak icin. Kizlar benmi yanlış düşünüyorum yoksa düzen böylemi ?
Yarım gün için fiyat yüksek değil mi tüm gün fiyatı genelde 400-500-600 civarında istiyorlar siz de günlüğü 1000 TL gelmiş yarım günde kahvaltı vermişsiniz ac değiller yani verdiğiniz ikram yeter.

Yarım gün için yemek verme zorunluluğunuz yok. Temizliğe mi geliyorlar altın gününe mi? Arkadaşınız kafayı yemiş.

Yarım güne bu kadar yeme içme olacaksa iş ne zaman yapılacak? İş yapmaya geleni ağırlayacaksam ne anladım bu işten.. ben olsam bir daha çağırmam
Çağırmayı düşünmüyorum zaten temizliklerini beğenmedim arkadaşımda dedim
Yarım gün için fiyat yüksek değil mi tüm gün fiyatı genelde 400-500-600 civarında istiyorlar siz de günlüğü 1000 TL gelmiş yarım günde kahvaltı vermişsiniz ac d
ğiller yani verdiğiniz ikram yeter.
Yok 400 demişler ben yarım günden biraz fazla çalıştıkları için 500 verdim birde piyasayı bilmediğim için tek kisimi çift kişinin diye sordum iki kişi için dediler tek kişi için deseler yine verecektim 1000 TL yi . Benim zoruma giden aç bıraktı demeleri 8 aylık hamileyim 45 dk fln otuduk kahvaltı yaptık gelir gelmez yapmış olsaydık belki haklilardi iş bitene kadar acıkmış olabilirlerdi hamile halimle ben acikmadim anlamadım gitti

Yok 400 demişler ben yarım günden biraz fazla çalıştıkları için 500 verdim birde piyasayı bilmediğim için tek kisimi çift kişinin diye sordum iki kişi için dediler tek kişi için deseler yine verecektim 1000 TL yi . Benim zoruma giden aç bıraktı demeleri 8 aylık hamileyim 45 dk fln otuduk kahvaltı yaptık gelir gelmez yapmış olsaydık belki haklilardi iş bitene kadar acıkmış olabilirlerdi hamile halimle ben acikmadim anlamadım gitti
Eğer Facebook kullanıyorsanız gruplar oluyor bulunduğunuz şehirle oralarda fiyatlara bakabilirsiniz piyasa fiyatlarına temizliğe gidenler genelde tek gitmiyor zaten çift gidiyorlar ve aldıkları parayı bolusuyorlar fiyat yüksek geldi bana yarım gün için tabi evinizin büyük mu kucuk mu buda etken

Eğer Facebook kullanıyorsanız gruplar oluyor bulunduğunuz şehirle oralarda fiyatlara bakabilirsiniz piyasa fiyatlarına temizliğe gidenler genelde tek gitmiyor zaten çift gidiyorlar ve aldıkları parayı bolusuyorlar fiyat yüksek geldi bana yarım gün için tabi evinizin büyük mu kucuk mu buda etken
Sorunumuz fiyat degilki tek kişi o fiyatı istese yine verirdim diyorum emek var sonucta işlerini beğenmedim o ayrı mesele. Sorunumuz kahvaltı hazırladım yedik içtik arkasından bir süre sonra çay ikram ettim ona rağmen aç birakti demişler 🙄

Sorunumuz fiyat degilki tek kişi o fiyatı istese yine verirdim diyorum emek var sonucta işlerini beğenmedim o ayrı mesele. Sorunumuz kahvaltı hazırladım yedik içtik arkasından bir süre sonra çay ikram ettim ona rağmen aç birakti demişler 🙄
Oda onların ayıbı zaten yazdım onuda kahvaltı vermişsiniz yarım gün de çay ikram etmişsiniz yeter.

Ay olur mu öyle şey arkadaşınız saçmalamasın. Tam günse bazı kadınkar kahvaltısını edip gelir bir çay kahve ikram ederim, bazen erken gelir beraber yeriz. Öğlen mutlaka yemeğini eksik etmem, arada gene bir kahve ikram ederim ama bu tam gün için. Yarım güne bu kadar ikram yeterli bence.

Bu kadar strese girmemek için uzun süredir almıyorum birini. Arkadaşım kahvaltı vermiş, oglen yemek söylemiş kahve yapmış . Kadin gittikten sonra tanıdığına sikayet etmiş kebap niye söylememiş diye... Ben de bir keresinde öğlen için borek yaptım cay yaptım dışarıdan tiramisu aldım, tiramisuyu gördü burun kıvırdı ayy hazir mi aldın.. ben evde kendim soyle yapıyorum bunu böyle yapıyorum..

Ay olur mu öyle şey arkadaşınız saçmalamasın. Tam günse bazı kadınkar kahvaltısını edip gelir bir çay kahve ikram ederim, bazen erken gelir beraber yeriz. Öğlen mutlaka yemeğini eksik etmem, arada gene bir kahve ikram ederim ama bu tam gün için. Yarım güne bu kadar ikram yeterli bence.
Bunca ikrama hala aç kaldık diyen adamlar yere yatsa konu sahibini de yer. Bu ne be 😂

Bir zahmet sabah erken kalkıp kahvaltısını yapsaydı ne demek ise aç gelmek? Arada çay kahve + is bittikten sonra 1 ogun olurdu tok çıkmış olurdu. Bu maddi anlamda hesapcilik yapmaktan başka birsey değil terbiyesizlik yapmışlar
Hangimiz ise aç gidip yarım saat kahvaltı ile oyalaniyoruz ki?

250 aşırı düşük bir fiyat biz günlüğüne 400 +yol +yemek olarak anlaştık ablamızla.

X