- Konu Sahibi kackaloribu
Uzun zamandır detaylı bi temizlik yapamadım ilk etapta onun için tek seferlik. Ama maddi durumumu biraz toparlayınca ayda bir gelecek birini arıyorum.Günlük derken sürekli mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun zamandır detaylı bi temizlik yapamadım ilk etapta onun için tek seferlik. Ama maddi durumumu biraz toparlayınca ayda bir gelecek birini arıyorum.Günlük derken sürekli mi
Çok teşekkür ederim ilk etapta tek seferlik detaylı bi temizlik için istiyorum. Maddi durumumu biraz toplayınca da ayda bir inşallah çok sağ olunBı abla tanıyorum Tepebaşı da oturuyor ona bı sorup döneyim size.
Kendi evime alıp memnun kaldığım yok şuan almıyorum yardımcı.
Ben bı bakayım size döneyim olur mu
Yarım güne bu kadar yeme içme olacaksa iş ne zaman yapılacak? İş yapmaya geleni ağırlayacaksam ne anladım bu işten.. ben olsam bir daha çağırmamMerhaba arkadaşlar size sorum olacak biraz tuhaf ama yinede sormak istedim arkadaşım bana iki kişi ayarladi ev temizliği için 2 kişi geliyorlarmis yarım güne 400 dedi tamam dedim neyse geldiler hemen işe basladilar arada kahvaltı hazırladım yedik içtik tekrar ise devam ettiler bir saat sonra tekrar bı çay ikram ettim hatta yarım günden biraz uzun sürdü ben 500 verdim verirken de emin olmak için tek kisim yoksa iki kisimi bu fiyat dedim iki kişi dediler. Şimdi arkadaşım aramış ben kadınları aç birakmisim öyle olmazmış kahvaltıdan sonra çayın yanına bisküvi meyve çerez fln koyacakmisim giderken de iş bitince karınlarını doyurup öyle gonderecekmisim vakitleri yoksada ellerine paket yapıp verecekmisim. Ee kuzum ben bu kadar hizmet ettikten sonra kendi işimi kendim yaparım birde ilk geliyorlar daha güvendiğim zaman ben anahtarı verip çıkacağım başlarını beklemem mı gerekiyor karınlarını doyurmak icin. Kizlar benmi yanlış düşünüyorum yoksa düzen böylemi ?
Yarım gün için fiyat yüksek değil mi tüm gün fiyatı genelde 400-500-600 civarında istiyorlar siz de günlüğü 1000 TL gelmiş yarım günde kahvaltı vermişsiniz ac değiller yani verdiğiniz ikram yeter.Merhaba arkadaşlar size sorum olacak biraz tuhaf ama yinede sormak istedim arkadaşım bana iki kişi ayarladi ev temizliği için 2 kişi geliyorlarmis yarım güne 400 dedi tamam dedim neyse geldiler hemen işe basladilar arada kahvaltı hazırladım yedik içtik tekrar ise devam ettiler bir saat sonra tekrar bı çay ikram ettim hatta yarım günden biraz uzun sürdü ben 500 verdim verirken de emin olmak için tek kisim yoksa iki kisimi bu fiyat dedim iki kişi dediler. Şimdi arkadaşım aramış ben kadınları aç birakmisim öyle olmazmış kahvaltıdan sonra çayın yanına bisküvi meyve çerez fln koyacakmisim giderken de iş bitince karınlarını doyurup öyle gonderecekmisim yYavakitleri yoksada ellerine paket yapıp verecekmisim. Ee kuzum ben bu kadar hizmet ettikten sonra kendi işimi kendim yaparım birde ilk geliyorlar daha güvendiğim zaman ben anahtarı verip çıkacağım başlarını beklemem mı gerekiyor karınlarını doyurmak icin. Kizlar benmi yanlış düşünüyorum yoksa düzen böylemi ?
Yarım gün için yemek verme zorunluluğunuz yok. Temizliğe mi geliyorlar altın gününe mi? Arkadaşınız kafayı yemiş.Merhaba arkadaşlar size sorum olacak biraz tuhaf ama yinede sormak istedim arkadaşım bana iki kişi ayarladi ev temizliği için 2 kişi geliyorlarmis yarım güne 400 dedi tamam dedim neyse geldiler hemen işe basladilar arada kahvaltı hazırladım yedik içtik tekrar ise devam ettiler bir saat sonra tekrar bı çay ikram ettim hatta yarım günden biraz uzun sürdü ben 500 verdim verirken de emin olmak için tek kisim yoksa iki kisimi bu fiyat dedim iki kişi dediler. Şimdi arkadaşım aramış ben kadınları aç birakmisim öyle olmazmış kahvaltıdan sonra çayın yanına bisküvi meyve çerez fln koyacakmisim giderken de iş bitince karınlarını doyurup öyle gonderecekmisim vakitleri yoksada ellerine paket yapıp verecekmisim. Ee kuzum ben bu kadar hizmet ettikten sonra kendi işimi kendim yaparım birde ilk geliyorlar daha güvendiğim zaman ben anahtarı verip çıkacağım başlarını beklemem mı gerekiyor karınlarını doyurmak icin. Kizlar benmi yanlış düşünüyorum yoksa düzen böylemi ?
Çağırmayı düşünmüyorum zaten temizliklerini beğenmedim arkadaşımda dedimYarım güne bu kadar yeme içme olacaksa iş ne zaman yapılacak? İş yapmaya geleni ağırlayacaksam ne anladım bu işten.. ben olsam bir daha çağırmam
Yarım gün için fiyat yüksek değil mi tüm gün fiyatı genelde 400-500-600 civarında istiyorlar siz de günlüğü 1000 TL gelmiş yarım günde kahvaltı vermişsiniz ac d
Yok 400 demişler ben yarım günden biraz fazla çalıştıkları için 500 verdim birde piyasayı bilmediğim için tek kisimi çift kişinin diye sordum iki kişi için dediler tek kişi için deseler yine verecektim 1000 TL yi . Benim zoruma giden aç bıraktı demeleri 8 aylık hamileyim 45 dk fln otuduk kahvaltı yaptık gelir gelmez yapmış olsaydık belki haklilardi iş bitene kadar acıkmış olabilirlerdi hamile halimle ben acikmadim anlamadım gittiğiller yani verdiğiniz ikram yeter.
Eğer Facebook kullanıyorsanız gruplar oluyor bulunduğunuz şehirle oralarda fiyatlara bakabilirsiniz piyasa fiyatlarına temizliğe gidenler genelde tek gitmiyor zaten çift gidiyorlar ve aldıkları parayı bolusuyorlar fiyat yüksek geldi bana yarım gün için tabi evinizin büyük mu kucuk mu buda etkenÇağırmayı düşünmüyorum zaten temizliklerini beğenmedim arkadaşımda dedim
Yok 400 demişler ben yarım günden biraz fazla çalıştıkları için 500 verdim birde piyasayı bilmediğim için tek kisimi çift kişinin diye sordum iki kişi için dediler tek kişi için deseler yine verecektim 1000 TL yi . Benim zoruma giden aç bıraktı demeleri 8 aylık hamileyim 45 dk fln otuduk kahvaltı yaptık gelir gelmez yapmış olsaydık belki haklilardi iş bitene kadar acıkmış olabilirlerdi hamile halimle ben acikmadim anlamadım gitti
Sorunumuz fiyat degilki tek kişi o fiyatı istese yine verirdim diyorum emek var sonucta işlerini beğenmedim o ayrı mesele. Sorunumuz kahvaltı hazırladım yedik içtik arkasından bir süre sonra çay ikram ettim ona rağmen aç birakti demişlerEğer Facebook kullanıyorsanız gruplar oluyor bulunduğunuz şehirle oralarda fiyatlara bakabilirsiniz piyasa fiyatlarına temizliğe gidenler genelde tek gitmiyor zaten çift gidiyorlar ve aldıkları parayı bolusuyorlar fiyat yüksek geldi bana yarım gün için tabi evinizin büyük mu kucuk mu buda etken
Oda onların ayıbı zaten yazdım onuda kahvaltı vermişsiniz yarım gün de çay ikram etmişsiniz yeter.Sorunumuz fiyat degilki tek kişi o fiyatı istese yine verirdim diyorum emek var sonucta işlerini beğenmedim o ayrı mesele. Sorunumuz kahvaltı hazırladım yedik içtik arkasından bir süre sonra çay ikram ettim ona rağmen aç birakti demişler
Çağırmayı düşünmüyorum zaten temizliklerini beğenmedim arkadaşımda dedim
Yok 400 demişler ben yarım günden biraz fazla çalıştıkları için 500 verdim birde piyasayı bilmediğim için tek kisimi çift kişinin diye sordum iki kişi için dediler tek kişi için deseler yine verecektim 1000 TL yi . Benim zoruma giden aç bıraktı demeleri 8 aylık hamileyim 45 dk fln otuduk kahvaltı yaptık gelir gelmez yapmış olsaydık belki haklilardi iş bitene kadar acıkmış olabilirlerdi hamile halimle ben acikmadim anlamadım gitti
Bu kadar strese girmemek için uzun süredir almıyorum birini. Arkadaşım kahvaltı vermiş, oglen yemek söylemiş kahve yapmış . Kadin gittikten sonra tanıdığına sikayet etmiş kebap niye söylememiş diye... Ben de bir keresinde öğlen için borek yaptım cay yaptım dışarıdan tiramisu aldım, tiramisuyu gördü burun kıvırdı ayy hazir mi aldın.. ben evde kendim soyle yapıyorum bunu böyle yapıyorum..Merhaba arkadaşlar size sorum olacak biraz tuhaf ama yinede sormak istedim arkadaşım bana iki kişi ayarladi ev temizliği için 2 kişi geliyorlarmis yarım güne 400 dedi tamam dedim neyse geldiler hemen işe basladilar arada kahvaltı hazırladım yedik içtik tekrar ise devam ettiler bir saat sonra tekrar bı çay ikram ettim hatta yarım günden biraz uzun sürdü ben 500 verdim verirken de emin olmak için tek kisim yoksa iki kisimi bu fiyat dedim iki kişi dediler. Şimdi arkadaşım aramış ben kadınları aç birakmisim öyle olmazmış kahvaltıdan sonra çayın yanına bisküvi meyve çerez fln koyacakmisim giderken de iş bitince karınlarını doyurup öyle gonderecekmisim vakitleri yoksada ellerine paket yapıp verecekmisim. Ee kuzum ben bu kadar hizmet ettikten sonra kendi işimi kendim yaparım birde ilk geliyorlar daha güvendiğim zaman ben anahtarı verip çıkacağım başlarını beklemem mı gerekiyor karınlarını doyurmak icin. Kizlar benmi yanlış düşünüyorum yoksa düzen böylemi ?
Bunca ikrama hala aç kaldık diyen adamlar yere yatsa konu sahibini de yer. Bu ne beAy olur mu öyle şey arkadaşınız saçmalamasın. Tam günse bazı kadınkar kahvaltısını edip gelir bir çay kahve ikram ederim, bazen erken gelir beraber yeriz. Öğlen mutlaka yemeğini eksik etmem, arada gene bir kahve ikram ederim ama bu tam gün için. Yarım güne bu kadar ikram yeterli bence.